jinekolojik muayene?

Hahaha valla soguk soguk bak diken diken oldum. Ee millet korkmakta hakli o zmn :)

Ortude yok bende dogururkende yok :)

Bugüne kadar fazlaca jinekolojik muayene oldum hem devlet hastanesinde hem de özel hastanede. Hiç bir zaman spekulum ısıtılmadı bende de. bir de her zaman örtü vardı

Bugüne kadar fazlaca jinekolojik muayene oldum hem devlet hastanesinde hem de özel hastanede. Hiç bir zaman spekulum ısıtılmadı bende de. bir de her zaman örtü vardı
3 cocuk dogurdun hepside tedaviyle oldu :) 10 larca kez gittim bende.. hep boyleydi :)

bende anlamadım, oyüzden açtım konuyu sen nasıl doğum yapıcaksın daha muayene olamuyorsun dedi çok üzüldüm
Çok özür dilerim doktorun artık türü tükenesicelerden biriymiş! Kendi beceriksizliğine sizin psikoljinizi bozarak kılıf bulmuş! Gitme bir daha!

Ay gıcık oldum. Çok eskiden hastanelerde doğum yaptıran ebeler böyle saçma sapan iğrenç konuşur suçlarlardı kadınları, resmen bir neslin travma sebebi!

Spekulum dedigin ordek mi? Onu isitmiyolar mi?
spekuluma ördek mi deniyormuş ilk defa duydum :)) ama çok mantıklı benzetme vallahi ağzı ördek gibi

bilmiyorum ki benimki gerçekten buz gibiydi, ta neremde hissettim soğukluğunu

bu arada spekulum şu açan alet değil mi ondan da yoktu sadece uzun bir çubuk ultrasondu galiba onla bakmaya çalıştı kadın doktorlar daha mı anlayışsız
ona bir daha gitmeyeceğim anlayışlı bir doktor nerden bulacağım onu bilemiyorum

spekuluma ördek mi deniyormuş ilk defa duydum :)) ama çok mantıklı benzetme vallahi ağzı ördek gibi

bilmiyorum ki benimki gerçekten buz gibiydi, ta neremde hissettim soğukluğunu
Ordek agzina benziyo evet :)

Evet canım o alet,
Seni muayene ettiği vajinal ultrason aleti. Şimdi saçma bir genelleme yapmak istemiyorum ama kendi tecrübelerim doğrultusunda gittiğim kadın jinekologların hiçbirinden memnun kalmadım, hepsinde bir “derdi küçümseme” hali vardı. Sen belki başka iyi kadın dr bulursun belli olmaz.

Birkaç dr dene özellikle korktuğunu ve bilgilenmek istediğini belirt, ağzı olup konuşmaktan aciz olanlardan uzak dur :)
İmkanın varsa özel muayenehaneye git canım

Ay neler neler.. yok sex yapmayi bilionda dogurmayi bilmion mu? Gibi gibi gibi

Ay neler neler.. yok sex yapmayi bilionda dogurmayi bilmion mu? Gibi gibi gibi
Aynennnn öyle! Terbiyesizler!
İnsanoğlu dünyaya ayakbastığından beri hiç durmadan ürüyor doğuruyor ama mesleği bu doğuma yardımcı olmak olan kişiler resmen kadınlarla dalga geçip rencide ediyorlar! İğreniyorum şu aşağılık muhabbetlerden

Aynen onlar daha argoca soluyoda ben sex yazdim.. kadin kadinin dusmani iste.. dogum ani valla oluyom sandigim an yani.. o an muhtacsin baska bi kelime bulamiyorum.. o ebeler hemsireler Allah bildigi gibi yapsin boylelerini

bende anlamadım, oyüzden açtım konuyu sen nasıl doğum yapıcaksın daha muayene olamuyorsun dedi çok üzüldüm
Hah benim doktorum da aynisini demisti. Havada bulut sen normali unut demisti hatta
Ya one dogru gel demisti bana da,bi de yatakla koltuk arasi bi yerde muayene olmstm ben de. Cok kasmistim kendimi zaten cok darmis dogum icin benim heryerim... sezeryan oldum..

Ben defalarca muayene oldum artık hayatımın sıradan bir parçası, hatta yarın da var randevum Muayene esnasında hocayla sohbet ediyoruz ultrason ekranına bakıyorum filan anlamıyorum bile. Ama senin Dr çok berbatmıs. Devlet hastanesine gitmiştim orda bir kadın Dr muayene edecekti, eldivenleri takip direkt eliyle muayene etmeye girişti canımı yaktı ben de tepki verdim tabi. Hiç üslubunu değişmedi aynen devam etti. Canım yanıyor dedim aaa ama muayene yapamıyorum ki bu ne böyle dedi bana! Şoke oldum, muayene gerçekleşmedi ve bana (1 yıllık evliydim) vajinusmussunuz dedi. Tövbe estağfurullah... cok sukur ne evliliğimin ilk gecesi ne sonrasinda sorun yaşadım ama doktorun teki vahşi gibi muayenesine izin vermediğim için bana koyduğu teshise bak! Çıkınca ağladım Sonra özel bir hastaneye (paraya kıyıp bayağı da pahalı bir hastaneye) gittim. Gerçekten çok nazik bir Dr vardı rahatlattı çekinmememi söyledi ve sorunsuz atlattık. Hatta o da bana vajinismussun diyecek diye bekliyordum, lafını bile açmadı. İşte o zaman kadın olmak çok zor diye düşündüm, hele ki paran yoksa devlet hastanelerinde böyle berbat davranan doktorlar var. Gerçekten çok üzgünüm kadınların gördüğü bu muameleden dolayı. O devlet hastanesindeki doktordan sonra şu anki 4. Doktorum ve hiçbirinin muayenesinde inan sorun yaşamadım, gayet rahatım gerginlik yada acı duymuyorum. Seninki de doktor faktörü olabilir

10 kere falan vajinal muayene oldum
Br tanesinde (ankarada bir doğum hastanesi) ağlayacak duruma geldim
Çok kötü davranıldı

Diğerlerinde özellikle bir tanesi (muayenesi 350 tl idi) doktor o kadar nazik davrandı ki muayene olup bitti anlamadım bile spekulumu bile hissetmedim o derece

Koltuğa oturup iyice aşağı kaymanız ve karın kaslarınızı sıkmamanız gerekiyor

ne olursa olsun sakinleştirmesi gerekirdi. ben de baya panikledim ilkinde sakin sakin nefes al kasma olduuuu şeklindeydi. kötü doktora denk gelmişsin

Özel bir hastanede sizin dediğiniz tarzda muameleye maruz kaldım. Kadın kalk uğraşamam dedi. Hala muayene olamıyorum. Narkozla olursun muayene dedi hala aklımda o var. Bir türlü tekrar deneyemedim.

Bu doktora arkadaşımın tavsiyesiyle gitmiştim özel bir hastaneye çok kötü bir tecrübe oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…