jinekolojik muayene?

bende çok zorlanırdım ama doktorum o kadar iyidi ki beni konuşturarak bişeyler sorarak ve hep gülümsemesi beni çok rahatlattığı için atlattım o durumu çok şükür.

Örtü olmalı.
Ben gittiğimde soyunma alanı bile vardı,terlik,örtü de. Soyunma alanında üzerimi çıkarıp örtüyü aldım,işim bitincede aynı yerde üzerimi giyindim.
Öyle cıplak gezilmez ki.
Ayrıca oturur vaziyette olmaz ki muayene. Siz belinizi yaslayıp öne doğru geleceksiniz.
Doktorunuzu değistirin bence

evet doktorla anlaşamadık

Örtü yoktu dr. kadın olduğu için sanırım gerek duymadı hemşireyle yanyana durup baktılar öyle

Benim bidigim ortu olmak zorunda insan nasil rahat eder heryeri ortada bence hemen bimere yazin dr un muayne edemem deme gibi luksu yok pek rahatmis pasa

Hastanenin internet sitesi ,çağrı merkezi vs mutlaka vardır .şikayet birimine aynı buraya yazdığınız şekilde yazıp şikayet edin .
Şikayet ederim ama dr bunu benim suçum gibi yansıttı bana sanki sorun bendeymiş gibi hissediyordum burayı okuyana dek

Benim bidigim ortu olmak zorunda insan nasil rahat eder heryeri ortada bence hemen bimere yazin dr un muayne edemem deme gibi luksu yok pek rahatmis pasa

Niye takildi herkes ortuye bu kadar :) hersey ortadaysa noluyoki? Ne icin gittigimiz malum :) adam orayi nerdeyse cinsel organ olarak bile gormuyodur yani :))))

Niye takildi herkes ortuye bu kadar :) hersey ortadaysa noluyoki? Ne icin gittigimiz malum :) adam orayi nerdeyse cinsel organ olarak bile gormuyodur yani :))))
Bu benim karekterim adam organ diye gormuyor sa soyunalimmi :) sevmiyorum boyle seyleri benim icin ortu olmamasi muayne olmamam.demektir

Kisisel tercihte tabii.. hic dusunmedim ben ortu yok muayne olmiim diye:) o kdr cok doktora gittimki valla etkilemiyo beni hic bir sekilde :)
Bu benim karekterim adam organ diye gormuyor sa soyunalimmi :) sevmiyorum boyle seyleri benim icin ortu olmamasi muayne olmamam.demektir
Cem Yılmaz’ın dediği geldi aklıma:
-tıpta utanma yoktur
-tıpta utanma yoktur tamam da bende var

ÖrtÜ olmalı, ayrıca yatak gibi uzanma yeri de olmalı. Onun haricinde ben geniş belden lastikli etekle gidiyorum muayeneye. Pantolonlar gitsem bile yanımda getiriyorum, hemen gidiyorum orada. Örtü olmasa da, o zaten örtünün işlevini görüyor. Biraz daha rahat hissettiriyor. Benim kadar çok gidince, arık ekipman hazır gidiyorsun. Hep kadın doktora gittim, hepsi de kibar ve anlayışlıydı. Branşlarından ötürü hassas olmaları gerekir zaten. Sizin doktorda iş yokmuş.

Ortu ne icin olacak? Benim doktorum isigi los yapiyodu ekran daha iyi gozukuyodu ve kendimi daha rahat hissediyodum.. ama her zmn uzerimde elbise tarzi bisey olurduki alt taraf cibildak olunca ayaga kalkinca filan ciplak totoyla kalmiim :)
Örtü insanın kendisini rahat hissetmesi ve giyinirken rahat olması için veriliyor.
Spekulum değildir. Spekulum biraz acı verir..Vajinal ultrason ucuna jel sürüyorlar. o biraz daha rahat. Aslında kadın doktorların daha anlayışlı olması gerek??? Doktorunuz kaba biri sanırım. Kadın doğum doktorlarının iletişim konusunda diğer doktorlardan daha iyi olmasını bekliyorum. Çünkü ilgilendiği grup en hassas en duygusal gruptur. Muayene de bir o kadar zordur. Bu nedenle daha özenli olmaları gerekir.

Hayır sana uygulanan tuhaf olmuş.
Evet ucuna gel aşağı kay derler ama seni doğru pozisyona getirmek onların işi.
Örtü de genelde örtülür.
Yanında yardımcısı yok muydu doktorun?

Zaten sen kendini kasma diye çabuk yapmaya çalışırlar. Benim 2 muayenem de öyle oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…