K.v. Zorla kendini aramamı istiyor

Gelin hanima Allah sabır versin öyleyse
Artık kv ler ayrı sapitiyor oğulları ayrı. .

ChiLL, konu sahibinin yukarıda alıntıladığım mesajını da okudunuz mu? Bana çok acayip geldi.

ChiLL, konu sahibinin yukarıda alıntıladığım mesajını da okudunuz mu? Bana çok acayip geldi.
Sen paylasinca okudum canım.
Kv neden böyle ten temasına düşkünmus ki . Konunun başında da yalap salap opuyor diyor . Bu sayfa olmuş hala böyle bi sürekli temas öpmek koklamak çıkıyorsa belki de başka bir sorun vardır

Bir de başkalarına değil özellikle gelinine çok sarılıyormuş. Hamileyken yaptığı çorbayı "midem almıyor" deyip içmedi diye, "yaptığım çorbayı beğenmedin" diye ağlamış. Psikolojik sorunları var sanırım.

Belki gelini çok begeniyor kiskaniyordur
Takıntı yapmıştır onu. Benim ona yaptığım çorbayı nasıl İçmez = beni nasıl beğenmez nasıl İçmez nasıl değer vermez icmeli beğenmeli beni sevmeli. . Gibi düşüncelere çeviriyor olabilir. ..

Baska coçuğu yokmu hep işsizlikten. Bende annemle haftada bir konusurum benimki uzaktaysa hergün arar.. üf bayıyorlar..

Kendi annene nasıl davranıyorsun yada davranılmasını istiyorsan öyle davran kv dene en adeletlisi böyle.

Allahım bu da değilik bi kv versiyonu geline aşırı ilgi sevgi hayretler içindeyim

3 Yillik evliyim oglum var.ikna ederken hic ailesini karistirmadim evin bize yetmediginden cocuk odasi olmadigindan vs bunlari laf arasinda söyleyerek ikna ettim ailen deseydim hic cikmazdi eminim.hakkinizda hayirlisi olsun bir sans daha yok mu kurtaramaz mısın

Benim kayınvalidem de aynı eşimle kesin hergün görüşür bende her gün olmasada 4. Gün aramasam sen bizi unuttun giriyor dert yanmaya başlıyor bende mecbur ARamız bozulmasın diye arıyorum konuda sürekli onun eee başka demesiyle devam ediyor ayrı şehirlerdeyiz

canım bu kv dozajı fazlası ile aşmış elbette normal kv olsaydı hatta ne şanslısın kıymetini bil kv üzme sakın derdik konu sahibine ...
Aynen normal olsa bende allahtan belamı isteyecwk halim yok şükreder otururdum gece uykularım kaçmazdı oğlu ile 30lu yaşlarında evlendim etraftan herkes eşime bi evlen baskısı yapmış çok kızla görüştürmüşler vs.. bizimki aşık olmadan evlenmem diye tutturmuş hatta iş için şehir değiştirmiş bide haber salmış düzenim oturana kadar düşünmüyorum evliliği diye artık komşular vs..de kadına bu evlenmez sen diğerine kız bakın demişler kv de günlerce ağlamış yalvarmış hacılara hocalara gitmişmiş güya evlenmeyecek diye çok korkmuşmuşda o yüzden geline oğlumu aldın diye hürmet gösteriyomuş eşimin tek açıklaması bu bana tepeden tırnağa saçma geliyo

arayabilirsin bunu kv için değil eşinin hatrı için zamanla birbirinizin huyuna alışacaksınız belki sen de ona göre soğuk ve mesafeli geliyorsundur.herkesin karakteri ve beklentileri farklı.sana karşı sorun çıkaran kavga etmek için yer arayan bir kadın değil anladığım kadarıyla.sen de gönlünü alıver.o sadece ilgi bekliyor.bekarken oğluyla pek iletişimi olmamış olabilir.ancak artık oğlu evli olduğu için o da ilgi görmek istiyor arayıp hal hatır sorup gönül almak çok da zor olmasa gerek

