- 4 Mart 2012
- 15.673
- 36.348
- 798
- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
Boyutları küçük mü ?yoksa büyük kahverengi mi?H yada k neyse adi cok igrenc
Valla bende evden sogudum daha yeni alismistim 3 ay mutfagimi beklemistim simdi yeni ev bulsam.kisa kadar.tovbe.bidaha bahceli ev zatenBenim ablam o böcek yüzünden evden değil direk o şehirden taşındı :)
O derece tiksindi.
Cidden sevimli böcek var mı diyecekler ama o böcek bir başka sevimsiz geliyor bana da :$
Benim gorduklerim kucuk okadar buyuk diyemem ama.okadar cokta gormedimBoyutları küçük mü ?yoksa büyük kahverengi mi?
Bizim orda bunların büyükleri var her bir anteni kendisinden büyük zaten beni benden alanda antenleri.
Üstelik gece terasta oturduğumuz da ışığı gördükleri an üzerimize doğru uçuyorlar gerçekten bildiğiniz uçuyorlar
Bir gün abartmıyorum bulunduğumuz yere belki 30 40 tane uçarak kondu tabi biz ćiglık çığlığa aşağıya indik.Yazınca bile tüylerim urperdi
Evet geçen sene benim evimde de vardı. Bulasik makinasının altina bir sürü yumurta birakmisti tenizleyip ilaçladim bir daha eser kalmadı. Zannedersem sizin eve yok bahçeden geliyor.Malesef evet ve antenleri var
Denicem tesekkur ederimErkan Şamcı diyor ki
Böcekler nane kokusundan nefret edermiş
Aktardan nane yağı alıp sulandirın fısfıs yapın
Arapsabunu su naneyağıyla yerleri silin
Alemsiniz Sinirim bozulduBöcek deyince uçan hamam böceğinin üstüne tanımam kardeş bence bütün böceklerin atası o iyk
Bahçeyi ve binayı komple ilaclatin
bende öyle anladımK.bocegini, kayinvalide böceği diye anlayan bana bir alkış gelsin. trbfbrvtndvfv
Sizi gerçekten cok iyi anlayabiliyorum bende kv evinden ayrıldım tam rahat edeyim derken kara bocek belasiyla karsilasmistim ustelik sifir apartman dairesi hic kimsenin dairesinde yoktu sadece bende cikiyolardi ve oyle tek tuk degil bildiğin aşiret ailesi gibilerdi valla terliksiz evde gezemezdim ay aklima geldikce cok kötü oluyorum o evden tasindim ama bitmediler heryerde karsilasiyoruz kendileriyle kurtulus yok yani onlarla yasamayi ogrenmek lazim tabi ben her gördüğümde ağlama noktasına geliyorum ama napalım gitmiyolar.[/QUOT Allah korusun ya simdi baska eve tasinsam yine gorsem dayanamam galiba artik
Üzerine alınmaya onlar herkese geliyorlar.Herkese Selam olsun ..simdiden basligim icin ozur diliyorum fobisi olanlari biliyorum okumak bile insanin icini urpertiyo..
Sen tut 3 sene disini sık kaynananin kahrini cek ondan sonra ohh ayri eve tasindim dee ..
Ya simdi 2 aydir bu arkadaslar(k.b)bahcedelerr!
Birinci kat bahce bize ait.. oh ne guzel cicekler ekerim buyuturum demistim evi tutarken ya hic aklima gelmemisti bunlar..
Ee tabi kurtulcam diye ilk karsimiza cikan eve ok dedim napiim ..spreyler mi jeller mi ne varsa kullandim ama nafile bunlar cimenlerin icinden cikip geliyo cama yapisiyolar artik dayanamiyorum orumceklerden ,sineklerden nefret ediyorum..
Arkadas otobus bekliyorum ari geliyo ustume niye benya bende deli gibi ciglik atiyorum kaciyorum beni kovaliyo parkda bahcede geliyo orumcek benim sacima yapisiyo niye ya gelmeyin tiksiniyorum . Bugun kara bi sinek girmis bide ustume dogru geliyo elim ayagim titrediya olcektim bi ara parmaklarim bile uyustu hisssetim dayanamiyom kucucuk sinek bocek gormeye dayanamiyorum nefret ediyorum burdanda tasinmak ole kolay olmucak gibi ruyalarima giriyolar iki aydir psikolojim bozuldu yardim lutfen
Ben sadece cevredeki agaclarin bakimiyla ilgilenenleri gordum insaallah dediginiz gibi olurÜzerine alınmaya onlar herkese geliyorlar.
Belediye ilaçlama yapıyor hava çok sıcak akşam içeriye girip ölüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?