eveeeett bende bu sabah itibariyle k_flakese başladım.. valla ben korkuyodum bana yetmez acıkırım diye çünkü ekmeksiz doyamayanlardanım ne yazık ki... -tatlicadiarzu- ama gayet tok tuttu.. ama ben 6 öğün yemeyi düşünüyorum çünkü benim metabolizma çok zayıf az öğün yedi mi kötü oluyor.. neyse bugün ayın altısı, 13.06.2009 da kilo verdim mi veremedim mi yazarım.. kolay gelsin hepinize... vereliniortak
6 Öğün K_Fleks yemiycen dimi :1shok: Evet gerçekden bende akşamları yoğurt ve K-Fleks'le idare edebiliyorum, rejim için yaptığım tüm yiyecekleri yedikden sonra miğdem kazınırdı bu kez idare edebiliyorum sanırım. kaydirigubbakcemile5
kızlar bu k-flakesi yagsız sütle mi normal sütle mi içiosunuz?
kızlar bende yarın alıcam hemen inşallah bilgilendiririm sizi ..bende geçen sene meyvelisini almıştım iğrenç ötesi gelmişti tadı ..ben pek sevmem o tarz şeyleri ..bide bnm de maalesef süt içememe gibi bi derdim var ...diyet yoğurtla deniycem ..inş işe yarar..bayadır 69 da kaldım 68 de iniyo ama geri 69 oluyo..hadi herkese kolay gelsin .
kızlar nasıl gidiyo k_flakes.? yazalım ki birbirmizi gaza getirelim di mi ama.? cokacimcoook benim fena gitmiyo, sabahları iyi idare ediyorum da dün akşam saat 6.30da k_flakes yedim 9a doğru acayip acıktım ve dayanamayıp bikaç tane kayısı yedim.. ama alışır heralde o kadar yemek yemeye alıştı ki tabi bi anda bu kadar azaltınca şaşırdı o da..olck olck bu iş ben inanıyorum hepimize, hadi kolay gelsin kıslaaaaaaarrrr.... opuyorumnanaktan
JASMINE_84 Arkadaşım ben akşam saat 8 gibi yemeğe gayret ediyorum çünkü 6 da yesem inan dayanamam yatana kadar. Öğlen yemeğinide geç yediğim için 8'e kadar idare etmem zor olmuyor
ya bende bu diyeti yapmak istiyorum ama k-fleksin tadını hiç beğenmiyorum acaba nesfitle yapsam olmaz mı o çok daha lezzetli bence içindekiler hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum..?
kelebecik haklıymışsın bede dün akşam 7de yedim ve daha az acıktım ve ekstra bşe yememe gerek kalmadı sağol... :1hug: haklısın canım bu işin en güzel tarafı diyet yemekleriyle uğraşmamak... çok rahatım valla.. cokacimcoook
Olur neden olmasın... Bende Nestle'yi hiç sevmemiştim o yüzden devam edememiştim, K-fleks benim damak tadıma uydu. Sana hangisi uyuyorsa onunla yap sende şekerim yerimseniben
Sende sağol canımmm opuyorumnanaktan
Ben dün akşamda yoğurt yerine 1 kase civarı çilek ve kayısıyla birlikte yedim k-fleks'imi... Bir kısmını meyvalara ekledim bir kısmınıda üzerine kuruyemiş niyetine yedim cokacimcoook
K_Fleks'li 6.günümdeyim. :lepi: Bu akşamda yine meyva ekleyerek yemeyi düşünüyorum :icecream:
günaydın kızlar,günaydın kelebecikhihoyyyt
çok iyi gidiyorsun bravoo,aman nazar değmesin
senin bugün 1 haftan doluyo galiba dimi k-fleksle sonucu 4 gözle bekliyorm,tartılınca hemen bildir olurmu?
ben de başlayım bu hafta itibariyle diyodum ama dün bi tek öğlen yedm
ama akşama da bol naneli susuz cacık yedm sadece hepsi bu
nanenin de zayıflattığını duydm akşamları öyle yapayım dedim,gerçekten de tok tuttu ne gece acıktm ne de sabaha aç uyandım gayet iyiydi.
ondan bu şekilde devam edeym bari ben diyorm
hepinize kolay gelsin canlar,kalın sağlıcaklaa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?