- 1 Ocak 2018
- 432
- 712
- 23
bir daha gitmem zaten bir de erkek dr araştırcm bakalım şansıma artık
İzmir , keşke tavsiye gelse ve iyi bir dr çıksaHangi şehirdesiniz? Belki ona göre doktor tavsiyesi gelebilir.
bende çok korktuğumu ve ilk kez geldiğimi anlatım ama sonuç bu oldu, sizin dr anlayışlı birisiymişJinekologum bayan. Defalarca muayene olamadan ayrıldım yanından. Hatta ağlayıp sızlayıp kaçtım desem daha doğru olur sanırım:)
daha önce hiç muayene olmamış bi arkadaşım muayeneye gidip çıkınca ilk iş beni aradı. Korkulacak hicbir şey yok özlem, hiç uzatma muayeneni ol diyince bir güven geldi bana. Yine gittim aynı jinekologa, çok korkuyorum dedim. Önce kıyafetlerimle oturdum o koltuğa. Kabinde hazırlanıp gelmemi söyledi sonra. Nasıl oturmam gerektiğini anlattı yeniden. Örtü hep vardı. Sonra yapılacak işlemleri anlatıp muayeneyi tamamladı. Ağrı sızı, dirsekler üzerinde kalma vs hiçbiri yok .
Sizin hekim beni görse ne yapardı acaba :)
aa aa nasil ozel hastane nasil muayene. oyle sey mi olur. ortusu oturus sekki falan hepsi olmali. ayrica zaten rahat muayene olabilseniz ozele gitmezdiniz degil mi ?Nasil sizi muayene etmeden kaldiriraraştırdım internet film vs gördüklerimde herkes rahat uzanmış bir halde yatıyor örtülü, bense ucuna oturtuldum pozisyonum çok rahatsızdı söyledim doktora herkes böyle oluyor dedi hemşirede yanında ve örtü yok
asıl merak ettiğim bütün doktorlar böyle mi yapıyor muayeneyi bana çok anlayışsız geldiler
bende anlamadım cnm o yüzden gittim özel hastaneye ama dr çok önemliymiş bundan sonra daha çok araştırcmaa aa nasil ozel hastane nasil muayene. oyle sey mi olur. ortusu oturus sekki falan hepsi olmali. ayrica zaten rahat muayene olabilseniz ozele gitmezdiniz degil mi ?Nasil sizi muayene etmeden kaldirir
bayan dr mi gittinizbende anlamadım cnm o yüzden gittim özel hastaneye ama dr çok önemliymiş bundan sonra daha çok araştırcm
evet bayan drbayan dr mi gittiniz
uzulerek soyluyorum ki bazen bayan bayanin halinden anlamiyor. Tabiki istisnalar haric. Iyi bir erkek doktora gitmenizi tabsiye ederim cok daha yapicilar.evet bayan dr
araştırdım internet film vs gördüklerimde herkes rahat uzanmış bir halde yatıyor örtülü, bense ucuna oturtuldum pozisyonum çok rahatsızdı söyledim doktora herkes böyle oluyor dedi hemşirede yanında ve örtü yok
asıl merak ettiğim bütün doktorlar böyle mi yapıyor muayeneyi bana çok anlayışsız geldiler
Bilmiomki bende yok herhlde ben garibim :) bi zmn sonra alision bence ondan birde normal dogum yaptin mi ooo kafa bi milyon onemsemiyom valla :)Cem Yılmaz’ın dediği geldi aklıma:
-tıpta utanma yoktur
-tıpta utanma yoktur tamam da bende var
Ben ilk jinekologa gidecegimde bundan 7 yil once yaklasik :) netten okudum bazi seyleri. Ilk muayne nasil olur vs. Baya rahatlamistimİlk muayenem bir erkek doktoru ve çok korktuğumu söyledim, bana 5dk müsade etti hemşire hanım sizinle konuşsun anlatsın nasıl olacağını ki korkmayın dedi.
Geldiğinde bir ton başka şeyden konuşarak yani ilgimi dağıtarak muayene etti ve anlamadım bile.
Gayet güler yüzlü, kibar ve korkutmadan yaptı muayenemi.
Ayrıca tam doğum catalinda muayene oldum ve üzerimde örtü vardı, tabi ki örtü olmalı ve eğer çatal yoksa size nasıl uzanmaniz gerektiği hemşire tarafından gösterilmeli.
Başka doktora gidin, ve o kimse şikayet edin bence.
Hipokrat yemini etmiş birinin hasta seçme lüksü yoktur.
Ayri yerde giyinion ztn uzerimde uzun bi kiyafet varsa hic sorun degil.Örtü insanın kendisini rahat hissetmesi ve giyinirken rahat olması için veriliyor.
Spekulum değildir. Spekulum biraz acı verir..Vajinal ultrason ucuna jel sürüyorlar. o biraz daha rahat. Aslında kadın doktorların daha anlayışlı olması gerek??? Doktorunuz kaba biri sanırım. Kadın doğum doktorlarının iletişim konusunda diğer doktorlardan daha iyi olmasını bekliyorum. Çünkü ilgilendiği grup en hassas en duygusal gruptur. Muayene de bir o kadar zordur. Bu nedenle daha özenli olmaları gerekir.
Cesmeden akan sicak suyla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?