benimkiler jumbo 6500 cok sik duruyor bence
merhaba arkadaşlar bende jumbo da çalışan arkadaş sayesinde takım aldım. Bir arkadaşımın tanıdığıydı bana da yardımcı oldu. Şimdi burada okuyunca şaşırdım. Dünya küçükmüş valla :)) Genel müdürlükte çalışıyor kendisi Birkan adı. Lalenin arkadaşı olduğumuzu söyledik personel iskontosu yaptı. Telefonunu hatırlamıyorum ama bayrampaşadaki genel müdürlükte çalışıyordu. İnternetten jumbonun telefonuna oradan da arkadaşa ulaşılabilir diye tahmin ediyorum.
Ayşecim senin ürünlerin fiyatlarını sordurduk. 8100 Parlak 1.169 TL den 690'a geliyormuş. 9100 Parlakta 1.735 TL den 1.040 TL'ye düşüyormuş. Bilgin olsun. Birkan'ın telefonlarını da aldım. Görüşürüz canım opuyorumnanaktan
QUOTE]
Canım çok teşekkür ederim ilgi ve alakan iiçin özelden telefon numarasını atarmısın bana :)
Moon_light ve Lale bilmem ne aynı kişilerdir. Dolandırılmak üzeresiniz dikkat ! Jumbo adını bu kadar kolay kullanamazlar. Devam ederlerse yasal süreci başlatacağım...
Moon_light ve Lale bilmem ne aynı kişilerdir. Dolandırılmak üzeresiniz dikkat ! Jumbo adını bu kadar kolay kullanamazlar. Devam ederlerse yasal süreci başlatacağım...
ama cnm ya leke tutmamasi lzm bi de makinaya atmadan zor be tatlim ya o kadar para verilip aliniyo dayanikli olmasi lzm..Sasirdim ben de..cnm bulaşık makinesinde yıkama onları
elde yıkıyor benim tanıdıklarım
he yıllar geçer artk elimde yıkaamaktan bktım dersin o zaman makineye atarsın
jumbo hakkında da böle bi şikayeti ilk senden duyuyorm
ben 9400 modelını almak istıyorum çok zarıf:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?