• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri John Frieda Kullanan Var Mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi icel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
brilliant brunette şampuanı ve kremi saçlarımı yaglandırıyor.
Volume serisinin şampuanı da saç derimi kurutup kepek yapıyor.
Frizz Ease maskesi idare eder.
Frizz Ease mavi serumu da saçımı yaglandırıyor.

brilliant brunette şampuanı ve kremi saçlarımı yaglandırıyor.
Volume serisinin şampuanı da saç derimi kurutup kepek yapıyor.
Frizz Ease maskesi idare eder.
Frizz Ease mavi serumu da saçımı yaglandırıyor.

Ben de aynısını düşünüyorum normalde 2 günde bir yıkarım saçlarımı ancak dediğin şampuan saç kremi ve serumu aynı anda kullandığımda 2. gün çok yağlanmış hissediyorum saçımı. Etkisine gelince diyecek sözüm yok oldukça başarılı saçlarımı yumuşacık yapıyor özellikle de frize ease mavi renkli serumu saçımın kabarmasını ciddi anlamda önlüyor ancak yağlandırma işine bi çözüm bulsalar keşke

Ben go blender serisini kullandım.saçlarım koyu kumralla kahve arası ama uçlara doğru koyu sarı boya vardı.Kötü bıi renge sahiptim yani.john friedayı bi arkadaşım önermişti.bi deneyim dedim.saçlarımı harika yaptı.kendi saç diplerimi orta kumrala çevirdi uçlardaki o çirkin sarıyı da çok tatlı açık sarı tonlarına getirdi ve saçımdaki hafif doreliğide yok etti.Ben çok memnun kaldım.kesinlikle tavsiye ederim.ama tek kötü yanı saç kremi çabuk bitiyo.bu yüzden bana pahalı geldiği için geçen ay bıraktım kullanmayı ama saç rengim yine eski çirkin rengine geri döndü.tekrar başlayacagım.internet sitelerine göz attım fiyatlar dısarıdan daha uygun.ama bu ürünü kullanırsanız en az 2 hafta kullandıktan sonra farkını anlıcaksınız.

Ben go blender serisini kullandım.saçlarım koyu kumralla kahve arası ama uçlara doğru koyu sarı boya vardı.Kötü bıi renge sahiptim yani.john friedayı bi arkadaşım önermişti.bi deneyim dedim.saçlarımı harika yaptı.kendi saç diplerimi orta kumrala çevirdi uçlardaki o çirkin sarıyı da çok tatlı açık sarı tonlarına getirdi ve saçımdaki hafif doreliğide yok etti.Ben çok memnun kaldım.kesinlikle tavsiye ederim.ama tek kötü yanı saç kremi çabuk bitiyo.bu yüzden bana pahalı geldiği için geçen ay bıraktım kullanmayı ama saç rengim yine eski çirkin rengine geri döndü.tekrar başlayacagım.internet sitelerine göz attım fiyatlar dısarıdan daha uygun.ama bu ürünü kullanırsanız en az 2 hafta kullandıktan sonra farkını anlıcaksınız.

mrb bende bu seriyi kullanmak istiyorum eski haline geri döndü derken geçici bir etkisimi var şampuanın röfle var benim saçımdada röfle rengimi kırsın iyce açsın diyorum bu ürünlerle mümkünmüdür sizce

Ya saçı boya gibi acmiyo.Ama kendi saç rengini kırıyo.sampuani birakinca o renk kendi eski rengine donuyo.rofleli saci acacagini sanmiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok eskide kalmış bir konu ama yorumumu yazmadan edemeyceğim.
Almayın ve sakın kullanmayın. Her türlü yorumu okuyarak Brilliant Brunette Liquid Shine serisinin şampuanını satın aldım coğu kişinin de dediği gibi inanılmaz derecede saç döküyor. Sadece bir kez kullandım, 4 gün geçti hala saçlarım dökülüyor. Ayrıca yıkadıktan sonra saçlarımı tarayamadım resmen hep birbirine girmişti, birkaç saat sonra da yaglanıp söndüklerini farkettim. Kesinlikle tavsiye etmem.

Go blonder serisini kullanmıştım hiç memnun kalmamıştım. Ama kırmızı kutudaki onarıcı maskesini kullandım bi ara ondan aşırı memnundum.

L. Volume saç kremini kullanıyorum ben hacım verdiğini fdüşünmüyodum ama arkadaşlarım saçına ne kullanıyorsun çok güzel görünüyor demişlerdi :) şimdide şampuanını indirimden aldım onuda kullanıcam

onarıcı maskeleri mükemmel ötesi. diğer ürünleri de güzel ama o kadar para vermek istemiyorum maskesinden de vazgeçemiyorum o yüzden bitek bu maskeyi indirimde stokladım

Back
X