jinemed de tedavi gören var mı?

SUHENDAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2007
167
2
96
İstanbul
selam kızlar sitede jinemedle ilgili bir yorum göremedim,yada ben bulamadım.bu ay tüp bebek yaptıracağız.alman hastanesi ile jinemedi düşünüyorum.
lütfen jinemed te tüp bebek yaptıranlar yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim.çünkü jinemed in fiyatı çok uygun.ama alman hastanesininde adı çok ön planda.kararsız kaldım.lütfeen yorum.

Canım ben jinemed bursada çalışıyorum istersen sitemizde hasta yorumlarımız var onları okuyabilirsin.Birde Tekzen hocamız türkiyede ilk tüp bebek merkezini açan kişidir.Yani işinin ehlidir merak etme

ikisi arasında kalmana şaşırdım..o zaman alman hastanesi derim sana....

ben kasım ayından beri jinemed de tedavi görüyorum. Teksen Beyin hastasıyım ve çok memnunum henüz bi sonuca ulaşamadıysak ta bu benden kaynaklanıyor. Endometrium kalınlaşamıyor. Hatta şunu söylemek isterim ki transfer günü ince kaldığı için son anda Teksen Bey iptal etti. Birçok doktorun transferi yapıp sonucun negatif olmasına şaşırmayacağına eminim. Bıkmadan benimle uğraşıyor tavsiye ederim

arkadaşlar ben iki sene önce jinemed de yaptırdım tutttu doktorumdan çok memnun kaldım ama erken dogumla engel olunamadı kaybettim ama ilgi larinden memnundum tavsıye edrim gitmek isterseniz güzel yani

önemli olan ilgi aslında zaten gerisi kısmettir alman hastanesinin de ilgisini ben begenmemiştım kendinizi kurbanlık gibi hissediyorsunuz bazı yerlerde ama bu kişiye göre degişir tabi biraz hassasım ondan belkı de

mrb bende 2. denememı ınsallah jınemed de dusunuyorum.ilkini alman hastanesınde yaptırmıstık olmadı sonuc negatıftı.hersey kısmet ınsallah 2.pozıtıf sonucu alırım.hakkımızda hayırlısı olsun.

ben de jinemed talihlilerindenim.2 aşılama yaptırdım olmadı şimdi 3.tüp denendi ve üçüzlere hamile kaldım.her tüp denemesinden önce ufak tefek olan kusurlar belirlendi ve ortadan kaldırıldı.simdi 16 haftalık hamileyim.1 bebeğe redüksiyon yaptırdık herşey yolunda.ben jinemedi tavsiye ederim.daha önce amerikanda bi deneme yapmıştık.hiç memnun kalmamıştım.hata doktorlarda değil davranışlarda.burda senin le yakından ilgileniyorlar.teksen beyede bayılıyorum.çok sempatik bi adam.ciddi bi olayda bile paniklemiyosun çünkü ona güveniyosun.sana güven veriyo yani.benden bukadar...

merhaba arkadaşlar ben ağustos ayında bursa jinemed tüp bebek tedavisi gördüm şuan 7 haftalık ikizlerime hamileyim ilk denememdi,dr.murat bey ve ekibinden çok memnun kaldım.bursa dışında olmama rağmen ne zaman kafama takılan bir soru olsa bana telefonla destek oluyorlar ben jinemedi tavsiye ederim.inanın bu tedavi sırasında size gösterilen güler yüze ve ilgi sizi çok rahatlatıyor...

Ben Bahçeci ye artık o kadar güvenmiyorum. Çünkü Alman hastahanesindeki teknik ve büyük modern hastahane desteği yol artık. Yollarını ayırdılar. Hemşiresini çok antipatik buldum. Sana tepeden bakıyor gibi bir halleri var. Bahçeci iyi bir doktor. Burda hemşiresinden bahsediyorum. Ama bu işlem e herşey önemli. Amerikanı hiç tavsiye etmem. İlgisizlik, nasıl olsa bize geliyorlar bizim ismimiz yeter havası...
Jinemed bence çok dikkatli incelemeye değer. Sadece embriyologları ve hastahane teknolojileri ne kadar iyi onu araştırmak lazım..

Arkadaşlar Merhaba,
Ben 2009 mayıs ayında jinememde denedim. hatta sonra oraya şikayetlerimide yazdım. Ben sahibine gittim çok ilgiliydi. ama ara kontrollerde hep başka doktorlara verdiler. Çünkü Teksen Bey hep yoğundu. Bir karmaşa içinde bize çok kötü şeyler yaşattılar. eşimin rahatsızlığından dolayı spermleri dondurulmuştu. Nakil için kutu vereceklerdi. Kutu yok diye beklettiler ve yumurta toplama gününde kutunun aslında labaratuvarda olduğu öğrenildi. Koştur koştur nakilleri yapıldı. !5 tane yumurtam olmasına rağmen toplanan 3 tane oldu. bir tane döllendi. Ve dış gebelilk oldu. Dr aradım durumu söyledim " yok sizin burda gebe diye yazıyor dedi" hayır dış gebelik geçirdim dedim aramadılar ve ilgilenmediler dahi. Ben orayı şikayet ettikten sonra sanırım Mümin hoca aradı gel konuşalım dedi ama ben gitmedim...Hemşireler çok alakasız hep bekletiyorlar. Oaraya biraz ünlülerde geliyor diye sıradan insanlarla ilgilenmiyorlar. Ama Embriolog Murat bey şu ana kadar tanıdığım en iyi işini takip eden kişiydi..bu arada ben tam altı kez denedim. o yüzden hemen hemen çoğu hastanelerin embriologlarını tanıyorum.Bilginize....

merhaba, alman Hastanesi'ni hiç beğenmiyorum. Açıkçası ben tüp bebke konusuna haki değilim ama Alman Hastanesi ne kadar ticari bir kuruluş olduğunu daha kapıdan girince belli eder oldu artık... Ben hiç memnun değil o hastaneden. Hande Hanım vardı önceden Kadın Hastalıklarında o da ayrıldı. Şimdi pek iyi olduğunu sanmıyorum. Hastane isimlerine kanmayalım bence...

merhaba, alman Hastanesi'ni hiç beğenmiyorum. Açıkçası ben tüp bebke konusuna haki değilim ama Alman Hastanesi ne kadar ticari bir kuruluş olduğunu daha kapıdan girince belli eder oldu artık... Ben hiç memnun değil o hastaneden. Hande Hanım vardı önceden Kadın Hastalıklarında o da ayrıldı. Şimdi pek iyi olduğunu sanmıyorum. Hastane isimlerine kanmayalım bence...

Ben'de Alman Hastanesi dusunuyordum ama kapisindan soyle bir baktigimda bile havasini begenememistim. Size katiliyorum iyi doktor bulmak onemli.

Back
X