K.v. Zorla kendini aramamı istiyor

kv den bahsettigine eminmisin ?
ayni benim 3 yasindaki kizimin davranislari ziraa :)
senimi ariyo esinimi?
esini ariyosa o bikac bisey soyleyebilir belki, arama diyemez ama anne daha sabah konustukyaa, yada hayirdir ciddi biseymi oldu ikinciye ariyosun falan :)
opme kismini bilemiycem, nutkum tutuldu :)

ya seni çok beğeniyor sevgisini böyle vıcık vıcık öpüp koklayıp hayranlığını öyle gideriyor nasıl bi tutkulu sevgileyse artık yapmacıkda değil herhalde kv hareketleri aslında kırmadan eşin konuşsun annesiyle fazla yakın mesafeden kastım sarılıp öpmezler vs.. rahatsız olduğunu anlatsın kv anlasın artık ! öff

Tek bir nasihatım var sana :UMURSAMA
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap.Ağlasa da oralıklı olma.Zamanla alışır.

Tek bir nasihatım var sana :UMURSAMA
İçinden nasıl geliyorsa öyle yap.Ağlasa da oralıklı olma.Zamanla alışır.
Başka çarem yok gibi değişmeyeceği besbelli haftasonu gidiyoruz yanına anneler günü nedeniyleymiş allahım yardım etsin nasıl gözümde bğyüyor anlatamam

Başka çarem yok gibi değişmeyeceği besbelli haftasonu gidiyoruz yanına anneler günü nedeniyleymiş allahım yardım etsin nasıl gözümde bğyüyor anlatamam
İşte gözünde büyütme.Ne kadar umursamazsan o kadar az üzülürsün,alınacak kırılacak diye birşeyleri içine atarsan sessiz kalırsan akrşındaki insan her seferinde daha fazlasıyla yapmaya başlar.Kır bağır çağır demiyorum.İlk böyle şapur şapur öpüşünde anne hastayım sana geçmesin de.Bir iki kez böyle dene.Baktın olmuyor o öperken kendini geri çeker gibi yap veya surat as,yanağını sil.Baktın harelketlerinle de anlamıyor.Bu sefer ben çok sevmiyorum böyle de.Bir kırılır iki kırılır üstünde durma,konu etme kırıldın mı diye bile sorma.Normal davranmaya devam et.Arama konusuna gelince,arama,bi zaman sonra aradığında arayamadım diye bir cümle kullanma.Birşey dese işim vardı,aklıma gelmedi,yeni görüştük de.Ama yine umursama konu etme.Zamanla alışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…