Benim kayınbabam böyleydi hergün onu aramanı ister şapır şupur öper vıç vıç bir samimiyet beklerdi ilk başlarda ağzımı açmadım ama sonradan çok acayip hareketleri oldu kavga etmeyeceğim için mesafe koydum beni aradı aradı açmadım. Eşime şikayet etti işteydim dedim görmedim dedim vs sonra eşim ben arayayım diye acayip baskı yaptı bende arıyorum açmıyor dedim ama hiç aramadım şimdi kayınbabamda biliyor duracağı yeri, senin kalbini kıracak olaylar olmamış Nasıl geliyorsa içimden öyle yap, sevgi zorla olmuyor zorlayınca da itici oluyor arayacağın varsa da içinden gelmiyor insanın

Baska coçuğu yokmu hep işsizlikten. Bende annemle haftada bir konusurum benimki uzaktaysa hergün arar.. üf bayıyorlar..
2 tane daha çocuğu var bir kız bir oğlan kız evli 2 tanede torunu var ve kalabalık bi aileler kardeşleri falan hep aynı sokakta oturuyo onların gelinlwri vs.. devamlı bi uğraşları var sohbete gitmeler gezmeye gitmwler vs.. yanlız olsa da bana sarsa yine anlarım eşi ilede arası iyi hissettiğim kadarı ile onuda etrafından pek ayrı tuttmaz ama bana yapıştığı gibi yapışmıyo kimselere

Ayy seninkide zormuş kadına bi yere kadar mıç mıç yapışabiliyosun ama erkeğin cıvığı hiç çekilmez sevindim senin adına allahım inşallah benimde bi mesafe koymama izin verir tek ümidim kaynım evlenirse belki onunkine sararda beni unutur

Allah için hakkını yiyemem evlilik aşamasında hiç bir meselede sorun çıkarmadı gerçi ikimizde para yönünden bağımsız yetişkin olduğumuz için karışacak meselesi olmadı eşyalar ev mobilyalar vs. Kendi kafamıza göre hallettik sadece annemler daha yakın bi mesafede başka şehirdeler ama onlarınki 4 saatlik yoksa annemler 2 saatlik yoldalar bazen haftaiçi kaçamak yapıp giderdim gittiğimi duyduğu andan itibaren saçma saçma şeyler için arar her aramasındada ne zaman dönüyosun diye sıkıştırırdı mesela bi gün aramış hal hatır faslını geçtik aklıma geldi çeyiz serilirken yeşil bi leğen vardı onu banyoda kullanabilirsin kızım diycektim o yüzden aradım donup kalıyorum dahada manyak manyak nedenler

Kadının böyle sürekli ağlamasın normal değil. Hormonal bozukluk hem endokrin hem de kadın doğuma götürüp bir baktırın. Kadının başka çocuğu kızı falan var mı? Onunla arkadaş olacağınızı falan mı düşündü acaba. Sanırım oğlunu değil seni arıyor yani oğlu hala kıymetli değil. Sevgisi sana galiba :)

Benim KV ve yanında bir de artı olarak tüm akrabaları öyle aşırı saçma şekilde öperler
Resmen somurur yalar gibi biseyler yapıyorlar öperken.
KV beni bir kere o şekilde öptü midem kalktı yemin ederim

Eşime söyledim bir daha böyle opmesin lütfen dedim eşim de annesine söyledi ama kadın her seferinde yine öyle öpmeye çalışıyor
Ben de her seferinde kendimi geri çekip lütfen öyle öpme hoslanmiyorum diyorum
Hatta bir kere KV beni yine öyle iğrenç optu ben de onun gözünün önünde hemen yüzümü sildim anlasin diye

Dedim ya tüm akrabaları öyle opuyor diye
Düğünde eşim gelinin alerjisi var kimse opmesin yasak dedi de kurtuldum hepsinden

Benim kardeşimde üni de okuyo hepimizi ayrı ayrı 10 kez arar, bizimde aramamızı ister bıktık artık. Hergün ne konuşulacak geçende yine 5. 6. Arayışıydı sanırım ne var ne yok diye sordu. Baktım annemde her yerde bombalar patlıyor, sel aldı götürdü, yanıyor buralar ne olcak diyo   kaynanaya kızılmaz da haklısınız.

Akraba olup olmadığımız konusunda derin şüphelerim var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…