- 7 Temmuz 2010
- 1.296
- 1.382
- 333
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #8.301
ben de 1.haftamı tamamladım level 1 de hala bir fark göremedim ama erken tabi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ii geceler cnm her level 10 gün yapılıyor 1 level 10 günarkadaşlar ben bugun bi göz attım ama anlamadım sanırım 3 level var 30 gün var. bu levelleri günlere nasıl yayıcaz? yani ilk 2 hafta falan level 1 mi yapıcaz nasıl oluyor?
ii geceler cnm her level 10 gün yapılıyor 1 level 10 gün
2 level 10
3 level 10 gün diye yapılacak![]()
Evet bugün jillian da 1/5 bitti arkasından yine slim & sic pack yaptım ama slim&sick pack te benim ya boynum çok acıyor yada boyna çok yüklenmiyim dersem de kollarım çok acıyor başımı kaldırırken yoruluyorum. Birde oradaki hareketler çok benziyor jilliandakine. Başka önerebileceğiniz ekstra olarak karın hareketleri videosu var mı? şu önümdeki 1 ay içinde yüklenebileceğim kadar yüklenicem spor açısından vücuduma. Türkiyeye dönmeme 28 gün kaldı ve iyi değerlendirmeliyim
sen bişeyi yanlış yapmıyosun cnm,göbek çok zor gidiyo malesef.Ben shredden sonra ripped yaptım,6 week 6 pack yaptım 3 hafta,şimdi killer abs yapıyorum ama uzun sürede gidicek sanırım,halada çok büyük bi fark yok ve senin daha çok erken moralini bozman için :)) hele bi shred bitsinselam kızlar 30 day shred e başladığımda ölçülerimi almıştım bugün level 1 bitti.açıkcası hayal kırıklığına uğradım ölçü farklarımda gayet de geniş ölçülerim var bu konuda okumuştum kilo fazlası çok olanlar daha fazla inceliyor diye.ama 30 gün devam edeceğim
Göğüs:-3
Bel:-3
Göbek:-2(kii en problemli bölgem ve killer abs çalıştığım halde:84:)
Basen:-3
sol kol:-1
sağ kol:0
motivasyonum kırıldı çok....hergün 30 days shred i yaptım bir gün yapamadım ama ertesi gün telafi ettim.iki kere yaptım .
30 days shredden sonra killer abs yaptim onu çok düzenli yapamadım 7 gün yapabildim.banyoda yosun sabunu kullandım.rejim yapıyorum gece yatmadan nivea good bye cellulite serum sürüyorum.neyi yanlış yapıyorum bilemiyorumm
sen bişeyi yanlış yapmıyosun cnm,göbek çok zor gidiyo malesef.Ben shredden sonra ripped yaptım,6 week 6 pack yaptım 3 hafta,şimdi killer abs yapıyorum ama uzun sürede gidicek sanırım,halada çok büyük bi fark yok ve senin daha çok erken moralini bozman için :)) hele bi shred bitsin
teşekkür ederim canım ama diğer 3 cm lik incelmeler de bana biraz az geldi.ne bileyim 8 cm 6 cm ler gördüm ben bu sitede..ama daha önce rejim spor yaptığım zamanlarda sonradan açılıodum ben arap atı gibi:)onu hatırladım şimdi.30 gün sabredicem killer abs ile beraber umarım çok iyi sonuçlar alırım,alırız:)
10 gün sonra tekrar farklarımı yazacağım."the biggest loser" ın videolarını izliyorum onların bile kilo aldığı dönemler oluyor.haklısın moral bozmamak lazım:)