Jinekolog vs kuaför

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bunda anlamayacak bir şey pek de yok aslında. elimiz kolumuz yokmuş gibi davranmaktan ziyade ben kendim ağda yapamıyorum, uğraşmak da istemiyorum açıkçası dolayısıyla neden bu işi yapan, bilen ve sürekli gittiğim bir yere yaptırmayayım ki?
:)) di mi. Kendim boynum tutularak yarım saat uğraşmaktansa kuaföre bırakıyorum 5 dk’da hallediyor. Ayrıca bir sebebi olmasa da kendi tercihim?

Bi kadin dogum doktoru tv.dd yalvarıyordu resmen. Hanimlar lutfen muayene oncesi agda yapip da gelmeyin yanimiza. Kizarik halde anlayamiyoruz bi rahatsizlik mi var diye dedi.:) cok berbat durumdaysa bisey diyemem tabiki dogru degil. Ama anladigim kadariyla oyle degilmis.
Valla iyimiş kesin bilgiyse yayalım :deli:

Yırtık külotla git daha iyi. :P
Bence randevuyu ertele 2 gün sonraya, için rahat olur hem.

Yırtık külotla git daha iyi. :p
Bence randevuyu ertele 2 gün sonraya, için rahat olur hem.
:deli:
Konu o kadar kafama takıldı ki bir an önce hastaneye gitmek istiyorum. Haha
Bu arada kıldan tüyden rahatsızlığımı unuttum :dondurma:
Bir Allahın kulu da geçmiş olsun demedi herkese küstüm :deli:

:deli:
Konu o kadar kafama takıldı ki bir an önce hastaneye gitmek istiyorum. Haha
Bu arada kıldan tüyden rahatsızlığımı unuttum :dondurma:
Bir Allahın kulu da geçmiş olsun demedi herkese küstüm :deli:
Geçmiş olsunduydu :)
Aman git yav o zaman, bende bi keresinde ağdaya zaman bulamayıp jilet kullanmıştım doktora da kıl köklerim acıyor doğru düzgün alamıyorum bile demiştim :KK53:

Cok abartiyorsunuz doktorlarin en son düşündüğü seydir o..tuylumu tuysuzmu onami bakacak?Genel temizliginizi yapın gidin..ayrica herkes genital bolgeyi kaymak gibi tuysuz yapmak zorunda degil.Belki istemediniz yada simdi oldugu gibi o gun size uymadi..
Ay kaleminize sağlık ben de yorumları okuyunca şoke oldum herkes genital bölgesine ağda yapmak zorunda gibi yazılmış böyle bi mecburiyet yok

abartmayın ya. insanlık hali. jinekolog o sonuçta nelerle karşılaşıyordur. bir kerelik olsun yapacak bir şey yok gibi :)

Bütün kuaförler salı günü kapalı. Resmi tatilleri salı günü. Yani kapatmak zorundalar.
Degil.
Yasadigim bazi yerlerde pazartesi, bazi yerlerde sali kapaliydi.
Emin degilim ama carsamba gunu kapali olani bile hatirliyorum sanki
Sehir sehir semt semt degisiiyor galiba.

Özele gidicem hahahah komikti orman gibi de olsa güler yüz :))))
Tüy eşittir pislik algısı çok ilginç. Bacaklarımda da çıkıyor bazen ağda zamanı geldiği zaman bacağımdaki ağrı için doktora gidemez miyim yani?
Kafamda deli sorular.
Valla ben hastanelik durumlarımda kıla tüye bakmam.. temizsem tamamdır .
Siz de gidin kontrolünüze salı da ağdanızı yapın . Randevular şaşmasın :KK55:

oyle gıtmek saygısızlık bence
agda randevunuzu pazara alın ogun kuafor musaıt degılse baska kuafore gıdın salı doktordan once de gıdebılırsınız kuafore

Arkadaşlar selam
Pazartesi jinekolog randevum var salı günü de ağda randevum var.
Malum bölge ilişkiyi kurmuşsunuzdur ..
Muayene sırasında doktorun tepkisi olur mu çok merak ediyorum.
Öyle berbat bi görüntü yok ama ağda zamanım geldi sonuçta, çekiniyorum.
İyi bir jinekokog bize ağda yapmadan gelin enfeksiyona açık oluyor kıl kökleri yeni koptuğunda demişti. Çok rahatsız ediyorsa makas ile kısaltın diye eklemişti. Tercih sizin.

Ya arkadaslar hiç mi ağda yapmıyoruz ?
Enfeksiyondu bilmem neydi bunların arkasına sıgınmak doğru mu
Zaten senede 1 kez gitmiyor muyum muayeneye onda da bi zahmet tuysuz olsun
Hem ağdacıya duzenli gidiliyorsa yani o bölge dr a gidilsede gidilmesede -sizin değişinizle- enfeksıyona açık bırakılıyorsa, bunu dr randevusu öncesi yapmak en isabetli karar olmaz mı ?
Dr a da tuylu gıdeceksen duzenli agda niye ?

Agda sağlıklı bisey degil jinekolojiyle pürüzsuz olmanin bir bagi yok. Agda Avrupada amerikada yapilmio bile. Ben de sorun olmayacagi taraftariyim Asyali gibi yumak halinde degilse sayet. Reglken bile yapiliyor muayene. Takilacak bi konu degil bu.

Yahu jiletle alın bu sefer de öyle kötü gideceğinize! Ayrıca birşey de diyebilir, hatta birden fazla şeyde diyebilir, derse de haklı yani onlar da can ya... Apansız bir durum olur, acil o şekilde gitmek zorunda kalırsınız başka ama randevulu gidiyosunuz ve özensizsiniz, ayıp bence.

Önce ağdaya gidin ,sonra Dr a bende doğru bulmuyorum.Dr dan önce kendime saygım olduğu için ağdasız gidemem şahsen.

Bence siz evde alin bidahaki agdaya kuafore gidersiniz. Bu halde gidilmez diye dusunuyorum. Bende oglen randevum olmasina ragmen sabah kalkip bolge temizligi yapip dus alir oyle cikarim. Bu kotu ve acele bir ihtimaldir. Genelde bir gun onceden temizlenmis olurum. Cok utanirim valla oyle gitmeye.

Özele gidicem hahahah komikti orman gibi de olsa güler yüz :))))
Tüy eşittir pislik algısı çok ilginç. Bacaklarımda da çıkıyor bazen ağda zamanı geldiği zaman bacağımdaki ağrı için doktora gidemez miyim yani?
Kafamda deli sorular.
Ee gidebiliyorsan git o zaman ne diye soruyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X