Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben kullanıyorum ama artık bırakıcam..saç kremi şampuanı çabuk bitiyo..ebatları küçük..ayda bir almak lazım ee o zmanda pahalıya geliyo..memnunum aslında..bide parlatıcılarınıda aldım..oda güzell ama artık okadar para vermek istemiyorum..
bu diğer şampuanlar gibi avuç avuç kullanılmıyor ufak bi damla yoğun köpürtuyor saçlarını bende kullanıyorum ve bıtmıyor o kadar bereketli zaten
Aynen bende öyle yapıyorum bende k.kahve için nem. ve hacim veren şampuan var, onları dönüşümlü kullanıyorum,7-8 ay gidiyor bana.. hacim veren şampuanı kullandığımda Frizz Ease Yoğun Nemlendirici Besleyici Saç Bakım Maskesini, nem.için şampuanı kullandığımda kremini kullanıyorum.. bide frizz Ease Isıya Karşı Koruyucu Bakım Serumunu kullanıyorum.. Herkes sacımın parlaklığını soruyor..
canım benim de saçlarım bi ara açık kumraldı,ben de koyu sarı olanını kullandım. memnundum.
Saclarini sariya boyatan hanimlar, gümüs sampuanlar kullaniyormusunuz? Sactaki o cig sariligi aliyor, isvecli bayanlarinki gibi dogal bir sariya dönüstürüyor. Röflelilerde kullanabilir, kahverenk pigmentlerde etkisiz cünkü, sirf sari pigmentlerde etkili, genelde lila renk oluyor o sampuanlar, sari sac diye okuyunca dipnot yapiyim dedim:)
hayir kesinlikle, burda sari saclilar cok kullaniyor o sampuani, beyazlamasi icin degil, sariya boyanmis saclar da cig bir ton olusur cogu zaman, birde zamanla sari rengi degisiyor, o sampuan o pigmentleri arindirmak icin, isil isil yapiyor sari saclari kullanan bir cok arkadastan biliyorum.