K-Fleks ile Zayıflama Deneyimlerimiz

bıseyın ıcınde cılek varsa kesınlıkle hayır dıyemem o yuzden en ıyısı ben bı meyvalısını deneyım cnm ıns hoslasırım cunku acayıp hırslandım burda rejım yapasım varr zaten sabah sporlarımı yapıorum ama sadece sporla olmuo bogazımızıda tutmak gerekıo o yetenekde bende yok malesef:dilcikar:

cnm nestlenin nesfitini dene içinde birsürü meyve var çok daha lezzetli yani bnce kflekse göre tavsiye ederim nestlenin çikolatalısınıda bn daha çok seviyorum şahsen :)))

saol canım benim sen de öyle motive ediyorsun,burda hep öyle olmalıyız zaten
ben sürekli diyorum,hep destek tam destek diye,bu destek ve azimle çok iyi sonuçlara ulaşcaz eminim ben:enbuyukkk:

bu arada herkese günaydınlar,sağlıklı,mutlu ve ince günler

ben de dayanamayıp bugün tartıldım yani 3.günümü tamamlayınca
veeeeee 500 gr.falan eksilmişim süper bu benim için,inanılmaz sevinçliyimhihoyyyt
darısı tüm arkadaşların başına

bide akşam ölçülerimi aldm ayıptır söylemesi:asigim:

Son düzenleme:
cnm nestlenin nesfitini dene içinde birsürü meyve var çok daha lezzetli yani bnce kflekse göre tavsiye ederim nestlenin çikolatalısınıda bn daha çok seviyorum şahsen :)))

Hmm Olabılır Canım Ben Bıde Onu Deneyım O Zaman Bugun Almaya Gıdecektım Bıde Nestlenınkını Deneyım Yazarımm Ins Begenırım Yha

ben daha önce nesfit kullanmıştım çok hoşuma gitmişti okadarki çerez niyetinede yiyodum tabiki sonra vazgeçtim buseferde k fleks yiyorum bugün 2nci günüm kahvaltıda yedim öglende 1tabak kabak yemegi yedim akşama yine kfleks yiycem bakalım haftasonuna kadar ne olacak grşrz öptüm arkadaşlar

Arzuhan......... canım tebrik ederim, 500 gr. vermişsin, ayda 1 kilo bile zor verdiğini yazmıştın o yüzden gerçekdende bu bir başarı ve süperrrrsinnnnn :lepi:

sevgiK............ canım bi oturuşda 100 gr. yeme olurmu zaten paketin tamamı 250 gr. 1 Porsiyonu yaklaşık 30 gr.'mış ama k-fleks'in diyet listesinde 46 gr. lığını yani 1,5 bardağını bir porsiyon olarak vermiş. Kalorisi nedir diye baktım pakete pek anlamadım açıkcası anlayan varsa yazsın lütfen... CADIARZU

meryemtaze.... şekerim sanada kolay gelsin... opuyorumnanaktan

KK'nın sevgili güzel k-fleksci bayanlarııııı selam hepinize...kaydirigubbakcemile5
2.Hatfanın 2.günündeyim ve gayet iyi gidiyorum. Dün akşam özellikle çok iyi geçti asla acıkmadım asla vede canım hiç bişey yemek istemedi. Yoğurda bu kez sumak kattım tadı harika oldu. Ama sumağın kalorisini araştırdım kafam karıştı bide fazlası kabız yapabilirmiş. Tadını çok severim yoğurtlada çok güzel oldu. Sonrasında 1 kase k-fleks yedim cokacimcoook Hiiiiç acıkmadım. Tabi bolda su içiyorum beraberinde şişkinlik yapsın baaabında yerimseniben Tek eksiğim her zamanki gibi spor spor spor... Sabah 50 mekik çektim ama mekikmi beni benmi mekiği anlamadım çok zorlanıyorum ve sıkılıyorum yaparken hemen pes ediyorum. :gitme:

Herkese güzel günler ve güzel diyetler diliyorum. hihoyyyt

kelebekcim yok 100 gram yemiyorum :roflol: 1 bardak sütle birlikte yediğim için daha fazla koyamıyorum, 30 gram olmuyo yani, 20 gram 1 bardak süte yetiyo bende kaydirigubbakcemile3 kalori hesaplama manyağı olduğumdan yine de bi hesapliyim demiştim :1ninca:

slm kızlar slm kelebecik
ben senin şu 2.haftanın dolmasını bekliyorm inanki,merak ediyorm :))
evet benim için gayet iyi yarım kilo hala aynı ama umarım p.tesiye kadar biraz daha düşer çünkü 1 hafta olck.

hepinize kolay gelsin kızlar,öptm.

