sen onu yıldır o zaman. sürekli al gezdir yor bir güzelce bıksın sizinle olmaktan :) kocan her geldiğinde annesi evde olsun ana oğul bıksın birbirinden bu yolu dene bence :)
aslında güzel bi taktik belki sıkılırlar birbirlerindensen onu yıldır o zaman. sürekli al gezdir yor bir güzelce bıksın sizinle olmaktan :) kocan her geldiğinde annesi evde olsun ana oğul bıksın birbirinden bu yolu dene bence :)
evet k.v bıkmayabilir hem gezmeyi sever hem oğulunu:) hem de bişeylerin görev haline gelmesi beni de deli ederoğlunu bilmem ama annesi asla bıkmaz yaa. hatta 2 günde bir gezmeye götürseler bu sefer her gün bekler. daha çok yaptıkça beklenti artıyor, hani bana zaman ayırıyorlar ne güzel diye minnet duyma falan yok, tam tersi bir süre sonra görevin gibi oluyor kendini salak gibi hissediyorsun
aslında güzel bi taktik belki sıkılırlar birbirlerinden
evet k.v bıkmayabilir hem gezmeyi sever hem oğulunu:) hem de bişeylerin görev haline gelmesi beni de deli eder
sana da sabır versin canım. sen de bi de bonus olarak görümce varmış:) aslında eşim zaman zaman akşam tek başına gelme diye söylüyor yakında olsak geri bırakması gerekiyor çünkü bi de akşamları dinlenmek başbaşa kalmak istiyoruz k.p ama k.v böyle biraz da kıskançlık var sanırımBenim k.v. de 100 de 100 aynisi. Hep pesimize takilir. O yetmezmis gibi bide gorumcem var.
Evimiz yakin zaten zirt pirt geliyorlar, bizim de sik sik onlara gitmemizi istiyo, nereye gidersek pesimizde, evleneli 4 sene oldu dogru duzgun basbasa kalamadik o derece.
Allah sabir versin
görmezden gelemiyorum ama sinir oluyorum az önce bi konu açtım yine buna benzer bıktım!!!!!!!!!!!!!bunlar içine yer ediyor ve eşine bir şekilde yansıtıyorsun.sonrada sen sürekli söyleniyor kavga ediyor oluyorsun. sana sadece üzülerek şunu söyleyebilirim can çıkar huy çıkmaz hiç bir şekilde değişmiyorlar,değişmeyecekler biz düşündükçe daha çok şey gözümüze batacak mümkün olduğunca görmezden gelmek ne kadar başarabiliriz bilmiyorum ama en iyi çözüm bu bence..
seni anlıyorum canım inan bu durumlar değişmiyor daha 4 aylık evlisin sonra daha iyi anlayacaksın bazı şeyleri.sen tanı yada tanıma seni sağa sola takdim etmek için götürecek.oğlu daha da kıymetli olacak gözünde. iyice sardıracak(benimki öyle)aslında bu işlerin altında haifi kıskançlık yatıyor ben de çalışmıyorum onun etkisi var bu tavırlarında kurtulmak için ya işe gir yada mesafeni koy derimkonuyu ben açsam anca bu kadar olurdu.. bu kadar mı benzer yaşadıklarımız.. geçen bu yüzden evde büyük bir kriz yaşadık.. çünkü artık gelmiyo diye arayıp beni kocama şikayet etmiş.. düğüne çağırıyo benim orda ne işim var tanımam etmem kimseyi diyorum alışcaksın diyozorundayım sanki alışmak ama ben eşime söylettim çünkü biz daha yeni evliyiz daha şimdiden bıktırdılar yani.. bundan sonrada soğuk davranıcam mesafeli.. bide benim eşim il dışına gider iki üç haftada bir bazen peş peşe.. ben onun yüzünü zor görüyorum zaten bide onlar habire çağırır bize gelin yok şuraya gidiyoruz sizde gelin bunlar bi haftasonuda başbaşa kalmak ister demezler zırt pırt ararlar.. evde napıyosunuz diye sorar bide utanmadan.. yeni evliler evde ne yaparsa ben yüz versem daha beter olurdu eminim gerçi şimdi bile beterde.. bende senin gibi oldum sinirden kendimi yiyip duruyorum.. senin k.v mesafede anlarmı bilmiyorum ama ben deniycem.. ve sırf onlar yüzünden işe başlıycam.. yoksa beni kendi günlerine götürmeye başlıycak yaşlı başlı kadınların arasına üfff yaz yaz bitmez ya oğulları bu kadar kıymetliydi madem evlendirmeyip turşusunu kursalarmış...
haklısın burda herkes bunlardan dert yanıyor en güzel zamanlarında insanlara hayatlarını dar ediyorlar.benim hatam hep iyi niyetli ve güleryüzlü olmamdı ama belki de dediğin gibi yaparsam biraz elini çeker benim üzerimdenCanım kendini üzme,bakıyorum da hangi kayınvalide oğluyla gelininin peşine takılmıyor,hangi kaynana oğlu ve gelini ile yaşamak istemiyor,merak ediyorum..
