K . Bocegi fobim ölcem artik

Ya böcekler ufacık zararsız şeyler tabi üstünde taşıdığı mikrobu dışında ama yalnız değilsiniz bu konuda. Hele ki görünüş olarak çok iç açıcı olmayan şeylere karşı fobi gelişmesi çok normal. He bunu yenmek zorunda da değilsiniz, zira kimse k. Böceğiyle koyun koyuna gezip okey masasına oturmuyor. Fakat sürekli bir endişe duygusu yaşamanız sizin açınızdan kötü. Ki bu endişe bir süre sonra gerçekten korktuğunuz durumu yaşamanıza sebep olur. Kendini gerçekleştiren kehanet misali neyden kaçarsanız gelir sizi bulur. Misal birinin sizi sevmediğini düşünürseniz ona verdiğiniz olumsuz tepki ve enerjiyle onun gerçekten sizi sevmemesini sağlarsınız. Enerji meselesi işte. Eğer hayatınızı çok etkiliyorsa aklınızdan bir türlü çıkmıyorsa konuda yardım alabilirsiniz dilerseniz.

Sormak zorundayım kalorifer bocegini tarif edermisiniz? Şöyle ki kahverengi renktemi kara fatmaya benziyormu vs

Benim ablam o böcek yüzünden evden değil direk o şehirden taşındı :)

O derece tiksindi.
Cidden sevimli böcek var mı diyecekler ama o böcek bir başka sevimsiz geliyor bana da :$

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…