Jumbo çatal kaşık bıçak takımı

Ayşecim senin ürünlerin fiyatlarını sordurduk. 8100 Parlak 1.169 TL den 690'a geliyormuş. 9100 Parlakta 1.735 TL den 1.040 TL'ye düşüyormuş. Bilgin olsun. Birkan'ın telefonlarını da aldım. Görüşürüz canım opuyorumnanaktan

Moon_light ve Lale bilmem ne aynı kişilerdir. Dolandırılmak üzeresiniz dikkat ! Jumbo adını bu kadar kolay kullanamazlar. Devam ederlerse yasal süreci başlatacağım...

Moon_light ve Lale bilmem ne aynı kişilerdir. Dolandırılmak üzeresiniz dikkat ! Jumbo adını bu kadar kolay kullanamazlar. Devam ederlerse yasal süreci başlatacağım...

Eminmisiniz ???Birkan beyin yeri belli sonuda baytrampaşa genel müdürlükde çalşışıyormuş,nasıl bir dolandırma olabilirki sizde,gidip yerınde ziyaret edip ödemeyı yapıp ürünümüz aldıkdan sonra nasıl bir dolandırma olabilir?

Jumbo genel müdürlüğünün telefonu internetten buldum ve aradım,Birkan beyi istedim bağladılar,konuyu anlattım,kendisi orda personel olduğundan jumbonun ürünlerini personel iskontasıyla alabiliyormuş,istediğiniz ürünü sipariş ediyorsunuz ürün geldiğinde bayrampaşaya genel müdürlüğe gidip ürünü alıyorsunuz,ücretinide ürün teslimatında ödüyorsunuz,yani herhangi bir dolandırıcılık söz konusu değil,herşey gerçek,bilginiz olsun arkdaşlar.

slm bende çatalkaşık takımı almayı düşünüyrm jumbodan ürünlere baktım en uygun olan 7600 modeli 599 tl pratikevde de 515tl ama anlayamadım neden bukadar fiyat farkı var diğer ürünlerle hemen hemen yarı fiyatına bilgilendirirseniz sevinirim arkadaşlar.alan arkadaşlarda gülegüle kullansın

ben de anlamadim arkadasim biraz daha acik olur musun, kim niye dolandiriliyor...

Arkadaşlar bende 9401 aldım etiket fiyatının yarısına aldım, üstelik personel indirimi felan da değildi. Satan kişi çok fazla stoğum var, eritmeye çalışıyorum dedi. Garanti belgesi var, özel çantasında, kalitesi malum. Jumbo almak isteyipte fiyatını pahalı bulanlar mutlaka gezsin, fiyatlar çok fark ediyor arkadaşlar.

ben senelerr senelerr önce jumbodan 6200 almıştım...günlük kullanırım demiştim modası geçsede napim dedim.Aaa bi baktım hala aynı ları moda ve yine gitsem jumboya yine aynı takımı alırım hem modern hem çok uçuk deill..Tavsiye ederimm..

KIZLAR YA,BEN SONUNDA İSTEDİĞİM TAKIMI -8100 PARLAK-ALDIM AMA SONUÇ HÜSRAN. Bİ KERE O GÜZELİM DERİ SANDIKTA ÇATAL KAŞIKLARI KOYMAK İÇİN AYRI BİR BÖLME YOK. AYRI KUTULARA DOLDURULMUŞ O KADAR.BU ASLINDA HİÇ SORUN DEĞİL. Bİ BAKTIM BAZI KAŞIKLARIN SAPLARIYLA BİRLEŞME NOKTALARI TAM OYULMAMIŞ. HATTA SOKAKTA SATILANLARDAN DAHA KÖTÜ.NEYSE DEDİM MİSAFİR GELECEK KULLANAYIM U AKŞAM SONRA DEĞİŞTİRİRİM. BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKADIM BU DEFA DA ÜZERİNDE SU LEKELERİ OLUŞTU. AYYY KAFAYI YEMEM İŞTEN DEĞİL.GİTTİM JUMBO MAĞAZASINA.MODEL SERGİLENİYOR ZATEN. KAŞIĞI ALDIM ELİME.TIRTIKLI TIRTIKLI.DEĞİŞTİRSEM DAHA MI KÖTÜ OLUR ACABA DİYE BİR DÜŞÜNCE ALDI BENİ.GÖREVLİYE BENİM TAKIM YIKANINCA LEKELENDİ. SU LEKESİ SİLMEDEN GEÇMİYOR, NAPCAM DEDİM. ÇELİK PARLATICISI KULLAN DEDİ.:1shok: ŞİKAYETVAR.COM A BAKTIM SONRA ORDA DA HERKES SU LEKESİNDEN ŞİKAYETÇİ.OFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFFFF

cnm bulaşık makinesinde yıkama onları
elde yıkıyor benim tanıdıklarım
he yıllar geçer artk elimde yıkaamaktan bktım dersin o zaman makineye atarsın
jumbo hakkında da böle bi şikayeti ilk senden duyuyorm

ama cnm ya leke tutmamasi lzm bi de makinaya atmadan zor be tatlim ya o kadar para verilip aliniyo dayanikli olmasi lzm..Sasirdim ben de..

garanti belgesini okuduğumda anlamalıydım zaten çünkü garanti belgesinde su lekesi oluşabilir kurulayın benzeri bir ifade var.yani garanti kapsamı gibi birşey sanırım bu su lekeleri.ben de yakınlarıma falan sormuştum hepsi memnundu. böyle bir sorun ortaya çıkınca nette baktım.insanlar kalıcı lekelerden bahsediyorlar.korkumdan makinede yıkama bitince hemen kapağı açıp kurulamaya başlıyorum.forumda bu sorunla karşılaşan tek kişi benim galiba.bir offfffffffffffff daha.

kızlar bende jumbo almak istorummm..evde de kullanıyoruz...parlak var evde makinada yıkanıo bişi olmadı...bide yardımcı olan kişiler demişsiniz ne iş..personel indirimi die bişi biliorum ben ewet var.ama %50 olduğunu sanmıorum %20 gibi bişiyi geçmiolar...ki ben ankaradayım siz ist dan bahsediosunuz..yardım:hulya:

Jumbo çatal kaşık bıçakta kesinlikle bir numara bende inşallah 6500-9500 modeli arasında kararsızım bi karar verirsem alıcam :109:

ben 9400 modelını almak istıyorum çok zarıf:)

O modelide beğenmiştim ben 6500 modelinin uc kısmı yuvarlak olanı sivri olanda karar kıldım sonra şimdide 9500 kafamda o yuvarlak kısmı çok yuvarlak diye ikna edemiyorum birini 6500 olcak sanırsam :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…