K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

60 Kiloda takıldım kaldım :bbo:
Bugün sabah ve öğlen oldukça hafif yediğim için akşam hallice bir kase dondurma yedim :icecream:
Ne zaman gidecek şu kilolaRRRRRRRRRRRRRR :1no2:

bende geçen gün buraya başladığımı yazmıştım ama regl döneminde olduğum için devam ettiremedim
bugün yeniden başladım
sabah ve akşam öğünlerinde k flakes yemeyi düşünüyorum
sabah 1 kase yağsız sütle kellogsumu yedim
öğlen sebze yicem akşamsa tekrar k flakes yemeyi düşünüyorum

summer tebrikler canım a.s.

Kızlar ben hala 60 kiloyum çok sıkıldım artık direm gitmiyor takıldı kaldı. Aslında bugünlerde akşamları baya bir dondurma yedim ama yemediğim günlerdede değişmiyorduki zaten sonuç. Akşam dondurma yiyince sabah korkuyorum kilom fazla çıkar filan diye ama çok şükür artmıyor, bide eksilse

ya ben geceleri yemek yeme krizine giriyorum. akşama kadar diyeti sürdürüyorum ama gece anında saldırıyorum yemeğe. normal yediğim halde yani.
bu k fleks benim geceki iştahımı dizginler mi acep?

ya ben geceleri yemek yeme krizine giriyorum. akşama kadar diyeti sürdürüyorum ama gece anında saldırıyorum yemeğe. normal yediğim halde yani.
bu k fleks benim geceki iştahımı dizginler mi acep?

Önce karar vermen lazım. İştah kesici bir gıda değil tabiki ama bol su yoğurt meyva ile bende gerçekden tokluk hissi yaratmıştı ve sonrasında bişey yemek isteği kalmıyordu. Bende akşam ve gece özellikle çok yiyen biriydim. K-fleks'den sonra yani 15 gün kullandıkdan sonra iştahımda ciddi anlamda azalma oldu yada iştahımı konrtol etmeyi öğrendimde denilebilir. Karar vermek çok önemli.

selam kızlar nasılsınız ben dün tekrar başladım ama busefer nefit aldım denemek için sabah bikase ondan öglen normal yemek akşam bi kase salata bakalım nezamana kadar devam edebilecem ama gittigi yere kadar gidcem busefer görüşürüz kelebecik canım benim kiloda takıldı ne iniyo ne çıkıyo inşallah verebiliriz

Canım benim birkaç gündür aşırı halsizliğim ve baş dönmem vardı. Vitamin kullanıyorum 3.günüm ve çok daha iyiyim. Bu 3 gündede yiyorum baya bir güçleniym diye. Enteresan olan yine 60 kiloyum artmıyor ama eksilmiyor resmen sabitlendim kaldım :1shok:

bende 1,5 kilo falan verdimdevam ediyorumama bazen sabahları öyle aç oluyorumki normal kahvaltımı yapıyorumbugün öyle yaptım mesela.öğlen k flakesimi yerim.

merhaba arkadaşlar
bende bugün k-flexs e başlamaya karar verdim ama markette bulamayınca nesfit aldım içerikleri aynıdır heralde
sonuçları yazarım

Yeniler hoş gelmişler ve kolay gelsin. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı sonuçlar alırsınız. Ben hala 60 kiloyum böyle bişey olmaz. Yesemde 60 oluyorum sabahları yemesemde...

nestle nesfit yiyenlerdenim ben (özellikle kuru meyveli) bi kaç ay düzensiz hayatımdan- yoğunluktan dolayı ara verdim kilo aldım ama şimdi yeniden başladım. herkese de tavsiye ederim, özellikle light sütle içmenizi, haftada 3 gün nesfitin içine bir de yarım muz katıyorum çok da leziz oluyor..

bende aynı şekilde nesle nesif t chocolat avisiye ederim k fleksle arasında daglar kadar fark var oda güzel sonucta ülker markası ama nestle yi tek geçeri heleki chocolat çikolatalı süper yani çiolatadan vazgecemeyelnere müjdeeee:1rolleyes:

selam arkadaşlar ben ara verdim çünkü kızkardeşiim geldim ve homini gırtlak yiyorum ne olacak benim halim kesin kilo aldım ben sizlerde durumlar nasıl

selam arkadaşlar ben ara verdim çünkü kızkardeşiim geldim ve homini gırtlak yiyorum ne olacak benim halim kesin kilo aldım ben sizlerde durumlar nasıl

Canım ben bu sabah 59 kilo çıktım çoook çok sevindim. Uzun süredir 60'da takılmıştım. Umarım yarın sabahda aynı olur durum korkuyorum değişcek diye. Bu arada bende gerçekden iştah çok azaldı eskisi gibi yeme krizleri filan geçirmiyorum. Hatta geçen pazar baya halsizim diye fazlacada yedim. Yinede canım bişey çekmiyor fazla bişey yiyesim gelmiyor. Bu bana göre mucize gibi bişey... Bakalım yarın öbürgün ne olucak 59'da kalıcammı 60'a geri çıkıcammı. Çıkmayım yaa... Hoşuma gidiyor kilo azaldıkça. 59 Tamamsa eğer, birkaç güne kadar belli olur, sonra 2 kilom kaldı demektir hedefe... zemuszemus

ay ne güzel tebrikler canım

selam herkese bende k-flakes ile 2 haftada 4 kilo verdim 65 ten 61 e düştüm 50 olmam lazım ama bi türlü inemedim 61 den aşağıya hollywood diyetine başladım ilk iki günün akşamı bozdum ya dayanamadım bana tavsiye edebileceğiniz bişey varmı
teşekkürler..

kaç öğün tükettin anlatırmısın fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…