- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
Ben cok kotuyum zaten sirf bu yuzden doktora gitmeyi dusunuyorum insan sivri sinekle karsilasinca elleri titrermiya bende basladiAy resmen vücudum karıncalandı her tarafım kaşınıyorokumaz olaydım başlığı evde gördüğüm böcekler katalog halinde gözümün önünden geçti.
Böyle hamam böceğine benzer lanet üremeye başladı mı her yeri kaplayan sıcak yeri seven tiksinç bir şeyO nasil bisey nrelerden ckyo ayyy cok korkarm
Valla hakkinda cok arastirma yaptim bende buraya tasininca tanistim kendileriyle suan bahcedelerO nasil bisey nrelerden ckyo ayyy cok korkarm
Ya bende o kadar kritik seviyede değil ama çekirgeden çiyandan bir de böyle kolonileşenlerden çok korkarımBen cok kotuyum zaten sirf bu yuzden doktora gitmeyi dusunuyorum insan sivri sinekle karsilasinca elleri titrermiya bende basladi
Baktm şimdi ayyyy hemen ilaclattir bacim insan gece uyuyamaz yaBöyle hamam böceğine benzer lanet üremeye başladı mı her yeri kaplayan sıcak yeri seven tiksinç bir şey
Ay allah kolaylik versn benm eve de uçan bicekler giriyo ama kaapi pencere ack olursaValla hakkinda cok arastirma yaptim bende buraya tasininca tanistim kendileriyle suan bahcedeler
Ilaclama yapildikdan sonra yine gerekiyomus benim galiba bu evin firmasiyla gorusmem gerekiyo oraya sikayette bulunsam bolemi talep hakkim varmi acaba ya bilenBaktm şimdi ayyyy hemen ilaclattir bacim insan gece uyuyamaz ya
Benimde sacima gelir arilar nefret ederim nedendir bilmemOkurken üpredim
Nefret ederim bakamam bile..
Öldüremem. Peçeteyle bile alamam. Iyyyy
Arılar hep beni sokmaya çalışır
Keşke bu fobiyi yenebilsek..
Görüş bnce bişey kaybetmezsinIlaclama yapildikdan sonra yine gerekiyomus benim galiba bu evin firmasiyla gorusmem gerekiyo oraya sikayette bulunsam bolemi talep hakkim varmi acaba ya bilen
Herkese Selam olsun ..simdiden basligim icin ozur diliyorum fobisi olanlari biliyorum okumak bile insanin icini urpertiyo..
Sen tut 3 sene disini sık kaynananin kahrini cek ondan sonra ohh ayri eve tasindim dee ..
Ya simdi 2 aydir bu arkadaslar(k.b)bahcedelerr!
Birinci kat bahce bize ait.. oh ne guzel cicekler ekerim buyuturum demistim evi tutarken ya hic aklima gelmemisti bunlar..
Ee tabi kurtulcam diye ilk karsimiza cikan eve ok dedim napiim ..spreyler mi jeller mi ne varsa kullandim ama nafile bunlar cimenlerin icinden cikip geliyo cama yapisiyolar artik dayanamiyorum orumceklerden ,sineklerden nefret ediyorum..
Arkadas otobus bekliyorum ari geliyo ustume niye benya bende deli gibi ciglik atiyorum kaciyorum beni kovaliyo parkda bahcede geliyo orumcek benim sacima yapisiyo niye ya gelmeyin tiksiniyorum . Bugun kara bi sinek girmis bide ustume dogru geliyo elim ayagim titrediya olcektim bi ara parmaklarim bile uyustu hisssetim dayanamiyom kucucuk sinek bocek gormeye dayanamiyorum nefret ediyorum burdanda tasinmak ole kolay olmucak gibi ruyalarima giriyolar iki aydir psikolojim bozuldu yardim lutfen
Sormak zorundayım kalorifer bocegini tarif edermisiniz? Şöyle ki kahverengi renktemi kara fatmaya benziyormu vsHerkese Selam olsun ..simdiden basligim icin ozur diliyorum fobisi olanlari biliyorum okumak bile insanin icini urpertiyo..
Sen tut 3 sene disini sık kaynananin kahrini cek ondan sonra ohh ayri eve tasindim dee ..
Ya simdi 2 aydir bu arkadaslar(k.b)bahcedelerr!
Birinci kat bahce bize ait.. oh ne guzel cicekler ekerim buyuturum demistim evi tutarken ya hic aklima gelmemisti bunlar..
Ee tabi kurtulcam diye ilk karsimiza cikan eve ok dedim napiim ..spreyler mi jeller mi ne varsa kullandim ama nafile bunlar cimenlerin icinden cikip geliyo cama yapisiyolar artik dayanamiyorum orumceklerden ,sineklerden nefret ediyorum..
Arkadas otobus bekliyorum ari geliyo ustume niye benya bende deli gibi ciglik atiyorum kaciyorum beni kovaliyo parkda bahcede geliyo orumcek benim sacima yapisiyo niye ya gelmeyin tiksiniyorum . Bugun kara bi sinek girmis bide ustume dogru geliyo elim ayagim titrediya olcektim bi ara parmaklarim bile uyustu hisssetim dayanamiyom kucucuk sinek bocek gormeye dayanamiyorum nefret ediyorum burdanda tasinmak ole kolay olmucak gibi ruyalarima giriyolar iki aydir psikolojim bozuldu yardim lutfen
Malesef evet ve antenleri varSormak zorundayım kalorifer bocegini tarif edermisiniz? Şöyle ki kahverengi renktemi kara fatmaya benziyormu vs
H yada k neyse adi cok igrencKalorifer böceği değildir o
Hamam böceğidir
Tek degılsın bende ole anladım)))))))K.bocegini, kayinvalide böceği diye anlayan bana bir alkış gelsin. trbfbrvtndvfv
Akrabalik yok ikisi cok farkliBizim evdede gümüş böceği var bu k.bocegiyle ayni mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?