• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri John Frieda Kullanan Var Mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi icel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

icel

Guru
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2007
171
1
316
İstanbul
sarı saçlar için olanının krem ve şampuanını aldım.fiyatları bana pahalı gelmedi ve ürünler hakkında olumlu sonuıçler duyfuğum için denemek istedim.nasıl diye soracak olursanız; kokusu güzel saçı yumuşatıyor(benim saçlarım dalgalı röfleli ve ince telli olduğu için banyodan sonra saçlarım çok fazla karışıyor ve kırılıyor) köpürmesi güzel (ben köpürmeyen şampuanı sevmiyorum) fakat çok yoğun değil gibi...kerastase kullandığımda bi şampuan 3 ay falan gitmişti bu öyle değil. diğer ürünlerinide (maske, şekillendirici) almayı düşünüyorum hepsini birlikte kullanayım bakayım diye. diğer saç renklerine göre olanlarını yada diğer ürünlerini kullanlarınız var mı? memnun musunuz?

ben kullanıyorum ama artık bırakıcam..saç kremi şampuanı çabuk bitiyo..ebatları küçük..ayda bir almak lazım ee o zmanda pahalıya geliyo..memnunum aslında..bide parlatıcılarınıda aldım..oda güzell ama artık okadar para vermek istemiyorum..

haklısın galiba uygun ama kerastase bonacure daha ekonomik gibi.parlatıcısı nasıl? sarı saçlar için olanı yok sanırım onun

Ben kıvırcık saçların elektiriklenmeyi önleyici olan serisini kullanıyorum çok memnunum hayatımda ilk defa saçlarımı salıp gezebildim :)

sadece parlatıcısını kullanıyorum ama $ampuanındanda memnun kalan çok var.Bana $ampuanının testerları geldi inan kapağını dahi açmadım daha ben yıllardır kerastase kullanıyorum deği$tirmeyi de dü$ünmüyorum

sampuanini kullaniyorum ama cok memnun degilim.. abartildigi kadar muhtesem degil ustelik cabuk bitiyo..

ben luxurious volume serisini kullanıyorum mavi olanları. gayet güzel bence uzun ve düz saçlarımı çok güzel havalı yapıyor.

ben John Frieda Brilliant Brunette Shine Relase Hacim Veren Şampuanını ve John Frieda Brilliant Brunette Reflecting Nemlendirici Bakım Kremini kullanıyorum.Çok da memnunum

saçlarıma çok fön çektiğim için kırıldı parlaklığını yitirdi yeni kestirdim kuaförüm kullandığım şampuanı değiştirmem gerektiğini söyledi head shoulders kullanıyordum şimdi john freida şampuanını almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz, hangi ürününü?

bu marka cok met edildigi icin gecen hafta aldim.2 kez yikadim 1.sinde fena degildi.acikcasi hic memnun kalmadim..cok pismanim.ben kahve saclar icin olanini kullaniyorum..tek memnun kaldigim isidan onceki spreyi.en guzeli yves rocher in bambulu sampuaniydi..tekrar ona doncem..

arkadaşlar benim saçlarım çok seyrek ,ince telli ve yağlıdır. ben bu şampuanın saçıma verdiği hacim ve parlaklığı çok beğendim, lakin saç derimde inanılmaz kepek yaptı. sanki saç diplerimi bir tabaka kapladı gibi, saç derimin nefes almadığını hissediyorum. 1 aydır kullanıyorum. halbuki bir çok deneme sonunda görüntü olarak en memnun kaldığım şampuan olmuştu. bu sorunu nasıl çözerim sizce. mecburen bırakmak zorundayım galiba. :44:

arkadaşlar benim saçlarım çok seyrek ,ince telli ve yağlıdır. ben bu şampuanın saçıma verdiği hacim ve parlaklığı çok beğendim, lakin saç derimde inanılmaz kepek yaptı. sanki saç diplerimi bir tabaka kapladı gibi, saç derimin nefes almadığını hissediyorum. 1 aydır kullanıyorum. halbuki bir çok deneme sonunda görüntü olarak en memnun kaldığım şampuan olmuştu. bu sorunu nasıl çözerim sizce. mecburen bırakmak zorundayım galiba. :44:

Ben de iki aydır kullanıyorum, aynen bende de kepek yaptı maalesef...=(

şampuanın hemen bitmesinden yakınanlar olmuş ama ben çok uzun süre önce aldım ama hala bitmedi uzun saçlarım ve gün aşırı da yıkarım..kepeklenmeye gelince olabilir çünkü silikon var içinde ben otacıyla dönüşümlü olarak kullanıyorum memnunum...

bende bu şampuanı kullanıorum, acık kahve sampuan ve saç kremını açıkcası cok güzel parlaklık verior saça,kokusu ve köpürmeside güzel ama saçımdaki nemi alıp sanki dahada kurutuyor gibime geldi..biran önce bitirip Bonacure ürünlerini denicem birde..hoşuma gitmedi bu şampuan...:50:

arkadaslar bende dun kullandım kırmızılar ıcın sampuan ve sac kremını kıvamını kopurmesını falan cok cok cok begendım saclarımı yumusacık yapıyor kullanacagım bundan sonra

kızlar aynı şekilde bende kadınlar kulübündeki tavsiye üzerine aldım ...ilk yıkama güzeldi ama sonradan kepek yapmaya başladı.her yıkamadan sonra sanki saç derim soyuluomuş gibi kepek oluo ..pek memnun kalmadım açıkçası saç diplerimi kuruttu..şimdi FOREVER YOUNG diye bi şampuan ismi duydum tamamen bitkiselmiş.onu denemeyi düşünüorum...

Back
X