jinekolojik muayene?

Doktorunu değiştir o kadar doktorunu bıraktıracak bir ağrısı yok senin ki pozisyondan dolayı ağrımış olmalı gayet de yaslanacak yer oluyor yatma pozisyonunda oluyorsun resmen rahat olmamak imkansız
Bu arada acımadığını bildiğim halde gerilenlerdenim :)

Niye takildi herkes ortuye bu kadar :) hersey ortadaysa noluyoki? Ne icin gittigimiz malum :) adam orayi nerdeyse cinsel organ olarak bile gormuyodur yani :))))
Tamam muayene olacaksın bunu bilerek gidiyorsun ama evin değil orası,banyon değil,neden soyunup öyle dolaşmak zorunda bırakılasın ki.
Herkes rahat edemeyebilir o şekilde ki konu sahibide rahat edememiş.
Benim doktorum kadın,karnımdan ultrasonla bebeğe bakarken pantalonumu biraz indirmesi gerekse bile soruyor biraz daha indirebilirmiyim (bebek aşağıda ) diye.
Mahremiyete biraz özen gösterilebilir.

Edemeyebilir herkes dogru cogu kisi etmiyomus ztn ben haric :)

Kisisel tercihte tabii.. hic dusunmedim ben ortu yok muayne olmiim diye:) o kdr cok doktora gittimki valla etkilemiyo beni hic bir sekilde :)
Aynen canim bende 5 yil.boyunca bebek pesinde kostum hepsi erkekti ama yok yinede ortu olmazsa olmazim ortu sart bacim

Çatala toplam 4 kez oturdum.
2 si Doğum için
1 tanesi Doğum sonrası kontrol (2. Doğumumda onada gerek duymadım)

4. Sü spiral taktırmak içindi

Sorun ne bilmiyorum ama Bu kadar kasıyorsanız alttan bakması gereken mecburi birşey yoksa baktırmayın.

Ortu ne icin olacak? Benim doktorum isigi los yapiyodu ekran daha iyi gozukuyodu ve kendimi daha rahat hissediyodum.. ama her zmn uzerimde elbise tarzi bisey olurduki alt taraf cibildak olunca ayaga kalkinca filan ciplak totoyla kalmiim :)
Işık loş olsada bana farketmiyor isterse Işıldak tutsun kabak gibi ortadasın sonuçta

Ben her gittiğimde doktor ilk önce kasılma rahat ol diyor herkes aynı şeyi yaşıyor anlayacağın yalnız degilsin

Biraz değil olması gereken özen göstermek zaten. Benim doktorum erkek. Hiçbir gün eksi bir davranışını görmedim. Bir ıh desem pardon der. Örtü olmak zorunda. Soyunduğum yerde kapalı paket örtü ve terlik var. Belime sarıp öyle çıkıyorum. Hemşire duruşumu ayarlıyor doktora haber veriyor.
H hopewind konu sahibi siz farklı hekime gidin.

Her yıl rutin jinekolojik muayene olup smear aldırmıyor musunuz? Bu mecburi bir durum herkes için.

Canım ben akıntı için gittim anlatım şikayetimi ,bunun için alttan bakması gerekiyor , hadi ultrasonla muayene olamadım en azından akıntıdan örnek alabilirdi sorunum için onu da yapmadı tekrar dr arayışındayım

Rahat bisekilde yatıp ,poponuzu öndeki oyuntu yere yerlestireceksiniz .Dirseginizi kaldırıp falan bakmanıza gerek yok ,bakmak onu işi .
Bende geriliyorum ama aklımdan ,doktordan niye utanıyorsun ayıpmı diye geçiriyorum.Doktorun suçu yok bence ne yapsın zorlasa canınız yanardı .

ben kalkıp bakmadım hemşire öyle oturmam gerektiğini söyledi zaten oturuş pozisyondaydım demek muayene şekli bu dedim ama çok gerildim zaten olmadı

Başka gittiğin doktora alttan muayene olmak istemediğini söyle. Böyle durumlar için benimde bildiğim örnek alması gerektiği.
Ayyy kadın olmak zor

İzmir'de iyi anlayışlı bir jinekolog arayışındayım özel hastane, özel muayene de olur tavsiyesi olan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…