k.v. eşime yaptığı mantıları okutmuş mudur sizce...

büyümü yaptı ne yaptı bilmem ama benim canım fena mantı istedi büyülü müyülü banada yapsa keşke kayınvalidem

Son düzenleme:
kızlae selam, aylar sonra yine dertlerimle ben başbaşayken ve eşimle taze taze atışmışken sizden akıl almak istedim. yaklaşık 2 hafta önce k.v. ve eltim burdalardı. benm k.v. beni pek sevmez, oğlunu ondan aldığımı düşünüyor sanırım... farklı şehirlerde yaşıyoruz. neyse bunlar geldi, eşim k.v.min yaptığı mantıyı çok sever. gelirken baya çok mantı da yapıp getirmişler, dondurucuya attılk. k.v. gitmeden önceki akşam yemeğinde yemek gözüme az göründü mantı dapişirdim bunların getirdiğiğnden. sofraya koyunca benm agresif k.v.m yine sinirlendi; ben onu oğluma getirmiştim neden pişirdin, pişirmeseydin, dedi. ben de dedim anne torunun da seviyo çocuk bugün bişey yemedi o yesin diye yaptım dedim kızımdan için. neyse konu kapandı. k.v.ler gitti aradan 3-4 gün geçti ben yine mantıdan yaptım ama sadece eşime çünkü sebze yemeği vardı eşim onu yemez diye. koca bi tabak yedi eşim. ertesi gün sabah hafta sonu eşim evde bi mutlu uyaandık keyifliyiz kahvaltı hazırlarken sohbet ediyorduk. eşim birden sinirlendi ve söylediim lafta sinirlenecek bişey olmamasına rağmen kavga koptu. ben önce alttan aldım sonra baktım bu üzerime geliyor, ben de susmadım. neyse sonra bana el kaldırdı. vurursan boşanırım sakın deneme dedim. vurmadı. az önce yine konuşurken ben durduk yere aynı şekilde konuşmaya sinirli tavırlara girdi. ve ben bu mantıyla ilgili aklıma hiç kötü bişey getirmemiştim annem uyardı beni. kızım bu çocuğun sana aylardır eziyeti yoktu annesigil geldi gitti yine başladı ve k.validen o mantı oğluma yapmıştım dedi, acaba kötü bişey mi yaptılar deyince aklıma kurt düştü...

sizce bu olabilir mi... bu evime k.v.in ilk gelişi ve nerdeyse bir senedir kavgamız olmamıştı. acaba evime eşimin yediklerine bişey mi yapıyolar. çok kotu oldum ben.

bu arada karanlıkta yazıyorum imla ve noktalama hatalarımdan dolayı affedin beni

Ne insanlar var gerçekten ya.. oğlu mutsuz olunca ne yapacak? Boşatıp turşusunu mu kuracak.
Allah bildiği gibi yapsın onları ya..
Ben okuma üfleme olaylarına büyü açısından pek inanmam. Yani işin ehli hoca kalmadı ondan sanırım. Kendi kendimi okur üflerim daha iyi.
Bunlar tesadüf de olabilir, olmayabilir de…
Kalan mantıyı atmakla başla.. sonra bol bol dua oku.. evi sirkeli suyla silmeni tavsiye ederim..
Hatta bunu yapan muska falan da saklar. Bir bak istersen etrafa detaylıca.

Off nasıl anlıyorum seni. Benim kayınvalidem de böyle üstelik ben daha 4 aylık gelinim. Dün gittik kayınvalidemlere bir sitemler eşime gittin sen bu evden çok üzülüyorum demeler. Eşimin işi çok yoğun haftaiçi haftasonu geç saate kadar çalışmak zorunda her gün arıyor kendi de biliyor geç çıktığını hala laf sokuyor bana bakıp sanki ben gitmeyelim diyormuşum gibi. Oğlum yemeklerime hasret kalmıştır onun sevdiği yemekleri yaptım al oğlum ye oğlum demeler. Her gittiğimde deliriyorum. Bir de diyor ki sen de güzel yemek yapıyormuşsun ama benim yemeklerimi özler o. (ondan daha iyi yemek yapıyorum aslında)

Henüz işe giremediğim için laf sokmasından, oğlundan başka kimseyi görmemesinden sıkıldım artık. El kızıyım ben biz aileden olmayana itibar ederiz o sürekli oğluna önce yemek koymalar vs. En son bana yemek koyuyor en son benimle konuşuyor.

Sinir hastası olacağım kv yüzünden :(

yemek konusunda bende kv. bir gün sinir olmuştum. patates kızartması yapıp koca tabağı eşimin önüne koymuştu. başka zamanlarda oğlum sana yaptım sen seversin demeler... sürekli gidip gelmede bu tip şeyler diyordu. en son dayanamayıp eşime dedim. oda ayar çekti herhalde annesine. arada ağzından kaçıyor sonra toparlıyor artık:1:.

çocukluktan beri o tip şeyleri sevmem.

daha halen mantı varsa topla komşuları yedir bali. eşin yemesin, için rahat olsun en azında..

yemek konusunda bende kv. bir gün sinir olmuştum. patates kızartması yapıp koca tabağı eşimin önüne koymuştu. başka zamanlarda oğlum sana yaptım sen seversin demeler... sürekli gidip gelmede bu tip şeyler diyordu. en son dayanamayıp eşime dedim. oda ayar çekti herhalde annesine. arada ağzından kaçıyor sonra toparlıyor artık:1:.

çocukluktan beri o tip şeyleri sevmem.

daha halen mantı varsa topla komşuları yedir bali. eşin yemesin, için rahat olsun en azında..

Siz deneyimlisiniz en azından ben daha yeni evliyim bu sana yemek yaptım deyip önüne koyma işini benim kv her seferinde yapıyor.Saçma abartılı hareketleri de cabası. Bir şey de denmiyor ne yapılır bilmiyorum.

Back
X