Jumbo çatal kaşık bıçak takımı

Fiyat zaten düşündürüyor piyasada çok daha uygun takımlar ama jumbomdan vazgeçemiyorum

jumbonun kalitesi artık tartışılmayacak seviyede. gerçekten çok iyi. gücü olan tabiki tüm ihtiyacını dahi ordan alabilir ama daha bir çok masrafımız olacak bizim. en azından özel çatal bıçak takımımı jumbo almak istedim, diğerlerini daha uygun yerlerden almayı planlıyoruz. ama hala mat mı parlak mı diye sormuyo değilim kendime

Yemek takımımıda jumbo aldım çatal-bıçakta orayı istiyorum tencereyide batıcam azıcık ama başka begenemiyorum

Ayşe Hanım açtığınız bu konu ve paylaşımınız için çok teşekkür ederim.

Jumbo'nun genel müdürlüğünü aradım birkan beyi istedim bağladılar. Kendisine sizi tanıdığımı ve ürün almak istediğimi söyledim yardımcı olabileceğini söyledi. Jumbo'nun 9400 parlak modelini beğeniyordum yanında çay seti hediyesi ile beraber bu hafta sonu gidip personel iskontosu ile çok ucuza alacağım. Bu kadar uygun fiyata Jumbo alabileceğimi düşünmemiştim çok mutluyum.

Tekrar çok teşekkür ederim. Sevgiler.

Ben birkan beyi tanımıyorum arasam tanıyorum desem olur mu imdirim 😄

Arkadaslar bende yemek takımımı ve çatal kaşık takımımı jumbodan 1575 liraya aldım. Çatal kasık bıcak takımım 9600 parlak modeli yeni cıkmıs galıba 9600 yanlız bır sıkıntı var. Sıkıntımı bılmıorum ama catal kasık bıcak takımının sandıgı yok. Karton kutuda verıolar artık yenı yemek takımlarında catal kasık bıcak cekmecesi oldugu için sandıgın ortada. Bos kalacagını duydum ama bi garip oldum yınede. Sizin fıkrınız ne .

Söylemek istediğin anladığım kadarıyla çatal kaşık seti sandığa değil karton kurtulara koyulmuş Bende jumbodan metalix mat tencere setiyle 9400 parlak çatal kaşık setini aldım ama çatal kaşık seti sandık içinde karton kutulara koyulmuş şekildeydi

deri bir sandık aynı iş çantasına benzer ama çekmeceli felan değil

Sandık kalkmış artık evet bende aldığımda siyah deri bir çantanın içinde aldım çkb takımımı zaten evde yerleştiriliyor ya da biryere kaldırılıyor o yüzden sıkıntı yapmayın bence böylede çok şık olmuş

Evet bende şaşırmıstım önceden tahta çekmeceli sandıklar vardı ama kalkmıs artık salon yemek takımlarının konsollarında zaten yerleştirme çekmeceleri vAr. Tşk ederim hepinize. Güzel günlerde kullanmamız dileğiyleee

Böyle daha güzel Amin inşallah huzurla kullanalım

canım aradın mı Birkan Bey'i çok merak ettim de:)

pardon canım "istanbula" yazıcaktım ama sana yazmışım yanlışlıkla:s

Son düzenleme:

sandıklı aldım ben çtb takımını ama kullanışlı olduunu düşünmüyorum nereye koycam sandığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…