- 28 Şubat 2012
- 2.512
- 1.252
- 158
bende çok zorlanırdım ama doktorum o kadar iyidi ki beni konuşturarak bişeyler sorarak ve hep gülümsemesi beni çok rahatlattığı için atlattım o durumu çok şükür.Kızlar merhaba derdim şu muayene ilk kez gittim ve olamadımzaten gergindim birde o masaya oturuş şeklim garipti sanırım , sırtımda dayanacağım bir yer yoktu sadece dirseklerimden yardım alarak eğrelti şekilde durmaya çalıştım o koltuğun ucunda, doktor da canım çok yandı bi iki ah diyince böyle olmaz diyip bıraktı özel hastaneye gitmiştim, sizlerin de böyle mi oldu muayeneniz ? Daha önce gidenler deneyimlerini paylaşabilir mi lütfen
benimkiyle çok benzermiş durumunuz, inşallah daha iyi bir doktor buluruzÖzel bir hastanede sizin dediğiniz tarzda muameleye maruz kaldım. Kadın kalk uğraşamam dedi. Hala muayene olamıyorum. Narkozla olursun muayene dedi hala aklımda o var. Bir türlü tekrar deneyemedim.
Örtü olmalı.araştırdım internet film vs gördüklerimde herkes rahat uzanmış bir halde yatıyor örtülü, bense ucuna oturtuldum pozisyonum çok rahatsızdı söyledim doktora herkes böyle oluyor dedi hemşirede yanında ve örtü yok
asıl merak ettiğim bütün doktorlar böyle mi yapıyor muayeneyi bana çok anlayışsız geldiler
evet doktorla anlaşamadıkBen defalarca muayene oldum artık hayatımın sıradan bir parçası, hatta yarın da var randevumMuayene esnasında hocayla sohbet ediyoruz ultrason ekranına bakıyorum filan anlamıyorum bile. Ama senin Dr çok berbatmıs. Devlet hastanesine gitmiştim orda bir kadın Dr muayene edecekti, eldivenleri takip direkt eliyle muayene etmeye girişti canımı yaktı ben de tepki verdim tabi. Hiç üslubunu değişmedi aynen devam etti. Canım yanıyor dedim aaa ama muayene yapamıyorum ki bu ne böyle dedi bana! Şoke oldum, muayene gerçekleşmedi ve bana (1 yıllık evliydim) vajinusmussunuz dedi. Tövbe estağfurullah... cok sukur ne evliliğimin ilk gecesi ne sonrasinda sorun yaşadım ama doktorun teki vahşi gibi muayenesine izin vermediğim için bana koyduğu teshise bak! Çıkınca ağladım Sonra özel bir hastaneye (paraya kıyıp bayağı da pahalı bir hastaneye) gittim. Gerçekten çok nazik bir Dr vardı rahatlattı çekinmememi söyledi ve sorunsuz atlattık. Hatta o da bana vajinismussun diyecek diye bekliyordum, lafını bile açmadı. İşte o zaman kadın olmak çok zor diye düşündüm, hele ki paran yoksa devlet hastanelerinde böyle berbat davranan doktorlar var. Gerçekten çok üzgünüm kadınların gördüğü bu muameleden dolayı. O devlet hastanesindeki doktordan sonra şu anki 4. Doktorum ve hiçbirinin muayenesinde inan sorun yaşamadım, gayet rahatım gerginlik yada acı duymuyorum. Seninki de doktor faktörü olabilir
Kesinlikle inşallah.benimkiyle çok benzermiş durumunuz, inşallah daha iyi bir doktor buluruz
Örtü yoktu dr. kadın olduğu için sanırım gerek duymadı hemşireyle yanyana durup baktılar öyleÖrtü olmalı.
Ben gittiğimde soyunma alanı bile vardı,terlik,örtü de. Soyunma alanında üzerimi çıkarıp örtüyü aldım,işim bitincede aynı yerde üzerimi giyindim.
Öyle cıplak gezilmez ki.
Ayrıca oturur vaziyette olmaz ki muayene. Siz belinizi yaslayıp öne doğru geleceksiniz.
Doktorunuzu değistirin bence
Şikayet etmediniz mi ?Bu şekilde bir muamele yapmaya hakkı yok kesinlikleÖrtü yoktu dr. kadın olduğu için sanırım gerek duymadı hemşireyle yanyana durup baktılar öyle
Olmaz ki.Örtü yoktu dr. kadın olduğu için sanırım gerek duymadı hemşireyle yanyana durup baktılar öyle
ilk kez gittim bilmiyordum kiŞikayet etmediniz mi ?Bu şekilde bir muamele yapmaya hakkı yok kesinlikle
Hastanenin internet sitesi ,çağrı merkezi vs mutlaka vardır .şikayet birimine aynı buraya yazdığınız şekilde yazıp şikayet edin .ilk kez gittim bilmiyordum ki
Örtü olmalı.
