k.v sürekli bizimle takılmak istiyor

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.627
10.236
773
Ankara
evet başlıktan da anlaşılacağı gibi k.v sürekli bizimle takılmak istiyor , planlarını ona göre yapıyor ve emrivaki davranışlarda bulunuyor açıkçası sinir oluyorum.elbette beraber de bişeyle yapıcaz birbirimize gelip gidicez ama kendini sürekli bize endekslemesi zırt bırt çağırması beni yordu hele ki hassas olduğum bu dönemde artık mahsus yaptığını düşünmeye başladım.
(eşim annemle sudan bi sebep yüzünden görüşmeyeceğini söyledi bayramda da gitmeyecek büyük ihtimal ben bunları düşünüp üzülüyorum k.v de bunu biliyor hatta eşime sen böyle yaparsan bende kimseye gidip gelmem dedim k.v yede olduğu gibi anlattım)anlatmama rağmen ısrarla çağırıyor,geliyor gelmesine bişey diyemem ama ben eşime karşı bi tavır aldım olumlu bi katkısı yok oğluyla konuşmuyor o yetmiyor sürekli telefonda çağırıyor.
bu durum haricinde de sürekli yapar böyle şeyler gündüz arar eşimin ananesine çağırır yaşlı insanlarla sürekli oturmam için zorlar hayır dersen bahane bulursan ısrarcılığı ile bezdirir yada eşime sürekli beraber şuraya gidelim buraya gidelim der(akşam oturmaları v.sçünkü k.p sevmez) az önce aradı ben annemdeyim siz de gelin iftara kadar oyalanın diyor.ben iftara kadar oyalanırsam yemekleri kim yapacak çok merak ediyorum!!! bende ali ye soruyum dedim o da eşim istemedi söyledim sen gel diyor (oruç oruç yürümem umrunda değil) bende yemek yapıcam dedim kapadı.
dün akşamda ondan almamız gereken bişey vardı iftara 45 dk falan var çıktım yukarı almak için bende sizinle gelicem dedi (k.p evde) şaşırdım (şaşırmam şu gelecekse ben neden yukarı çıkıyorum) geldi apar topar eve girdim ek yemek yaptım .
kısacası bu davranışları beni yormaya başladı

bu tarz emrivakilere çözümünüz var mı

benım kayınvalıdem yok... Kayınpederım sağ. bir kere sadece bı tanıdığı evlenmıs bız gıdemedık nıkahına tutturdu gıdın evıne evıne gıdelım dıye esım tamam dıyıp geçti... Kaldı öyle. bi kulağından girsin bi kulağından cıksın. Eşine söyle bıraz yanlız kalın kayınvalıde nıye herşeye kendını dahıl etmek ıstıyor kı acaba

benimki tamam deyip geçmiyor bazen (işine gelmezse der) bende mecbur kalıyorum.neden dahil olmak istediğini bilmiyorum eşime çok düşkün bi de eşi huysuz ondan heralde

benimki tamam deyip geçmiyor bazen (işine gelmezse der) bende mecbur kalıyorum.neden dahil olmak istediğini bilmiyorum eşime çok düşkün bi de eşi huysuz ondan heralde

bence eşini karşına alıp konuş.. Mesela benım bır kere ılk gunlerımızde ben suslenmıstım bıraz bakım yapmıştım. gece geldıgınde hadı babamın yanına cıkcaz dedı sesımı cıkarmadım cıktım 1 saat oturup ındık sonra döndum popumu uyudum.. Mesela özel bısey mı hazırladınız esınızle kendın ıcın.. Hayatım bugun bıraz basbasa kalsak ben senın ıcın bunları yaptım demeye calıs.. Bazı seylerı konusarak halledemıyorsan cok afedersın ama bırazda nazla hallet bence

yeri gelir nazda yapılır ama öyle anlar oluyor ki hiç bişeye fırsat kalmıyor dün akşam ben ne yapabilirdim ki kadından bişey almak için 4 kat mediven çıktım eşim arabada bekliyor takıldı geldi peşime her fırsatı değerlendiriyor

hayır anlayamıyorum bu ınsanların hıc mı beynı yok dusunemıyor mu kı anlamadım gıttı... Kendı kızları evlenmıs olsa kayınvalıdesı böyle yapsa kıyametı kopartırlar.. Ama kendılerı gelınlerı gelın olarak görmelerı kızı evladı gibi görmemelerı benım zoruma gıder.. Mesela esımın babaannesının 1 kızı 4 oglu var.. Kızına asla esı bısey yapamaz sus püs adam sessız sakın.. Ama esımın amcaları karılarına yapmadıgı seyı bırakmamıstır... Kendı kızına böyle bısey yapmıs olsalar kıyametı kopartırlar senın aılen konussa aaaa ayıp olur... Bızım ınsanlarımız degısık tuhat anam !

