Jinekolog vs kuaför

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağdayı daha önceye ayarlasaydınız hatta bi seferlik kendiniz yapın . bnce hiç hoş olmaz.. adam korkup kaçmasın :olamaz:
Kadınsa doktorun halden anlar ama erkekse bu seferlik kendiniz halledin utanır insan :KK45:

Sen niye dert ettin ki bu kadar damdan in kilini tüyünü epilasyonunu ?
Bende bunu anlamadim noktalar falan bırakmak
Sen sinek kaydı yap niye diye soran var mı?
E almayana ne diye bu yorumlar
Yanak değil ki sarılıp öpesin
Seni ilgilendiren en ufak bisi yok yani:işsiz:
Enteresan :kahve:
Cunku kahyasiyim :) oldu mu :) beni tabiiki ilgilendirmiyor ama sasirdim cunku ben her turk kadinini ayni saniyordum bu konuda :) birde sanki hep bizi ilgilendiren konulara yorum yapiyoruz burda :) Kaldiki kadin bisey demedi kimseye sana noluyo asil tatlim? ee o zmn sanane benim merakimdan :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar selam
Pazartesi jinekolog randevum var salı günü de ağda randevum var.
Malum bölge ilişkiyi kurmuşsunuzdur ..
Muayene sırasında doktorun tepkisi olur mu çok merak ediyorum.
Öyle berbat bi görüntü yok ama ağda zamanım geldi sonuçta, çekiniyorum.
Bence de çekin :D ben önce kuaför randevusunu sonra doktor randevusunu alıyorum sorun kalmıyor kuaför randevunu öne çek

Birkac uye daha soylemis ama amerikada yaşayan biri olarak burada agda salonları var ve bizzat yabanci arkadaşlarım düzenli olarak gidiyor. Belirtmek istedim

Illa ki vardir da geneli yapmiyor. Bizdeki gibi popoya kadar cilginlar gibi almiyorlar ya da üstünü alip geciolar. Cogunluk jilet kullaniyor.

Cunku kahyasiyim :) oldu mu :) beni tabiiki ilgilendirmiyor ama sasirdim cunku ben her turk kadinini ayni saniyordum bu konuda :) birde sanki hep bizi ilgilendiren konulara yorum yapiyoruz burda :) Kaldiki kadin bisey demedi kimseye sana noluyo asil tatlim? ee o zmn sanane benim merakimdan :)

Türk kadının orasının kahyasi olmak da ayrı bi meziyet :D
Sende haklısın ne diyim :KK45:

merhaba konu sahibi dediğiniz şeyi ben mecburiyetten yaşamış ve çok çok utanmıştım, uzun süren bir mantar enfeksiyonu yaşarken, bir gün işyerinde inanılmaz fenalastım, kaşıntıdan özel bölgem şişti, feci ağrı içinde işten alelacele izin alıp gittim, yürüyemiyordum düşünün, bayan doktor secip başımı yere eğip girdim, daha kadın muayeneye baslamadan ben acıklamaya basladım, kadın sağ olsun gülümsedi ve dedi ki '' inanın biz burada neler görüyoruz neler '' olsun dedim, tekrar tekrar özür diledim, hatta doktor bana siz bu kadar enfeksiyonla nasıl buraya kadar yürüyerek geldiniz deyip halime acımıştı, böyle felaket birşeyi ben malesef yaşadım, ama sizin hala elinizde bunu değiştirebilmek, ya randevu gününü ya da ağda işini kendiniz hallederek benim düştüğüm duruma düşmeyebilirsiniz...
geçmiş olsun şimdiden :)

Dogumumun uzerinden 20 gun gecmis kontrolum var. Agda yapmam lazim ama epizyo dikislerim var. Hadi dedim tuy dokucuyle alayim. Cok bilindik bir markanin tuy dokucu kremini aldim. Guzelce surdum. Dikislerim 10. Gun dokulmustu ama yine de o bolgeye degdirmedim. Surdukten 3 dk sonra yanma basladi. Normaldir heralde dedim. 5. Dk da resmen isiriyordu krem beni boyle cimcik cimcik alev aldim adeta nasil actim suyu nasil yikadim hatirlamiyorum. Bildigin yandi yani.
Ertesi gun doktora gittim. Tabi doktor sok. Ne yaptin kendine dedi. Dedim hocam muayeneye gelecegim icin temizlemek istedim agda da yapamazdim tuy dokucu kullandim. Tebrik ederim ust derini de tuylerle beraber temizlemissin dedi ve ekledi. O bolgede tuyler oranin koruyucusu gorevindedir. Burun killari gibi dusun dedi. Ust kismi trmizleyebilirsin ama alt kisimda tuy boyunu kisaltmadan baska hoc bir islem onermiyorum dedi hele ki doktora ayop olmasin dusuncesi kadar sacma bior sey daha duymadim. Tuy, kir pislik gibi bisey degil bunu unutmayalim lutfen lazim ki cikiyor dedi.
Ben tabi harfi harfine dinlemedim malesef doktorumu biraz iyilesince hemen agdami yaptim ama olmasi gereken dudak kisminin tamammen temizlenmemesiymis.

