• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri John Frieda Kullanan Var Mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi icel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıvırcık saçlar için durulanmayan krem var mı???

Bende kullanmayı düşünüyorum sheer blonde serisini , saçlarımın uçlarında çoğunlukla platin sarılı krepeler var daha da açar mı rengini diye korkuyorum açıkcası :26:

Bende kullanmayı düşünüyorum sheer blonde serisini , saçlarımın uçlarında çoğunlukla platin sarılı krepeler var daha da açar mı rengini diye korkuyorum açıkcası :26:

bilmiyorum tatlim bende ya acmasa diye korkuyorum yeni buldum bu urunu bende nasil kulanilir bilmiyorum

Ben john frieda kullanıyorum ve cok memnunum. Koyü renk saçlar için olanını aldım, harika.
Saçlarımı yumusacık yaptı.

bende kullaniyorum bukleler ve sac guclendiricisini sacim kendine geldi sac rengim sari ve boyalardan cok yipranmisti kendi dalgasi da kalmamis ti ve kuruydu sacim ince telli oldugundan toparlayamamistim simdi cok memnunum kisacasi:):nazar:

Kizlarr bende john frieda aalmayi dusunuyorum saclarim cok gur duz ama kabariyo ve golgeler var sacmda sac uclarim cok kuru sac derim ise cabuk yaglaniyo sizce hangi serisini almaliyim kahverengimi yoksa duzlestirici serisimi

Ben bu foruma birsey yszdigimda neden hic cvp alamiyorum acaba.herkes suspus oluyor.herkese benden triiiiiiiiiiiiiiipppp :(

Bende Frizz-Ease Nemlendirici Bakım Maskesi ve Frizz-Ease % 100 Parlaklık Veren Sprey bu ikisini kullanıyorum. Maskeyi haftada bir kullanıyorum. Uçlarını nemlendiriyor ve çok güzel kokuyor. Spreyide saçlarıma fön çektirdirkçe sıkıyorum çok parlak ve canlı duruyor. Ama şampuanlarını hiç denemedim.

Ben 1er şişe şampuan ve saç kremini kullandım çok memnun kaldım. Kahverengi saçlar için olanını kullanmıştım.

ben düzleştirici etkilisini kullanıyorum memnunum.. bir dahaki sefere sarı saçlar için olanını alacağım ama röflemi açar mı bilmiyorum.. bir de Toni&Guy ın elektriklenme önleyici spreyini kullanıyorum.. o nasıl bir kokudur ya, o gün çıkmıyor saçımdan :31:

kırmızı renktekı olanların kokusu cok muhteşem :)benım ıcın sradan şampuan kokusu dısında .d

Ben kıvırcık saçlar için olanını kullandım frizz ease-dream curls olanını ve hani tamam elektriklenmeyi aldı buklelerimi de belirginleştirdi ama saçı çok döküyor bu üçüncü kullanışımdı sanırım bırakıcam ve tekrar syoss hacim'e geri dönücem o kesinlikle çok daha iyiydi ve resmen saçlarımı çok güçlendirmişti

açık sarı saçlar için olan nemlendirici şampuanını aldım,bugün daha ilk kez kullandım, kullandıkça yorum yaparım :31:

ben en son onarıcı serisini aldım daha ilk yıkamada arkadaşlarım bile farkettı 3 gun ışıl ışıl gezdim en ufak ağırlık yapmadı inşallah devamı da güzel olur

Düzleştirici etkili olanını kullandım. 2 kez. Saçlarımda kepek yaptı birçok ürünü kullanamıyorum zaten. Mecburiyetle yine Head&shoulders e geçtimm

bende kullaniyorum bukleler ve sac guclendiricisini sacim kendine geldi sac rengim sari ve boyalardan cok yipranmisti kendi dalgasi da kalmamis ti ve kuruydu sacim ince telli oldugundan toparlayamamistim simdi cok memnunum kisacasi:):nazar:

arkadaşım bnm saçım çok kuru ve eskiden maşa yapılmış mgibi bukle bukleydi. şimdi ne düz ne kıvırcık ne dalgalı öyle iğrençki anlatamam.şimdi bnm derdim saçımı eski haline getiremesede en azından kıvırcık olmasada tam dalgalı yapıcak bişey arıyordum başka bi sitede gördüm ama en güvenilir bulduğum forum bu.sanırım durumun bana benziyormuş biraz saçlarına gerçekten iyi geldimi bu ürün nasıl bi değişim oldu

Ben bir dönem kullanım bu sene içinde. Kahverengi saçlar için olanıydı. Yıllardır kepeklenme olmayan saçımda kepeklenme yaptı. Bıraktım ben de.

Back
X