Ben çikolatalı hiç denemedim. Meyvalısını ve sadesini aldım. İkiside güzel bence ama meyvalısını daha çok seviyorum. içinde çilek parçaları var yerken hoşuma gidiyor. Belki çikolatalısımı öyle diycem ama denemediğim için bilemiyorum. Mesela bende nestle'ninkini hiç yiyememiştim. Sade olarak yeniyordu belki ama süt içmediğim için onu yoğurda eklediğimde yoğurduda yiyemiyordum tadı cidden berbat geliyordu. Şuan k-fleks'den çok memnunum. Sende sade yada meyvalısını dene istersen, yada nestle ninkine bak belki o senin damak tadına daha uygun gelebilir.
Canım teşekkür ederim beni çok güzel motive ediyorsun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Bakalım senin 1 haftalık deneyimin ne sonuç vericek. Sende çok zor kilo verenlerdensin sanırım. Ama bu şekilde gidersen bence vericeksin, kilolar bazen takılıyor sonra birden gidiyor. Ben mesela bi ara rejim yaptım ama 60'larda takıldım takıldım kaldım. Bu sefer moralim bozuldu neden kilo veremiyorum diye. Bozdum sonrada, bu çok olmuştur. Devam etsem kilolar pes edicek ama ben pes ediyorum.
Bu sefer hep birlikte başarıcaz kaydirigubbakcemile5 Yeterki pes etmeyelim. Öptüm seni opuyorumnanaktan
cnm nestlenin nesfitini dene içinde birsürü meyve var çok daha lezzetli yani bnce kflekse göre tavsiye ederim nestlenin çikolatalısınıda bn daha çok seviyorum şahsen :)))
slm kızlar slm kelebecik
ben senin şu 2.haftanın dolmasını bekliyorm inanki,merak ediyorm :))
evet benim için gayet iyi yarım kilo hala aynı ama umarım p.tesiye kadar biraz daha düşer çünkü 1 hafta olck.
hepinize kolay gelsin kızlar,öptm.
Arzuhan canım 2 hafta yapmıycanmı k-fleks diyetini sen?
Şu dometes suyu diyetine bi bakıym bende
bilmiyorum cnm yaa,ben zaten arada hep k-fleks yiyordum severim
1 öğün yerim haftada 2-3 gün
ondan biraz da şu domatesi deneyim diyorum bakalım yapabilirsem tabii :))
malibu verirsin sen de merak etme
1 öğün k-fleks yiyince iyi oluyo bide diğer öğünlere dikkat edince,e beyaz ekmeği de kesmişsin,gider kilolar mutlaka merak etme
inş.canım
senin kaç kilo var vermen gereken? 17 mi? senin çizelge de kilo çizelgesi mi ben pek anlayamadım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?