ya ben geceleri yemek yeme krizine giriyorum. akşama kadar diyeti sürdürüyorum ama gece anında saldırıyorum yemeğe. normal yediğim halde yani.
bu k fleks benim geceki iştahımı dizginler mi acep?
selam kızlar nasılsınız ben dün tekrar başladım ama busefer nefit aldım denemek için sabah bikase ondan öglen normal yemek akşam bi kase salata bakalım nezamana kadar devam edebilecem ama gittigi yere kadar gidcem busefer görüşürüz kelebecik canım benim kiloda takıldı ne iniyo ne çıkıyo inşallah verebiliriz
selam arkadaşlar ben ara verdim çünkü kızkardeşiim geldim ve homini gırtlak yiyorum ne olacak benim halim kesin kilo aldım ben sizlerde durumlar nasıl
Canım ben bu sabah 59 kilo çıktım çoook çok sevindim. Uzun süredir 60'da takılmıştım. Umarım yarın sabahda aynı olur durum korkuyorum değişcek diye. Bu arada bende gerçekden iştah çok azaldı eskisi gibi yeme krizleri filan geçirmiyorum. Hatta geçen pazar baya halsizim diye fazlacada yedim. Yinede canım bişey çekmiyor fazla bişey yiyesim gelmiyor. Bu bana göre mucize gibi bişey... Bakalım yarın öbürgün ne olucak 59'da kalıcammı 60'a geri çıkıcammı. Çıkmayım yaa... Hoşuma gidiyor kilo azaldıkça. 59 Tamamsa eğer, birkaç güne kadar belli olur, sonra 2 kilom kaldı demektir hedefe... zemuszemus
selam herkese bende k-flakes ile 2 haftada 4 kilo verdim 65 ten 61 e düştüm 50 olmam lazım ama bi türlü inemedim 61 den aşağıya hollywood diyetine başladım ilk iki günün akşamı bozdum ya dayanamadım bana tavsiye edebileceğiniz bişey varmı
teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?