Jillian Michaels 30 day shred ile bugün başladım

Sinem1923

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mart 2013
482
69
318
İstanbul
merhaba hanımlar,

ben yeni doğum yapmış bir anneyim. bebişimden ötürü spor salonuna gidemediğimden evde Jillian ile bugün itibariyle 30 günlük maratona başladım.
her pazartesi kilomu yazacağım. bugün ''61 ''kg ile başlamış bulunuyorum.video çok etkili.tüm vucudumun çalıştığını hissettim gerçekten.
sabah 3 dilim kepekli ekmeğimle kahvaltımı yaptım. öğlen sebze,meyve ve akşamda sebze yemeğimle devam edeceğim. standart bir diyet uygulamayacağım emzirdiğimden ötürü.
ama akşam 6 dan sonra da hiçbirşey yemeyeceğim. hedefim ,gebelik öncesi kilom olan ; 55

bugün sporum biraz yarım yamalak oldu bebişimden ötürü. aralarda ağladı onunla ilgilenmek durumunda kaldım. bundan sonra onun uyku saatine göre ayarlamaya çalışacağım.

merhaba hanımlar,

ben yeni doğum yapmış bir anneyim. bebişimden ötürü spor salonuna gidemediğimden evde Jillian ile bugün itibariyle 30 günlük maratona başladım.
her pazartesi kilomu yazacağım. bugün ''61 ''kg ile başlamış bulunuyorum.video çok etkili.tüm vucudumun çalıştığını hissettim gerçekten.
sabah 3 dilim kepekli ekmeğimle kahvaltımı yaptım. öğlen sebze,meyve ve akşamda sebze yemeğimle devam edeceğim. standart bir diyet uygulamayacağım emzirdiğimden ötürü.
ama akşam 6 dan sonra da hiçbirşey yemeyeceğim. hedefim ,gebelik öncesi kilom olan ; 55

bugün sporum biraz yarım yamalak oldu bebişimden ötürü. aralarda ağladı onunla ilgilenmek durumunda kaldım. bundan sonra onun uyku saatine göre ayarlamaya çalışacağım.

kutlarim seni, eminim vereceksin hamilelik kilolarini :)

yalniz cok cok sivi alman gerekiyor: emziriyorsan sporla birlikte sutunun azalmamasi icin bol su ic

Son düzenleme:
günaydınlar..

annemin yanıma gelip bebeğe bakmasını fırsat bilerek az önce sporumu tamamladım :) inatla devam etmekteyim. kahvaltımı da yaptım. 23 dilim kepekli kızarmış ekmek,yağsız tavada peynirli yumurta ,2 zeytin ve 1 tatlı kaşığı kadar pekmez tahin karışımı ..dediğim gibi emzirdiğim için çok radikal bir diyet yapamıyorum..

dün de kahvaltıdan sonra öğleden önce 1 elma ve yarım avuç badem yedim. öğleden sonra da 1 kase tarhana çorbası ve yeşil mercimek yemeği (ekmek kullanmadım)
ara da yine 1 elma ve yarım avuç badem. akşam saat 17.40 gibi yine 1 kase çorba içtim.

ve saat 18.00 olmadan 1 elma ve 1 portakal yedim. ha bi de öğlen bi ara yağsız süt içmiştim birkaç kepekli bisküvi ile.

18.00 dan sonra hiçbirşey yemedim. bol bol su içtim ve 1 bardak rezene çayı..

şurada pazartesiye ne kaldı ,hakkımızda hayırlısı :))

sabah erkenden kahvaltımı yaptım. menüm dünkü ile aynıydı.(genellikle aynı menüyü kullanıyorum kahvaltıda)
sporumu da yaptım.

dün yediklerime gelince;

oğlen patates salatası yedim yağsız.içinde dereotu,soğan,baharatlar ne ararsanız.. ve yeşil mercimek yemeği+yoğurt

öğlden sonra 1 avuç badem ve elma

akşama kocaman bardak süt,kepekli biskuvi 6-7 adet ve kepekli çubuk 4-5 adet.
18.00 dan önce yine 1 elma,portakal ve rezene çayı

pazartesiye son 3 gün ..umarım birşeyler değişmiştir.

önce bebişimi kanguruyla boynuma takıp evimi temizledim. sonra onu emzirip uyutunca hemen sporumu yaptım. kahvaltım yine aynıydı :)
ara da 1 kocaman elma yedim. öğlen haslanmış brokoli yedim yoğurtlu..tarhana çorbası içtim ve 1 tane dolmacık :)

akşamı da yine brokoli,meyve ve bademle geçireceğim.

18.00 dan önce rezene çayı içip günü bitirmeyi planlıyorum ;)

evet sonunda pazartesi geldi ve tartıldım.. 59 olmuşum :)

haftasonu bebek ziyaretine gelenler filan derken yediklerime az buçuk dikkat etmeye çalıştım ama spor yapamadım.

sabah tartıldım 59 olmuşum.tabi lohusa döneminde olduğum için ,bunun getirisi olan bir kilo kaybı da söz konusu olabilir. ama dün gelen misafirlerimiz,hemen forma girmişsin gibilerinden yorum yaptı :)

az önce 1 yumurta,peynir,koca bir bardak süt,3 dilim kepekli ekmek,2 tane zeytin ,1 çay kaşığı pekmez ve 1 çay kaşığı reçelle kahvaltımı yaptım. bebişimi uyuttum sporumu yapacağım şimdi.

Back
X