selam arkadaşlar bende meyvelisine başlıycaktım ama sadece bi ögün yapabildim şimdi sizleri görünce banada bi hırs geldi yarın bende başlıyayım inşallah bende kilo verebilirim çikolata krizleri içinde çikolatalısını almıştım bakalım sonuç ne olacak grşrz arkadaşlar[/QUO
Hoşgeldin. Sendende başarı haberlerini bekliyoruz
kelebecik noldu sonuç bildirmedin
sabahtan beri 10 kez baktm valla belki yazmışsındır diye :)
selam canım valla güzel kilo vermişsin darısı başıma diyeyim ben bugün başladım ama sanki daha çok açlık duydum bilemiyorum neden grşrz öptüm
slm kızlar bende başlamayı düşünüyorum fakat süt cildime hiç iyi gelmiyo sivilceler artıyo zemuszemus yoğurtuda ben hıç sevmiyorumm çerez gibi yesemde hemen acıkırım yaa napcam benn
yhaaa kızlar bende basladımm ama tadı coook kotu gelıo bana yerken mıdem bulanıo bı kase yedım baskada yıyemedım hıc sız nasıl yıyosunuz
yhaaa kızlar bende basladımm ama tadı coook kotu gelıo bana yerken mıdem bulanıo bı kase yedım baskada yıyemedım hıc sız nasıl yıyosunuz
k-fleks'denmi bahsediyorsun :1shok: Ben tadını çok seviyorum, süte karıştırılmışı hariç tabiki...
mrb.kelebecik şükür haber aldm senden ilk haftan çok iyi olmş bence 3 kilo başlangıçta süper,tbrk ederim ve başarılarının devamını dilerim arkadaşım :)) gelişmeleri bildir hep benliyorm valla 4 göz 5 kulakla :)
o da işin esprisi tabii ama meraktayım unutma emi
benim de fena sayılmaz bugün 3.günüm henüz
zaten dikkat ediyordm hep yediklerime de bukadar sıkı değildm
3 gündür sabahları bir dilim kepek ekmekle malujm kahvaltıyı yapıyorum :)
öğlen yarım yağlı sütle k-fleks yiyorm (işte ne yicm sıkıntım kalmıyo böylece)
akşam da çok az 1-2 kaşık yemek ( o da yemek gıdası almak için) ve yanında bir kase bol naneli yoğurt ya da cacık yiyorm.
ama benim 2 de ara öğünüm var birinde az meyve yiyorum,diğer ara öğünde 4-5 ad.minik kepekli grisini
gün boyu bunları yiyorum işte bakalım sonucu p.tesi görcez,ama ben öyle 3 kilo falan veremem 1 haftada eminim yanii,yürüyüş ve gayet ciddi yediklerime dikkat etmekle ayda 1 en fazla 2 kilo veren insanım,yani bu sistemle haftada 1 kilo verirsem süper derim o haldeyim yani :))
hepimize başarılar kızlar,görüşürz.
bnde yiyemedm canımm
cikolatalısı alam o daa i olur
canım benım yedıgım zaten cıkolatalısı ama hosuma gıtmedı
ben meyvelisi beenmemiştm canımm
çikolatalıyı denicem bu yüzden
ewet canım k-fleks den bahsedıyorum cıkolatalısı ve yıyemıorum cok kotu gelıo bana ayy cokmu zevksızım ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?