Jumbo çatal kaşık bıçak takımı

sandıklı aldım ben çtb takımını ama kullanışlı olduunu düşünmüyorum nereye koycam sandığı

Evet canım alırken bende o yüzden tereddütlüydüm sonra baktım ki sandıkta kalkmış rahatladım şık ofis çantası gibi birşeyin içerisinde Annene bırakırsın çeyiz serildikten sonra kullanmazlarsa kaldırırlar bir yere kullanılmaz çünkü evde ya da çkb takımın içerisinde bir kenarda kalır ben mutfak dolabıma yerleştiricem sandık gibi değil ya bir kasada duracaklar

Kızlar sandık çanta vs demişsiniz ya bakın ben nasıl kullanıyorum :) hiç yer kaplamıyor

cnm biri forumda faturasız aldığını yazmış sen de mi faturasız aldın, eğer sen de faturasız aldıysan merak ettim neden faturasıyla birlikte verilmedğini çünkü kurumsal bir firma kendi personeline de olsa faturasız ürün çıkışı yapabileceğini sanmıyorum.

mesaj hk. yok cnm o yüzden buradan yazdm,

Tşk.

bence 9100
ben 9401 almıştım...

bende 9400 parlak modelını almıştım.Jumbonun porselenınıde aldım.
Kullanmadım daha bakalım kısmet hangi güne:)

Canım Ben Jumbo'da çalışan Birkan beye ulaşarak aldım. Ayşe Hanımın tanıdığı olduğumu söyledim. Personel iskontosu yaptı. Çok uygun fiyata geldi. Almamışsan kesinlikle tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…