Dogumumun uzerinden 20 gun gecmis kontrolum var. Agda yapmam lazim ama epizyo dikislerim var. Hadi dedim tuy dokucuyle alayim. Cok bilindik bir markanin tuy dokucu kremini aldim. Guzelce surdum. Dikislerim 10. Gun dokulmustu ama yine de o bolgeye degdirmedim. Surdukten 3 dk sonra yanma basladi. Normaldir heralde dedim. 5. Dk da resmen isiriyordu krem beni boyle cimcik cimcik alev aldim adeta nasil actim suyu nasil yikadim hatirlamiyorum. Bildigin yandi yani.
Ertesi gun doktora gittim. Tabi doktor sok. Ne yaptin kendine dedi. Dedim hocam muayeneye gelecegim icin temizlemek istedim agda da yapamazdim tuy dokucu kullandim. Tebrik ederim ust derini de tuylerle beraber temizlemissin dedi ve ekledi. O bolgede tuyler oranin koruyucusu gorevindedir. Burun killari gibi dusun dedi. Ust kismi trmizleyebilirsin ama alt kisimda tuy boyunu kisaltmadan baska hoc bir islem onermiyorum dedi hele ki doktora ayop olmasin dusuncesi kadar sacma bior sey daha duymadim. Tuy, kir pislik gibi bisey degil bunu unutmayalim lutfen lazim ki cikiyor dedi.
Ben tabi harfi harfine dinlemedim malesef doktorumu biraz iyilesince hemen agdami yaptim ama olmasi gereken dudak kisminin tamammen temizlenmemesiymis.
Dogumdan hemen sonra dikisli dikisli krem kullanmaman gerektigini bilmen gerekirdi bence.. suni ilac cunku.. ki bence normalde kokusu filan bile igrenc.. jilet dersen o da kesebilir.. agda asla olmaz cart diye cekince acisini dusunemedim...normal dogum olduysa bir kac hafta sonra yapilabilir.. asla 10. Gun filan yapilmaz

Dogumdan hemen sonra dikisli dikisli krem kullanmaman gerektigini bilmen gerekirdi bence.. suni ilac cunku.. ki bence normalde kokusu filan bile igrenc.. jilet dersen o da kesebilir.. agda asla olmaz cart diye cekince acisini dusunemedim...normal dogum olduysa bir kac hafta sonra yapilabilir.. asla 10. Gun filan yapilmaz
20. Gundu 10. Gun degil. Agdayi kafadan elemiştim zaten. Jiletle de zarar veririm diye korktum. Kremi de asla dikisli bolgeye degdirmeden surdum.
Su "doktora ayip olmasin" mantigiyla. Cok sukur dersimi aldim o gunden sonra tuy dokuculerin reyonundan bile gecmiyorum

Sekreterin araması ile randevumu bugüne aldık kızlar şu an doktordan çıktım. Doktora durumu söyledim problem yok dedi. Tabi muayeneden sonra kıldan tüyden bambaşka dertlerim oluştu :110: keşke tek derdim o olsaydı hıh. Yeni konu açınca beklerim :deli:

açıkçası bende ağdayı kendi başına yapamayanları anlamıyorum. biz bunu ergenlikten itibaren öğretiriz. ayrıca bunun pis olduğu algısı kültürel bir şey. temiz ve kokmadığı sürece bir sorun görmüyorum. doktorda zaten oralara bakmıyor. aleti sokup inceliyor. hatta bir keresinde yabancı doktor tamamen tüysüz bölgeyi iğrenö bulduğunu çünkü küçük kız vajinası çağrışımı yaptığını, bunu beğenwnlerin de sapık olduğunu söylemişti . sonuçta tüy olgunluk belirtisi. bu da bir bakış açısı.
boyunu kısaltın, o gün duş alın gidin

Ben hamileyken o göremediğim halimle bile sürekli duş alır temizlik yapardım ne olur ne olmaz diye.netice de hamileyken daha çok mazur görülür ama insanın kendisi temiz olacak önce.bu soruyu sorman bile saçma.insanlık hali hastanede başına ne geleceği belli olur mu?

20. Gundu 10. Gun degil. Agdayi kafadan elemiştim zaten. Jiletle de zarar veririm diye korktum. Kremi de asla dikisli bolgeye degdirmeden surdum.
Su "doktora ayip olmasin" mantigiyla. Cok sukur dersimi aldim o gunden sonra tuy dokuculerin reyonundan bile gecmiyorum
O bile erken cunku daha 3 hafta ancak olmus.. senin durumun ayri bana kalirsa..ellemesen iyiymis ama olan olmus artik..

Sekreterin araması ile randevumu bugüne aldık kızlar şu an doktordan çıktım. Doktora durumu söyledim problem yok dedi. Tabi muayeneden sonra kıldan tüyden bambaşka dertlerim oluştu :110: keşke tek derdim o olsaydı hıh. Yeni konu açınca beklerim :deli:

Geçmiş olsun ^^

Çok geçmiş olsun ^^
Artık kontrol randevunuz için bi konu bekleriz :KK53:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X