Yapacağın şey çok açık ve netğlunun yanında veya yalnızken kötü davranacaksın..Kötüden kastım suratsız olmak ve sevmediğini belli etmek..
Belki gelinle aynı çatı atında yaşayamayacağını böyle anlar!
seni anlıyorum canım inan bu durumlar değişmiyor daha 4 aylık evlisin sonra daha iyi anlayacaksın bazı şeyleri.sen tanı yada tanıma seni sağa sola takdim etmek için götürecek.oğlu daha da kıymetli olacak gözünde. iyice sardıracak(benimki öyle)aslında bu işlerin altında haifi kıskançlık yatıyor ben de çalışmıyorum onun etkisi var bu tavırlarında kurtulmak için ya işe gir yada mesafeni koy derim
durumun tıpkı benim gibi çaışmıyorsun,yakın oturuyorsun ve k.pederin gezmeyi sevmiyor bende aynen böyleyim her fırsatta bizi bi yerlere süreklemeye çalışır sürekli gelmek ister yada gelmemizi insan sıkılıyor o öyle yapmasa biraz kendini özletse yemeğe çağırmak vakit geçirmek inan daha güzel olacak.benim k.vde oğluna aşık ama diğer oğlunu hiç takmaz varsa yoksa eşim tabi kıskançlık da oluyor bu davranışların sebebi osende yakın oturuyosun galiba benim elimde imkan vardı ama akılsız gibi gittim yakınlarından ev tuttum.. neyse ki çok kalıcı değiliz burda.. hem mesafe koyup hemde çalışıcam çok bıktım cidden.. benim k.p de seninki gibi işte yorulduğu için gezmek falan istemez.. k.v gezmeye bayılır misafire falan oğluna aşık zaten bu yüzden her fırsatta bizi biyere çağırır..
durumun tıpkı benim gibi çaışmıyorsun,yakın oturuyorsun ve k.pederin gezmeyi sevmiyor bende aynen böyleyim her fırsatta bizi bi yerlere süreklemeye çalışır sürekli gelmek ister yada gelmemizi insan sıkılıyor o öyle yapmasa biraz kendini özletse yemeğe çağırmak vakit geçirmek inan daha güzel olacak.benim k.vde oğluna aşık ama diğer oğlunu hiç takmaz varsa yoksa eşim tabi kıskançlık da oluyor bu davranışların sebebi o
bekarların kıymeti olmuyor canım:)genelde evli olana yoğunlaşıyorlar. ben eşimle tartışmaya girmemeye çalışıyorum bu konularda çünkü bişeyi ne kadar yasaklamaya kısıtlamaya çalışırsan o kadar cazip hale getirirsin alttan alttan halletmeye çalış işini:) ben de çok çözüm bulmuş deilim aslında ama ufak tefek değişenler oldu mesela ilk yıl akşam çok oturmaya gidiyorduk o nerdeyse bitti eşime hep işten eve gelince beraber dinlendiğimizi güzel vakit geçirdiğimizi başbaşeyken daha iyi olduğunu yalnızken izlediğimiz filme yada diziye daha iyi yoğunlaştığımızı vurguladım çayın yanına sevdiği şeylerden falan yapıyorum o da evde vakit geçirmekten keyif alıyor. bu arada o aşure falan hep bahane ama kavga etme eşinle canım sabırlı ol eve gidince dersin aşureden çok seni özlemiştim:)) diyeaynen dozunda bıraksalar bizde özleriz seve seve görüşmek isteriz.. ama o kadar bıktımki inan yüzünü görmek bile istemiyorum.. bekar oğlu var bir hafta eve gelmediği bile oldu gezer tozar arkadaşlarında kalır hiç umursamaz eminim oda bi evlensin nasıl kıymetlencek.. peki canım sen eşinle konuşuyomusun bunları hiç valla ben o kadar çok söylemeye başladımki son zamanlarda çünkü bunaldım ve içime de atmak istemiyorum.. habire kavga ediyoruz hatta şu an il dışında telefonda tartıştık çünkü hanımefendi aşure yapcakmışta bizi çağırmış.. ya bırak bi adam gelsin evinede ilk ben bi yüzünü göreyim.. aslında eşim bana hak veriyor ama aşırı anneci ve babacı ağzını açıp bişey diyemez üzülcekler diye aklı çıkar.. bu yüzden olan bize oluyo tartışıp duruyoruz..
