benimki tamam deyip geçmiyor bazen (işine gelmezse der) bende mecbur kalıyorum.neden dahil olmak istediğini bilmiyorum eşime çok düşkün bi de eşi huysuz ondan heraldebenım kayınvalıdem yok... Kayınpederım sağ. bir kere sadece bı tanıdığı evlenmıs bız gıdemedık nıkahına tutturdu gıdın evıne evıne gıdelım dıye esım tamam dıyıp geçti... Kaldı öyle. bi kulağından girsin bi kulağından cıksın. Eşine söyle bıraz yanlız kalın kayınvalıde nıye herşeye kendını dahıl etmek ıstıyor kı acaba
benimki tamam deyip geçmiyor bazen (işine gelmezse der) bende mecbur kalıyorum.neden dahil olmak istediğini bilmiyorum eşime çok düşkün bi de eşi huysuz ondan heralde
yeri gelir nazda yapılır ama öyle anlar oluyor ki hiç bişeye fırsat kalmıyor dün akşam ben ne yapabilirdim ki kadından bişey almak için 4 kat mediven çıktım eşim arabada bekliyor takıldı geldi peşime her fırsatı değerlendiriyorbence eşini karşına alıp konuş.. Mesela benım bır kere ılk gunlerımızde ben suslenmıstım bıraz bakım yapmıştım. gece geldıgınde hadı babamın yanına cıkcaz dedı sesımı cıkarmadım cıktım 1 saat oturup ındık sonra döndum popumu uyudum.. Mesela özel bısey mı hazırladınız esınızle kendın ıcın.. Hayatım bugun bıraz basbasa kalsak ben senın ıcın bunları yaptım demeye calıs.. Bazı seylerı konusarak halledemıyorsan cok afedersın ama bırazda nazla hallet bence
yeri gelir nazda yapılır ama öyle anlar oluyor ki hiç bişeye fırsat kalmıyor dün akşam ben ne yapabilirdim ki kadından bişey almak için 4 kat mediven çıktım eşim arabada bekliyor takıldı geldi peşime her fırsatı değerlendiriyor
walla güzel lafmış:) direk konuşursak triplere girer yine ben suçlu olurum.dün eşim sadece anne şimdi bi de seni geri götürücem yorgunum nerden çıktı bu falan dedi biraz bozuldu.ilginç.. Ay ne demeli bilemedim ama bu durumdan kurtulmak için epey bi savaş vermen lazım
Benim annem hep derki ateşi çıplak elinle tutacağına maşa kullan O maşada senin eşin Yani kvdeyle direk konuşmak işe yararmı bilmem Şahsen benim kvdede yaramaz o yüzden ben hiç kvdemle muhatap olmadım Hep maşa kullandım Tabi zor oldu..... kavgalar, huzursuzluklar, küsmeler ve ayrılma nokatasına kadar gelmeler Ama daha sonrası selamet oldu
Sen sen ol rahatsızlığını dile getir Kimseyi düşünüpte kendine yazık etme Bütün hastalıklatın başı stres Bak ben 3 yıllık evliyim ve depresyon ilacı kullanıyorum Niye??? Aman kimse üzülmesin ben sineye çekerim diye diye Değdimi???? Tabiki hayır olan bana oldu Sen kendini düşünmezsen kimse düşünmüyo kardeşim Bu böyle malesef
çok haklısın canım kimseye yüz vermeye gelmiyor hep daha fazlasını istyolar ve daha fazla beklentiye giriyorlar.bi de dediğin gibi alışıyorlar hergün aynı olsun istiyorlar insanlarla uğraşmak zoraçık açık söyle bence... annecım benım suprızım var esıme de geç yada bıraz özel konularımız var onları konuscaz de.. bıraz kayınvalıde olarak degıl de arkadaş samımıyetı olarak konus.. Canım benım, insanlara ıyılık yaramaz.. Bın tane ıyılık yaparsın bır denılenı yapılmadın mı senden kötusu olmaz... öyle de böyle de kötu olcaksın zaten bu sadece senın ıcn degıl herkes ıcın geçerli benım esımın babaannesı yemege cağırdı bır kere gıttım kaldım ertesı gun alıştı heralde bana gel dedı mısafırım gelcek dedım halbu kı gelmıcektı.. Ogun esımle basbasa kalcaktık mesela bı baktım butun herkes bıze geldı bırden kapıyı bı actım aydından anneannesı gelmıs.. Ardından amcaları 4 tane cocukları karıları kayınpederım babannesı falan. .Sabaha kadar herkese bızdeydı.... Ertesi gün hıcbısey demedım...fazla yuz verme kımseye..
açıkcası bana da öyle geliyorkayınvaliden oğlunu senden kıskanıyor olabilir
iyi fikirmiş:)Bence kıskançlık değildir sıkılıyordur sadece.Farkında bile değildir emrivaki yaptığının özellikle yaşlıysa.Ben olsam telefon açtığında açmazdım.Çok sonradan arar işim vardı duymadım yada dışardaydım derdim.böyle yaptığımda olmuştur arada benimde bu nedenden bunaldığım zamanlar olmuştu.zaten sonradan anlayıp o kadar rahatsız etmemiştir kv demde.
aynen çok sıkılıyorum arkadaşta olsa yakamızı bırakmazofff çok sıkıcı bir durum
kendine arkadaş bulsun ya, bu şekilde ömür geçmez ki...
aynı mahalledeyiz aynı apartmanda olsak aramızda yataranladığım kadarıyla aynı apartmandasınız. bence imkanın varsa önce evini taşı..
sen onu yıldır o zaman. sürekli al gezdir yor bir güzelce bıksın sizinle olmaktan :) kocan her geldiğinde annesi evde olsun ana oğul bıksın birbirinden bu yolu dene bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?