ilginç.. Ay ne demeli bilemedim ama bu durumdan kurtulmak için epey bi savaş vermen lazım

Benim annem hep derki ateşi çıplak elinle tutacağına maşa kullan O maşada senin eşin Yani kvdeyle direk konuşmak işe yararmı bilmem Şahsen benim kvdede yaramaz o yüzden ben hiç kvdemle muhatap olmadım Hep maşa kullandım Tabi zor oldu..... kavgalar, huzursuzluklar, küsmeler ve ayrılma nokatasına kadar gelmeler Ama daha sonrası selamet oldu

Sen sen ol rahatsızlığını dile getir Kimseyi düşünüpte kendine yazık etme Bütün hastalıklatın başı stres Bak ben 3 yıllık evliyim ve depresyon ilacı kullanıyorum Niye??? Aman kimse üzülmesin ben sineye çekerim diye diye Değdimi???? Tabiki hayır olan bana oldu Sen kendini düşünmezsen kimse düşünmüyo kardeşim Bu böyle malesef

açık açık söyle bence... annecım benım suprızım var esıme de geç yada bıraz özel konularımız var onları konuscaz de.. bıraz kayınvalıde olarak degıl de arkadaş samımıyetı olarak konus.. Canım benım, insanlara ıyılık yaramaz.. Bın tane ıyılık yaparsın bır denılenı yapılmadın mı senden kötusu olmaz... öyle de böyle de kötu olcaksın zaten bu sadece senın ıcn degıl herkes ıcın geçerli benım esımın babaannesı yemege cağırdı bır kere gıttım kaldım ertesı gun alıştı heralde bana gel dedı mısafırım gelcek dedım halbu kı gelmıcektı.. Ogun esımle basbasa kalcaktık mesela bı baktım butun herkes bıze geldı bırden kapıyı bı actım aydından anneannesı gelmıs.. Ardından amcaları 4 tane cocukları karıları kayınpederım babannesı falan. .Sabaha kadar herkese bızdeydı.... Ertesi gün hıcbısey demedım...fazla yuz verme kımseye..

walla güzel lafmış:) direk konuşursak triplere girer yine ben suçlu olurum.dün eşim sadece anne şimdi bi de seni geri götürücem yorgunum nerden çıktı bu falan dedi biraz bozuldu.

ben de kendine edenlerdim ben de yakında başlarım bi antidepresana çünkü sinirlerim çok bozuk.üsstüne bu kadın tuz biber oluyor

çok haklısın canım kimseye yüz vermeye gelmiyor hep daha fazlasını istyolar ve daha fazla beklentiye giriyorlar.bi de dediğin gibi alışıyorlar hergün aynı olsun istiyorlar insanlarla uğraşmak zor

annesine hiç bişey söylemeden eşine bende senin ailene gitmem gelmem bundan sonra sorarlarsa cevapta vermem sen anlatırsın ozaman dersin.

bayram sabahı annesine gitmek için sırnaşır kesin sende benim anneme gelmiyosan bende size gelmiyorum diyince büyük ihtimal tamamgideriz der. ama sen annesini haberdar etmekle hata etmişsin.

emirvakiye gelince sana gelmesine bişey yapamazsın ama davet durumunda reddetmelisin uzun bi süre ama o davet etmediği zamanlarda kısa sürelerde uğramalısın. ve bence annene eşin gitmediği sürece annesine kattiyen gitmemelisin. yani ben bu durumlarda böyle bir yol izliyorum işede yarıyor. umarım sende bir çıkar yol bulursun

Bence kıskançlık değildir sıkılıyordur sadece.Farkında bile değildir emrivaki yaptığının özellikle yaşlıysa.Ben olsam telefon açtığında açmazdım.Çok sonradan arar işim vardı duymadım yada dışardaydım derdim.böyle yaptığımda olmuştur arada benimde bu nedenden bunaldığım zamanlar olmuştu.zaten sonradan anlayıp o kadar rahatsız etmemiştir kv demde.

offf çok sıkıcı bir durum
kendine arkadaş bulsun ya, bu şekilde ömür geçmez ki...

iyi fikirmiş:)

offf çok sıkıcı bir durum
kendine arkadaş bulsun ya, bu şekilde ömür geçmez ki...
aynen çok sıkılıyorum arkadaşta olsa yakamızı bırakmaz

anladığım kadarıyla aynı apartmandasınız. bence imkanın varsa önce evini taşı..
aynı mahalledeyiz aynı apartmanda olsak aramızda yatar

sen onu yıldır o zaman. sürekli al gezdir yor bir güzelce bıksın sizinle olmaktan :) kocan her geldiğinde annesi evde olsun ana oğul bıksın birbirinden bu yolu dene bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…