Acilen değiştir doktorunu.bende anlamadım, oyüzden açtım konuyu sen nasıl doğum yapıcaksın daha muayene olamuyorsun dedi çok üzüldüm
Hahaha valla soguk soguk bak diken diken oldum. Ee millet korkmakta hakli o zmn :)
Ortude yok bende dogururkende yok :)
3 cocuk dogurdun hepside tedaviyle oldu :) 10 larca kez gittim bende.. hep boyleydi :)Bugüne kadar fazlaca jinekolojik muayene oldum hem devlet hastanesinde hem de özel hastanede. Hiç bir zaman spekulum ısıtılmadı bende de.bir de her zaman örtü vardı
Çok özür dilerim doktorun artık türü tükenesicelerden biriymiş! Kendi beceriksizliğine sizin psikoljinizi bozarak kılıf bulmuş! Gitme bir daha!bende anlamadım, oyüzden açtım konuyu sen nasıl doğum yapıcaksın daha muayene olamuyorsun dedi çok üzüldüm
spekuluma ördek mi deniyormuş ilk defa duydum :)) ama çok mantıklı benzetme vallahi ağzı ördek gibiSpekulum dedigin ordek mi? Onu isitmiyolar mi?
ona bir daha gitmeyeceğim anlayışlı bir doktor nerden bulacağım onu bilemiyorumÇok özür dilerim doktorun artık türü tükenesicelerden biriymiş! Kendi beceriksizliğine sizin psikoljinizi bozarak kılıf bulmuş! Gitme bir daha!
Ay gıcık oldum. Çok eskiden hastanelerde doğum yaptıran ebeler böyle saçma sapan iğrenç konuşur suçlarlardı kadınları, resmen bir neslin travma sebebi!
Ordek agzina benziyo evet :)spekuluma ördek mi deniyormuş ilk defa duydum :)) ama çok mantıklı benzetme vallahi ağzı ördek gibi
bilmiyorum ki benimki gerçekten buz gibiydi, ta neremde hissettim soğukluğunu
Evet canım o alet,bu arada spekulum şu açan alet değil mi ondan da yoktu sadece uzun bir çubuk ultrasondu galiba onla bakmaya çalıştı kadın doktorlar daha mı anlayışsız
ona bir daha gitmeyeceğim anlayışlı bir doktor nerden bulacağım onu bilemiyorum
Ay neler neler.. yok sex yapmayi bilionda dogurmayi bilmion mu? Gibi gibi gibiÇok özür dilerim doktorun artık türü tükenesicelerden biriymiş! Kendi beceriksizliğine sizin psikoljinizi bozarak kılıf bulmuş! Gitme bir daha!
Ay gıcık oldum. Çok eskiden hastanelerde doğum yaptıran ebeler böyle saçma sapan iğrenç konuşur suçlarlardı kadınları, resmen bir neslin travma sebebi!
ahahaha ışıtanı ilk kez duydumDalga mi gectin la? Valla doktorum isitiyo sopsoguk sey sokulur mu yaw oraya:))
Bence hepsi isitmali baksana butun kadinlar ordek gagasindan korkuyo :)ahahaha ışıtanı ilk kez duydum
Aynennnn öyle! Terbiyesizler!Ay neler neler.. yok sex yapmayi bilionda dogurmayi bilmion mu? Gibi gibi gibi
Aynennnn öyle! Terbiyesizler!
İnsanoğlu dünyaya ayakbastığından beri hiç durmadan ürüyor doğuruyor ama mesleği bu doğuma yardımcı olmak olan kişiler resmen kadınlarla dalga geçip rencide ediyorlar! İğreniyorum şu aşağılık muhabbetlerden
Hah benim doktorum da aynisini demisti. Havada bulut sen normali unut demisti hattabende anlamadım, oyüzden açtım konuyu sen nasıl doğum yapıcaksın daha muayene olamuyorsun dedi çok üzüldüm
Ben defalarca muayene oldum artık hayatımın sıradan bir parçası, hatta yarın da var randevumKızlar merhaba derdim şu muayene ilk kez gittim ve olamadımzaten gergindim birde o masaya oturuş şeklim garipti sanırım , sırtımda dayanacağım bir yer yoktu sadece dirseklerimden yardım alarak eğrelti şekilde durmaya çalıştım o koltuğun ucunda, doktor da canım çok yandı bi iki ah diyince böyle olmaz diyip bıraktı özel hastaneye gitmiştim, sizlerin de böyle mi oldu muayeneniz ? Daha önce gidenler deneyimlerini paylaşabilir mi lütfen
Okadar guldum ki Allah hayrınızı versınhe ısıtıp dağlıyorlar:))
arkadaşım yatar vaziyette öne doğru gelecektin oturur vaziyette muayne zor olur zaten. doktorunu değiştir.
ne olursa olsun sakinleştirmesi gerekirdi. ben de baya panikledim ilkinde sakin sakin nefes al kasma olduuuu şeklindeydi. kötü doktora denk gelmişsin[/QUO
evet kötü biriydi umarım iyini bulur muayene olurumne olursa olsun sakinleştirmesi gerekirdi. ben de baya panikledim ilkinde sakin sakin nefes al kasma olduuuu şeklindeydi. kötü doktora denk gelmişsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?