Ben gittiğimde soyunma alanı bile vardı,terlik,örtü de. Soyunma alanında üzerimi çıkarıp örtüyü aldım,işim bitincede aynı yerde üzerimi giyindim.
Öyle cıplak gezilmez ki.
Ayrıca oturur vaziyette olmaz ki muayene. Siz belinizi yaslayıp öne doğru geleceksiniz.
Doktorunuzu değistirin bence
Şikayet ederim ama dr bunu benim suçum gibi yansıttı bana sanki sorun bendeymiş gibi hissediyordum burayı okuyana dekHastanenin internet sitesi ,çağrı merkezi vs mutlaka vardır .şikayet birimine aynı buraya yazdığınız şekilde yazıp şikayet edin .
Benim bidigim ortu olmak zorunda insan nasil rahat eder heryeri ortadabence hemen bimere yazin dr un muayne edemem deme gibi luksu yok pek rahatmis pasa
Niye takildi herkes ortuye bu kadar :) hersey ortadaysa noluyoki? Ne icin gittigimiz malum :) adam orayi nerdeyse cinsel organ olarak bile gormuyodur yani :))))Benim bidigim ortu olmak zorunda insan nasil rahat eder heryeri ortadabence hemen bimere yazin dr un muayne edemem deme gibi luksu yok pek rahatmis pasa
Bu benim karekterim adam organ diye gormuyor sa soyunalimmi :) sevmiyorum boyle seyleri benim icin ortu olmamasi muayne olmamam.demektirNiye takildi herkes ortuye bu kadar :) hersey ortadaysa noluyoki? Ne icin gittigimiz malum :) adam orayi nerdeyse cinsel organ olarak bile gormuyodur yani :))))
Kisisel tercihte tabii.. hic dusunmedim ben ortu yok muayne olmiim diye:) o kdr cok doktora gittimki valla etkilemiyo beni hic bir sekilde :)Bu benim karekterim adam organ diye gormuyor sa soyunalimmi :) sevmiyorum boyle seyleri benim icin ortu olmamasi muayne olmamam.demektir
Kisisel tercihte tabii.. hic dusunmedim ben ortu yok muayne olmiim diye:) o kdr cok doktora gittimki valla etkilemiyo beni hic bir sekilde :)
Cem Yılmaz’ın dediği geldi aklıma:Bu benim karekterim adam organ diye gormuyor sa soyunalimmi :) sevmiyorum boyle seyleri benim icin ortu olmamasi muayne olmamam.demektir
Örtü insanın kendisini rahat hissetmesi ve giyinirken rahat olması için veriliyor.Ortu ne icin olacak? Benim doktorum isigi los yapiyodu ekran daha iyi gozukuyodu ve kendimi daha rahat hissediyodum.. ama her zmn uzerimde elbise tarzi bisey olurduki alt taraf cibildak olunca ayaga kalkinca filan ciplak totoyla kalmiim :)
Spekulum değildir. Spekulum biraz acı verir..Vajinal ultrason ucuna jel sürüyorlar. o biraz daha rahat. Aslında kadın doktorların daha anlayışlı olması gerek??? Doktorunuz kaba biri sanırım. Kadın doğum doktorlarının iletişim konusunda diğer doktorlardan daha iyi olmasını bekliyorum. Çünkü ilgilendiği grup en hassas en duygusal gruptur. Muayene de bir o kadar zordur. Bu nedenle daha özenli olmaları gerekir.bu arada spekulum şu açan alet değil mi ondan da yoktu sadece uzun bir çubuk ultrasondu galiba onla bakmaya çalıştı kadın doktorlar daha mı anlayışsız
ona bir daha gitmeyeceğim anlayışlı bir doktor nerden bulacağım onu bilemiyorum
Okadar guldum ki Allah hayrınızı versın
araştırdım internet film vs gördüklerimde herkes rahat uzanmış bir halde yatıyor örtülü, bense ucuna oturtuldum pozisyonum çok rahatsızdı söyledim doktora herkes böyle oluyor dedi hemşirede yanında ve örtü yok
asıl merak ettiğim bütün doktorlar böyle mi yapıyor muayeneyi bana çok anlayışsız geldiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?