- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
Yalnız değilsinizK.bocegini, kayinvalide böceği diye anlayan bana bir alkış gelsin. trbfbrvtndvfv
Kalarifor bocegi ismini yazamadim icim titreyerek yaziyorum suanYalnız değilsiniz
Bu arada k bocegi nedir? Karafatma mi demek istediniz?
Yan taraftada bahce var arastirdim butun bina komple olmasi gerekiyomus onu nasil halledicem bilmiyorumKorkmadığım, tek hayvan türü diyebilirim inanırmısın...
Bilemedimki ne deyim , profesyonel ilaçlama düşünün...
Sizi anlıyorum. Haşerattan korkmam ama saygi duyuyorum tiksinenlere.Kalarifor bocegi ismini yazamadim icim titreyerek yaziyorum suan
Oyle bi bocek varmiya kalarifor bocegi su sevimsiz bocekK.bocegini, kayinvalide böceği diye anlayan bana bir alkış gelsin. trbfbrvtndvfv
K.bocegini, kayinvalide böceği diye anlayan bana bir alkış gelsin. trbfbrvtndvfv
Yine yazamamissinizKalarifor bocegi ismini yazamadim icim titreyerek yaziyorum suan
O zaman yapabileceğiniz kendi evinizi korumak...Yan taraftada bahce var arastirdim butun bina komple olmasi gerekiyomus onu nasil halledicem bilmiyorum
Gozunu sevdigimin almanyasinda zaten nemdn bol ne varkiSizi anlıyorum. Haşerattan korkmam ama saygi duyuyorum tiksinenlere.
Belki destek olur size. Ayrica nemi cok severler bilginiz olsun
http://www.hurriyet.com.tr/boceklere-karsi-asitli-pudra-sekeri-39048088
Onebilceginiz bi marka varmi acabaElektronik Haşere uzaklaştırıcı araştırın derim
O nasil bisey nrelerden ckyo ayyy cok korkarmKalarifor bocegi ismini yazamadim icim titreyerek yaziyorum suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?