julie garwood/düğün ve gelin

zeynepcer

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2008
2.844
802
448
düğün ve gelin
Bu kitaplar inanılmaz ötesi güzel, etkileyici, sürükleyici ve içindeki aşk son derece kıskanılacak bir aşk hikayesi. Ben çok beğenerek okudum ve herkesin okumasını kesinlikle tavsiye ederim.Kesinlikle okumaya değer bir kitaparkadaşlar okuduğunuza asla pişman olmazsınız.

Evet bende gelini okudum.
Güzel bir kitap.
Acaba bu iki kitap birbirinin devamı niteliğinde mi yoksa birbirinden bağımsız mı?

Evet bende gelini okudum.
Güzel bir kitap.
Acaba bu iki kitap birbirinin devamı niteliğinde mi yoksa birbirinden bağımsız mı?

yazar düğün kitabı çok beğenildiği için gelini yazmış
başka aşkı anlatıyor
tek bağlantısı
düğün kitabındakı 2 karakter alecle jamie var
ama esas karakterler başka

kitapların ikisinide okudum tarihi aşk romanalrı seven herkese tavsiye ederim ben en çok düğün kitabının beğendim

gelini okumadım ama düğün çok çok güzeldi..özellikle tarihi,dönem romanlarını sevenler mutlaka okusun derim..

ben iksinide okudum ama önce düğünü yazdı diye biliyorum beğenilince gelini yazmış yayınevi en son çıkanın ilk telif haklarını alınca gelin daha önce çevrilmiş

devamı niteliğinde değil ama önce gelini okuyun çünkü düğünde de aynı karakterler yer alıyor ama yardımcı rolünde ana karakterler değil

ben daha çok gelini sevdim düğündeki kız brennaydı sanırım biraz bana salak gelmişti

düğünü okudum.kitap akıcı olmasına rağmen beni tatmin etmedi.brenna karakteri çok saf aptal gibi.kendisini kaçıran adamla evlenmesi onunla sevişmek istemesi saçma geldi.kız 6 yaşında conna aşık olmuş falan filan.konu bana saçma geldi.

aynen kızım seni kaçırdı kendini kurtarmaya çalış falan yok beyim ne derse o olur zihniyetinde bi hatundu adam bişey demiyo zorla yamadı kendini evlendigi gece adam onu kaçırmış bide diyo seni ben soyayım mı saf ya

Dönem romanlarını çok seviyorum. Tavsiyelerinizle en kısa zamanda iki kitaba da sahip olacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…