Jumbo çatal kaşık bıçak takımı

ben de 6500 ile 9500 arasında kararsızım deliricem. görevli bana 6500ün mat olanını tavsiye etti. parlağını alırsan restoranlardaki gibi duracak, yan yana koyalım bak, modelini bile göstermiyor, zaten özel günlerde kullanacağın bi takım olacak o yüzden mat al dedi. ben de çizikleri daha çok gösterir diye emin olamıyorum
mat modeli gerçekten daha güzel ve şık duruyor 6500ün ama kullanışlı olması da önemli benim için. ne yapsam bilemedim

bence parlak daha ıyı değilmi? ben jumbonun 9400 modelını almak istıyorum bakalım kısmet:)
eda bende jumbo 7600 aldım günlük için şimdi misafirlik içinde alacağım daha karar vermedim ama 9400 modelini de beğeniyorum sen yakından inceledin mi bu modeli nasıl sence

modelı
eda bende jumbo 7600 aldım günlük için şimdi misafirlik içinde alacağım daha karar vermedim ama 9400 modelini de beğeniyorum sen yakından inceledin mi bu modeli nasıl sence

canımcım ben mağazadan baktım yakından inceedim hatta bugün yıne gördüm.şahane, alacağım bır takım bu 9400 modelını:) aşık oldum bu takıma hıçbır ürün benı bu kadar çekmedı kendıne zarıf tam istedığım gıbı tutuşu güzel .

Canım sen ne kadara buldun bu takımı normalde fiyatı 1.452 tl ye satılıyor çay takımı hediyesi var. Ben 1.175 tl ye buldum. Aşağıda sitenin adresini veriyorum. Daha uygun bulmuşsan bildirirmisin.

http://www.sahibinden.com/ilan/alis...ilik-set-hediye-plus-12-taksit-55350142/detay

Son düzenleme:

canım ben netten alışverışı sevmıyorum gözümle görüp dokunup incelemem lazım :)
ben mağazadan 900'e alacağım bakalım kısmet:)

selam arkadaşlar,

bugün jumbonun sahıbıyle görüştüm.Çatal bıçakları bulaşık makınesı çızıyormuş deterjanı sıvı olandan kullanın dedi.Bu bılgıyı paylaşmak istedim:)

bence 6500 modeli daha güzel
9500ü pek beğenmedim ama zevkler farklı olur tabiki

bence 6500 modeli daha güzel
9500ü pek beğenmedim ama zevkler farklı olur tabiki

aslında ben de sanırım 6500e karar vericem. ilk başta 9100ü almak istiyordum. modeli değişik ve modern geldi bana. özellikle ben üçgen şeklinde bıçak istiyordum fakat hiç konforlu değiller. hiç rahat tutulmuyor.
ben dediğim gibi 6500ü alıcam. sadece mat mı parlak mı ona karar veremiyorum

Ben mat begeniyorum daha modern duruyor

Merhabalar sizde benim gibi 6500 modeline karar vermişsiniz ben henüz alamadım fiyatı düşündürüyor degermi diyorum o kadar ama degeceginide düşünüyorum eger girerseniz tekrar birkaç güne alacagım sizinde yorumunuzu isterim matmı parlakmı aldınız memnunmusunuz fikrinizi ögrenmek istiyorum

merhaba, aslında ben hala satın alamadım =) erkenden alıp pişman olmak istemediğim için son zamana bırakıyorum. ben mat düşünüyorum hala ama günlük olarak kullanmıycam, özel zamanlarda kullamak için satın alıcam. her gün kullanıma uygun olduğunu düşünmüyorum mat olduğu için, en ufak bir çiziği bile belli ediyor çünkü. siz günük kullanım için satın alacaksanız eğer bence parlak olanı seçmenizde fayda var.

Çok teşekkürler cevap için bakıldıgında mat çok daha şık görünüyor parlak aynı agırlıgı vermiyor sanki bende genel olarak misafirler için kullanırım sanırım günlük daha uygun birşeyler olabilir

ben de öyle düşünüyorum. günlük kullanım için de üçgen bıçaklı ince tasarımı olan bir takım istiyorum. tabi ki çok daha uygun bir fiyata =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…