- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.473
- 158
- Konu Sahibi Umutumut82
Ben de oğlunuzun yaşındayken aynıydım. Şimdi farklıyım insanlara karşı ama hala çok kırılgan ve ağlağım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takılmayın böyle şeylere kv deler gıcık etmek için der bazen benmde kızım tırnak yiyor ilgisizlikten yiyor olabilirmiş diyip duruyor salla gitsinMrb arkadaşlar benim 7 yaşında bir oğlum var. Öğretmenleride herzaman duygusal zekası yüksek bir çocuk diyorlar. Sorun şu ki; k.v bunu bir eksiklik olarak görüyor ve çocuğu tembihle kimseye duygusal davranmasin biraz gaddar olsun diyor.
Örneğin 1; 3 gün önce okuluna bacağı olmayan bir veli gelmiş.sınıf arkadaşı adamın yanina gidip senin bacağını hırsızlarmi çaldı diye dalga geçmiş. Oğlum arkadaşina kızmıs. Allah sanada verirse görürsün demiş çok ağlamış. eve gelince yine aglayarak anlattı. Anne o amca ne hissetmiştir üzülmüsmüdür diyor.
Örnek 2: oğluma okulda 3 öğün yemek veriliyor .tabaginda kalanları peceteye alıp kedilere veriyormuş. Evdede masaya dökülen ekmek kırıntilarıni cama koyuyor kuslar yesin diye. Tavuk balik vs artiklarini buzdolabi poşetinde biriktirip sitenin bahcesindeki kedilere veriyor.
Kaynanamda sürekli erkek adam bu kadar duygusal olmaz ilerde bunu cok ezerler aç kalır diyor beni çildirtacak.
Kalbini severim o cocugun benbende 2 tane o model var, gurur duyuyorum merhametli vicdanli cocuklar olduklari icin ve kendime de paye cikartiyorum elbette. Hic tevazu gosteremeyecegim, burda sizin kv de size laf atiyor olabilir mi? Neyse bir daha soylerse senin yetistirdigin adami da gorduk dersiniz
![]()
Benim oğlum da çok şükür Rabbime ki böyle merhametli ve duygusal, çok da naiftir. Babaannesi bu kadar merhametli olma, acıma kimseye çok ezilirsin diyormuş. Bigün benim yanımda da söyledi, "kim ne dersin desin senin huyun çok güzel, bu merhametini kaybetme, unutma merhamet etmeyen merhamet görmez" dedim. Şimdi babaannesine usulünce cevap veriyor. Bu bir eksiklik değil, aksine zamanımızın ruhsuz erkeklerine veya insanlarına inat çok güzel örnekler. Karda açan kardelen gibi![]()
Sen çok güzel bir çocuk yetiştiriyorsun. Elleri öpülesi bir annesin. Bravo sana. Gelininden inşallah dua alırsın. Öbür türlü olacağına vicdanlı evlat olsun. kv. denide takma.kendi yetişdiklerine baksın.Mrb arkadaşlar benim 7 yaşında bir oğlum var. Öğretmenleride herzaman duygusal zekası yüksek bir çocuk diyorlar. Sorun şu ki; k.v bunu bir eksiklik olarak görüyor ve çocuğu tembihle kimseye duygusal davranmasin biraz gaddar olsun diyor.
Örneğin 1; 3 gün önce okuluna bacağı olmayan bir veli gelmiş.sınıf arkadaşı adamın yanina gidip senin bacağını hırsızlarmi çaldı diye dalga geçmiş. Oğlum arkadaşina kızmıs. Allah sanada verirse görürsün demiş çok ağlamış. eve gelince yine aglayarak anlattı. Anne o amca ne hissetmiştir üzülmüsmüdür diyor.
Örnek 2: oğluma okulda 3 öğün yemek veriliyor .tabaginda kalanları peceteye alıp kedilere veriyormuş. Evdede masaya dökülen ekmek kırıntilarıni cama koyuyor kuslar yesin diye. Tavuk balik vs artiklarini buzdolabi poşetinde biriktirip sitenin bahcesindeki kedilere veriyor.
Kaynanamda sürekli erkek adam bu kadar duygusal olmaz ilerde bunu cok ezerler aç kalır diyor beni çildirtacak.
Sen çok güzel bir çocuk yetiştiriyorsun. Elleri öpülesi bir annesin. Bravo sana. Gelininden inşallah dua alırsın. Öbür türlü olacağına vicdanlı evlat olsun. kv. denide takma.kendi yetişdiklerine baksın.
Kv kaçma konuşuyo çocuğun yaptığı kedi ve kuşlara yardımlar ve adama üzülmesi güzel ama beni ağlamaası biraz tedirgin ederdi duygusal olması asla sorun değil ama sosyal hayatta bu derece duygusallık hayatı onun için zorlaştırabilir bi pedagogla konuşmak gerekir kesinlikle eksiklik değil sadece endişelenmelimi onu bi uzmana danışmak iyi olur sankiMrb arkadaşlar benim 7 yaşında bir oğlum var. Öğretmenleride herzaman duygusal zekası yüksek bir çocuk diyorlar. Sorun şu ki; k.v bunu bir eksiklik olarak görüyor ve çocuğu tembihle kimseye duygusal davranmasin biraz gaddar olsun diyor.
Babasının oğlu demek ki.Bende cocugumdan çok memnunum. Esimde cok duyarlıdır. Isyerimizin bahcesindede kediler var. Annesinin terkettiği kedi yavrularına biberonla süt verir eşim. Bende ayni sekilde elleyemem ama sürekli beslerim.
Ah yavrum kiyamam ben ona cok tatli cok hassas keske herkes boyle olsa da dunyada kotulukler olmasa.Mrb arkadaşlar benim 7 yaşında bir oğlum var. Öğretmenleride herzaman duygusal zekası yüksek bir çocuk diyorlar. Sorun şu ki; k.v bunu bir eksiklik olarak görüyor ve çocuğu tembihle kimseye duygusal davranmasin biraz gaddar olsun diyor.
Kv ni kaale almıyorumMrb arkadaşlar benim 7 yaşında bir oğlum var. Öğretmenleride herzaman duygusal zekası yüksek bir çocuk diyorlar. Sorun şu ki; k.v bunu bir eksiklik olarak görüyor ve çocuğu tembihle kimseye duygusal davranmasin biraz gaddar olsun diyor.
Tek aklıma takılan yer
Kv gibi bir tipin oğlunun nasıl böyle bir oğlu olabildiği
Sonuçta eşinizi de kv büyüttü
Demek ki eşiniz de kendimi yetiştirmiş biri oğlunuz babasını örnek almış ya da tam tersi siz çok iyi yetiştirdiniz.
Karışık oldu sanırım velhasıl çok iyi bi çocuk masallah
çocuğunuzun kalbinden öperim babaannesi halt etmiş takılmayın bile gururla anlatın eksiklik olduğuna siz de inanıyorsunuz ki dert ediniyorsunuz gururla her yerde anlatabilirsiniz.
Sekiz sayfa olmuş yazildi mi bilmiyorum ama kedilere tavuk kemiği, balık kılçığı vermeyin. Ölümcül olabilir.