Canım bende merak ediyorum inan... Bugün 10.gün doluyor. Akşamları nasıl oluyorsa gerçekdende canım bişey yemek istemiyor, 1 kase k-fleks ve yoğurdun ardından aklım hiç bişekilde yemeklerde kalmıyor. Hayret ediyorum kendime... Bugünlerde çok mutluda değilimki, mutlu olunca iştahım kesilir ama... Öğlenleri iştahım daha farklı oluyor. Biraz tavuk, biraz zeytinyağlı yanında 1 dilim kepek ekmeğiyle yoğurt yada ayran... Bu normalde bana yetmezdi. Şimdi sadece bu kadar yiyorum öğlen ve sonrasında kendimi frenliyorum. Yesem daha çok çok yerim gibime geliyor ama masadan kalkınca bir süre sonra çok yemişim hissi oluyor. Bugün öğlen yemeği bana yetmedi sanki. Sonra düşündüm yediğim aynı yetmeli... Kendimi oyalıycak bişeyler buldum çay içtim. Şu saattede kahve içiyorum ve o yeme isteği kayboldu.
Bende acayip bir vücut oluşmuş arkadaşlar. Aslında boyuma göre kilom normal ama omuz gögüs yok. O yüzden 58'in üstüne çıktığımda direk kalça göbek omuzlardan geniş oluyor ve görüntü bozuluyor. 57 kiloya düştüğümde ise kalçam ve göbeğim süzülmüş oluyor böylece omuzla orantı güzel oluyor. Bide son yıllarda belimin altı acayip bi şekil almış yani resmen bir vazo gibi senağlama Geçengün bi arkadaşım hatırlattı bana, sen eskiden kilo alsanda yanların böyle durmazdı dedi. Demek iyicene yağlandım fisfisfis
Spor ya-pa-mı-yo-ruuuumm
Yanlarımı eritmem lazım. :umursamaz:

Son düzenleme:
günaydıınnnn
ozaman seni spora davet ediyorum kelebecim
ben de aerobik falan yapamıyorum son günlerde ama haftada en az 3 gün düzenli olarak yürüyüşle beraber koşu yapıyorum mutlaka.yine de faydası oluyor,hele o dediğin yanları da çalıştırsak süper oluyo ama yok işte benim de sen gibi yanlarım çıkıyo ama ben 74 kusur kiloyum (

yine de çok abartılı değilim artık eskiye nazaran gayet iyi duruyorum
42 beden bol gelck yakında,bazı 40 ların içine bile sığabiliyorum artık sositososito