bekarların kıymeti olmuyor canım:)genelde evli olana yoğunlaşıyorlar. ben eşimle tartışmaya girmemeye çalışıyorum bu konularda çünkü bişeyi ne kadar yasaklamaya kısıtlamaya çalışırsan o kadar cazip hale getirirsin alttan alttan halletmeye çalış işini:) ben de çok çözüm bulmuş deilim aslında ama ufak tefek değişenler oldu mesela ilk yıl akşam çok oturmaya gidiyorduk o nerdeyse bitti eşime hep işten eve gelince beraber dinlendiğimizi güzel vakit geçirdiğimizi başbaşeyken daha iyi olduğunu yalnızken izlediğimiz filme yada diziye daha iyi yoğunlaştığımızı vurguladım çayın yanına sevdiği şeylerden falan yapıyorum o da evde vakit geçirmekten keyif alıyor. bu arada o aşure falan hep bahane ama kavga etme eşinle canım sabırlı ol eve gidince dersin aşureden çok seni özlemiştim:)) diye
zamanla biraz daha düzelir merak etme tam olarak olmasa da değişiklikler olur ama yine söylüyorum aranı bozma cazgır olan sorun yaratan taraf sen olma 6 gündür seni özledim fazla göremiyorum birbirimize zaman ayıralım de.yada annnesinden önce sen plan yap sinemaya gidelim,dışarda yiyelim de yada güzel bi film aldım akşama izleyelim dersin.zaten evde güzel vakit de geçiriyormuşsunuz öyle öyle bağlanır evine yavaş yavaş azaltıro konuda haklısın canım yasakladıkça daha cazip gelir ben yasaklamaktan çok konuşuyorum meseleyi uzatıyorum aslında doğru değil ama kendimi tutamıyorum.. bide siz ilk yıl çok gitmişsiniz mesela yazık değilmi yani evliliğin ilk zamanları bi daha gelmezki.. bende bu yüzden sinirleniyorum zaten daha yeni evlendik biraz anlayış bekliyorum.. bizde evde güzel vakit geçiriyoruz ama çağırınca eşimin aklı orda kalıyo gitmeyince sanki suç işlemiş gibi mahçup oluyo.. aşureyide pek sevmez zaten eşim ki ben geçen hafta yaptım onunkine gerek kalmadı :) bide benim eşim hep il dışında 6 gündür yok mesela sonra geliyo bir yada iki hafta sonra geri gidiyo bu yüzden ben daha çok vakit geçirmeye ihtiyaç duyuyorum zaman kısıtlı çünkü o kısıtlı vakti kimsenin çalmasına tahammülüm yok...
walla öyle yapıştıki anlatamam daraldım .k.peder rahatsız oruç tutamıo onu yedirmiştir yada evde yemek vardır kendi alır yerKayınvalideniz ikinci kocanızmı olmuş acaba?
konu açtığınız yazıya dönmek istiyorum.kayınvalideniz size gelecem demiş ya kayınbabanız iftarını nerde açtı onu anlıyamadım.
bekarların kıymeti olmuyor canım:)genelde evli olana yoğunlaşıyorlar. ben eşimle tartışmaya girmemeye çalışıyorum bu konularda çünkü bişeyi ne kadar yasaklamaya kısıtlamaya çalışırsan o kadar cazip hale getirirsin alttan alttan halletmeye çalış işini:) ben de çok çözüm bulmuş deilim aslında ama ufak tefek değişenler oldu mesela ilk yıl akşam çok oturmaya gidiyorduk o nerdeyse bitti eşime hep işten eve gelince beraber dinlendiğimizi güzel vakit geçirdiğimizi başbaşeyken daha iyi olduğunu yalnızken izlediğimiz filme yada diziye daha iyi yoğunlaştığımızı vurguladım çayın yanına sevdiği şeylerden falan yapıyorum o da evde vakit geçirmekten keyif alıyor. bu arada o aşure falan hep bahane ama kavga etme eşinle canım sabırlı ol eve gidince dersin aşureden çok seni özlemiştim:)) diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?