K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

kilo veren olmadı mııı??

Ben K_Fleks'le kilo verdim. Sonra sürekli kullanmak zararlı olur diye ara verdim. 4 Kilom toplamda gitti ama devamı gelmiyor. Az yesemde çok yesemde 60 kiloyum. K_Fleks'den önce 64 kiloydum verdim yani vermedim değil ama devamıda gelseydi şöyle 3 kilom daha gitseydi harika olucaktı yaz bitmeden.

merhaba kızlar:) bende bugun kendmı alıstrmya basladım ve az yedım:)yarın sade kfleksle baslıyorum=)58 kıloyum 1 senede 8 kılo aldım artk zamanı geldı dıye dusundum:)bu paket yaklasık kac ögun gıder?yardımcı olursanız sevnrm:)bır de en fazla kac kılo veren oldu bu dıyetle bılen var mı:)

uzun zamandır giremiyordum kızlar ben 3 kilo daha verdim ve şuan 58 kiloyum. kilomu koruyorum daha zayıflamıyacam kelebekcik sende 1 kilo için üzülme bence hayatım değmez verirsin zamanla

selam

ben bu siteye yeni üye oldum ve hakikaten çok yararlı bir sitea.s

ben k-flekse başlayacağım bu sefer kesin kararlıyım ama bir sorunum var ben acayip çay delisiyim çok seviyorumn çayı :1rolleyes: acaba bu diyette çay içebiliyomuyuz :uhm:

canım bence şekersiz olması şartıyla çay içebilirsin çünkü bütün diyet listelerinde sınırsız ama şekersiz çay içebilirsinz diodu..bende yarın k-flekse başlıyorum şuan 57 kiloyum 4 veya 5 kilo versem harika olur..ama kelebecim ve summer sayesinde acaip hırslandım ve kesin gidicek bu kilolar..

cevap verdiğinin için sağol:) evet bende başlıycam inşallah veririz bu kiloları :lepi:

zaten çayı şekersiz içerim ben. bide şekerli içseydim düşünemezdim halimi artık kaydirigubbakcemile3

evet kelebecim ve summer inanılmaz motive ediyolar hihoyyyt

olmadı kısıtlarım çayı ya napalım

kızlar ben süt içemiyorum k fleksi yoğurdun içine koydum şimdi.gerçi yoğurtta pek sevmem ama deniyim dedim.içine biraz da kuru üzüm koydum.tuhaf bi tat oldu yemeye çalışıyorum :bbo:

kızlar ben süt içemiyorum k fleksi yoğurdun içine koydum şimdi.gerçi yoğurtta pek sevmem ama deniyim dedim.içine biraz da kuru üzüm koydum.tuhaf bi tat oldu yemeye çalışıyorum :bbo:

yığurtlada yiyebilirsin ama mümkünse az yağlı yoğurtla ye :)

üzüm tatlıdır yaa bence üzüm koyma daha iyi olur kanımca :)

evveeeettttt ben bugün başladım 1.5 su bardağı k-fileksi sütle karıştırıp yedim:dance:

önümüzdeki p.tesi tam 1 hafta oluyo o zaman tartılıcam inşallah veririm yaaa CADIARZU

tabi dayanamayıp h.içide tartılabilirim kaydirigubbakcemile3

hihoyyyt bende yeni üye oldum ama üye olmadan da diyetteki arkadaşları takkip ediyordum k fleks i sütle hiç damak zevkime hitap etmedi bende pudingle yedim kaydirigubbakcemile3 hesapta zayıflıcam

hihoyyyt bende yeni üye oldum ama üye olmadan da diyetteki arkadaşları takkip ediyordum k fleks i sütle hiç damak zevkime hitap etmedi bende pudingle yedim kaydirigubbakcemile3 hesapta zayıflıcam

sütle yemek istemiyosan az yağlı yoğurtla yiyebilirsin ama pudinkle yeme hiç yararı olmaz o zaman lmaz:

yoğurtla güzel oluyo gerçekten dene istersen yerimseniben

60... EvlendİĞİmde 53 kg İdİm.

çok kilolu değilmişsin yaaa bende çok kilolusun zannettim :))))

k-fleks yap verirsin kilonu yaa biz napalım :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

k-fleks 15 gün yap hiç bozma bol su iç birazda hareket oldumu 5 kilo gitti zaten :)

2 kiloyuda verirsin nasılsa a.s

ben süt hastasıyımdır k fleks nestle vs hepsınede bayılırım...ama benı tok tutmayo basaramıyo...bende ayran corbasıyla yapışan 2kılonu verdım :) aralıklıda yapıcam...tok tutuyo :) ama k fleksınde tadı super :)

Son düzenleme:
YAPABıLıOSANIZ YAPIN VALLA BENDE ıZLEYıM SıZı BELKı ÖYLE ZAYIFLARIM
BEN BıRDE ÖYLE HIZLI KıLO VEREBıLEN BıRı DEĞıLıM Kı.1 HAFTADA 3 KıLO FıLAN VARıYıM HAYATTA GıTMEZ...YAVAŞ ALIP YAVAŞ VERıYORUM YAA

Kızlar kılo veren var mı?ben 1 haftda 1 kılo verebıldm:)
Bugun tekrar basladm sporla dencem sabah kfleksımı yedım oglen 3 ıncır 1seftalı 120 merdven ınıp cıktm delrmek uzerym sanrm metabolzmam cok yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…