Günaydın Arzuhan.... opuyorumnanaktan

Yok be canım spor kim ben kim, tembel tembel otururum işte böyle. Bazen istek geliyor sonra bekliyorum biraz geçiyor :jeyyar: Yürüyüş aslında en güzel spor. Ben eskiden yürürdüm günde 1 saatten fazla. Çok faydasını görmüştüm. Kalça göbekde gidiyordu hatta pantalonlarım çok bol olduğundan çirkin duruyorlardı yani o dönemleride yaşadım. Şuan mümkün değil. Bi başlasam devamı gelecekde oda olmuyor işte. Bi koşu bandı alsam sanki faydasını görücem. Dışarı çıkmak falan filan heleki deniz kenarı yada yürüyüş yolu olmayan kalabalık semtler için çok zor. Evlenmeden deniz kenarı yakındı sabahları iner yürürdüm. Evde koşu bandı olsa belki açar müziği gaza gelir yürürüm. Onada karar veremiyorum hangisini alsam ne yapsam, yer kaplama problemide var onuda düşünüyorum. Taşınma olayı var onuda düşünüyorum gideceğim evde yer müsait olucakmı olmuycakmı.... Yinede aslında şu kalça bel hareketlerini yapsam bi faydasını görücemde onada üşeniyorum.
Bu arada hala ilk hafta verdiğim 3 kiloyla kaldım. Bugün 11 oldu benim dimi :uhm: Regl oldum ama ondan belki biraz şiş oluyorya insan. Yoksa bu 10 günde asla ve asla rejimimi bozmadım hayret ve maşallah diyorum kendime Akşamları gerçekden k-fleks ve yoğurttan sonra canım bişey istemiyor. Normalde rejim yaparken salata filan yediğimde miğdem kazınırdı şimdi gerçekden tok oluyorum. Üstüne akşam ya bir kahve yada sade sodaya limon sıkıp içiyorum. Öğlenleri daha fazla iştahım oluyor onuda başka şeylerle oyalanarak geçiştirebiliyorum. Zaten masadan kalkınca sanki çok yemişim gibi oluyor. Zaten aslında hep derlerye sofradan tam doymadan kalkın diye, boşa dememişler demekki.
Şu regl bitsin zaten o zaman 15 günümde doluyor olucak bakalım sonuç ne olacak. Aaaa bide ben günde 2 öğün yerine 1 öğün k-fleks yiyorum. Normalde 15 günden fazla yapmayın diyor k-fleks'in sitesi ancak günde 2 öğünden hesaplıyor. Ben 1 öğün bunu yediğime göre acaba 15 gün dolunca bir 15 gün daha yapsammıkine :uhm: Fikri olan yazsın lütfen bu konuda.
Regl olunca berbat oluyorum bir mutsuzluk bir isteksizlik bir tembellik... Ama yinede k-fleks rejimimi bozmayı düşünmüyorum. Heray şu reglim geçsin öyle başlarım diye düşünürüm ve o dönem yediklerim o kadar fazla olurki resmen kilo alırım. Bu ay regl dönemindede rejimdeyim bakalım durum ne olacak.
Herkese iyi diyetler.
Bu arada Arzuhan canım yürüyüş ve koşu harikasın. bu durumda senin çok iyi kilo vermen lazım aslında. Dur bakalım senin sonuçlar ne olacak.

Diğer arkadaşlar nereye kayboldular lmaz:

Son düzenleme:
evet ben sürekli yaparım yürüyüşümü çünkü ben tam gün oturarak çalışıyorm
sabah tan akşama kadar.yani zayıflama olmasa bile mecbur yürücem hep sağlığım için

görcz bakalım p.tesi 1 hafta olck benim k-fleks ama 1 öğün benim biliyosun.
p.tesi de şu domates suyu diyetine başlayım diyorm 1 haftalık ama bakalım önce 1-2 gün denemem lazım önce

kızlar süper kilo veriyolar onla :)) orayı da takipteyim

kızlar bende çikiletalısını aldımm süper tadı bayıldımmmmm :asigim:

bende bi ögün yedim 2 gün yedim daha ama..hafta sonu normal kahvaltı yapıorum annemler evde oldugundan rejim yapmamı fln istemiolar arıza cıkarıolar lmaz:

beyaz ekmeği tamamen bıraktım zaten..

inşallah bende veririm yaa

bugün kendimi incelmiş gibi hissttim tartıya yansımadı ama (
annemle kardeşimde zayıfladıgımı söledi :)

Arzuhan canım 2 hafta yapmıycanmı k-fleks diyetini sen?
Şu dometes suyu diyetine bi bakıym bende

bilmiyorum cnm yaa,ben zaten arada hep k-fleks yiyordum severim
1 öğün yerim haftada 2-3 gün

ondan biraz da şu domatesi deneyim diyorum bakalım yapabilirsem tabii :))

malibu verirsin sen de merak etme
1 öğün k-fleks yiyince iyi oluyo bide diğer öğünlere dikkat edince,e beyaz ekmeği de kesmişsin,gider kilolar mutlaka merak etme

inş bitanemm hepimizin gitsnn Şeniz Şeniz

inş.canım
senin kaç kilo var vermen gereken? 17 mi? senin çizelge de kilo çizelgesi mi ben pek anlayamadım kusura bakma

herkese selamlar..
çok kötüyüm ben ya.sizi inanın elimde bir kase dolusu dondurma ile okumaya başladım.sayfaları atladıkça kaseyi bıraktım elimden.
bende pazartesi başlıyorum kısmetse.emziriyorum ama sütüm çok olmadığı için mama veriyorum kızıma artık.k fleksin süte bir zararı yoktur sanırım bildiğim kadarıyla tahıl neticede..
evet pazartesi görüşürz kızlar.bu arada kilom 75..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…