Benzeri bir durum meydana geldi hamileliğimin ilk 4 ayında kokulardan aşırı derecede etkileniyordum o yüzden eşimle bile yatağı ayırdım kimsenin nefesine dahi tahammülüm yoktu oraya gittiğimizde eşim uyardı öpmek yok fazla kimse girmesin yanına vs... diye kayınvalide olay çıkardı benim neyimden iğreniyomuş ben öperim bilmem ne diyee bi sürü ağladı inadına gelip gelip yapıştı elimde değil her geldiğinde lavaboya koştum çıkarttım ama devam etti serumlarla ayakta durdum kadın yine yılışmaktan vazgeçmedi sağolsun ayy kabus gibiydii hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor
Gelin hanima Allah sabır versin öyleyse
Artık kv ler ayrı sapitiyor oğulları ayrı. .
Sen paylasinca okudum canım.ChiLL, konu sahibinin yukarıda alıntıladığım mesajını da okudunuz mu? Bana çok acayip geldi.
Sen paylasinca okudum canım.
Kv neden böyle ten temasına düşkünmus ki . Konunun başında da yalap salap opuyor diyor . Bu sayfa olmuş hala böyle bi sürekli temas öpmek koklamak çıkıyorsa belki de başka bir sorun vardır
Belki gelini çok begeniyor kiskaniyordurBir de başkalarına değil özellikle gelinine çok sarılıyormuş. Hamileyken yaptığı çorbayı "midem almıyor" deyip içmedi diye, "yaptığım çorbayı beğenmedin" diye ağlamış. Psikolojik sorunları var sanırım.
Ne güzel ikna olmuş çok sevindim. Bisey sorucam kaç yıllık evlisiniz ne kadar zamanda ikna olduğunu merak ettim deWalla sabret sabret bi hal oldum zaten bizim sorunlar tek evin yakin olması da değil bitmiş bi evlilik diyelim hayırlısı artik
Benim kayınvalidem de aynı eşimle kesin hergün görüşür bende her gün olmasada 4. Gün aramasam sen bizi unuttun giriyor dert yanmaya başlıyor bende mecbur ARamız bozulmasın diye arıyorum konuda sürekli onun eee başka demesiyle devam ediyor ayrı şehirlerdeyizKızlar çok basit bir sorunum var gibi görünebilir ama ben sinir krizi geçiriyorum . kv. Den Ayrı bir şehirde yaşıyorum ve neredeyse hergün kendisini aramamı istiyor konuşacak bir konu bulamıyorum nasılsından sonrası gelmiyor. Evlendiğim günün sabahında yani saat 9 da bi başladı aramaya balayına gittik 1 haftalığına hergün düzenli olarak sabah ve akşam aradı hatırladıkça deliresim geliyor. Oğluna o kadar düşkün değilmiş eskiden ayda 1 defa ya konuşurularmış ya konuşmazlarmış eşimin anlattığı bu , şimdi ne olduda kıymetli oldu bu çocuk anlamam. Ağlama huyu var hemde herşeye ağlıyor sanki şakağında bi düğme var ihtiyaç anında basıyo şapır şapır ordan gözyaşı dökülüyo duygulanıyomuş herşeye eşimle şakalaşıyoruz gülüyoruz mesela iki dakika sonra bi bakıyorum ağlamaya başlamış noldu diyorum duygulanmış. Tamam hisli kadınsında saçma sapan şeylerede ağlanmazki psikolojim bozuluyo bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum öperken öldürecek sanki öyle sıkıyo öyle şapır şupur yanaklarıma dalıyoki yemin ediyorum midem ağzıma geliyo fiziksel temastan hiç hoşlanmam. Geri duruyorum ağlamaya başlıyo ben soğuk davranıyomuşum bi akıl verin allah aşkına nasıl uzak dururum ben bundan
Aynen normal olsa bende allahtan belamı isteyecwk halim yok şükreder otururdum gece uykularım kaçmazdı oğlu ile 30lu yaşlarında evlendim etraftan herkes eşime bi evlen baskısı yapmış çok kızla görüştürmüşler vs.. bizimki aşık olmadan evlenmem diye tutturmuş hatta iş için şehir değiştirmiş bide haber salmış düzenim oturana kadar düşünmüyorum evliliği diye artık komşular vs..de kadına bu evlenmez sen diğerine kız bakın demişler kv de günlerce ağlamış yalvarmış hacılara hocalara gitmişmiş güya evlenmeyecek diye çok korkmuşmuşda o yüzden geline oğlumu aldın diye hürmet gösteriyomuş eşimin tek açıklaması bu bana tepeden tırnağa saçma geliyocanım bu kv dozajı fazlası ile aşmış elbette normal kv olsaydı hatta ne şanslısın kıymetini bil kv üzme sakın derdik konu sahibine ...
Benim kayınbabam böyleydi hergün onu aramanı ister şapır şupur öper vıç vıç bir samimiyet beklerdi ilk başlarda ağzımı açmadım ama sonradan çok acayip hareketleri oldu kavga etmeyeceğim için mesafe koydum beni aradı aradı açmadım. Eşime şikayet etti işteydim dedim görmedim dedim vs sonra eşim ben arayayım diye acayip baskı yaptı bende arıyorum açmıyor dedim ama hiç aramadım şimdi kayınbabamda biliyor duracağı yeri, senin kalbini kıracak olaylar olmamış Nasıl geliyorsa içimden öyle yap, sevgi zorla olmuyor zorlayınca da itici oluyor arayacağın varsa da içinden gelmiyor insanınOnuda yaptım bi süre sonra telefonları açmamaya başladım eşimi arayıp ağlıyo ben ne yaptım ona neden konuşmuyo benimle diye bahaneleri sıralıyorum anne arka odadaydım duymadım marketteydim açamadım vs.. vs.. diye ama anlamıyor
2 tane daha çocuğu var bir kız bir oğlan kız evli 2 tanede torunu var ve kalabalık bi aileler kardeşleri falan hep aynı sokakta oturuyo onların gelinlwri vs.. devamlı bi uğraşları var sohbete gitmeler gezmeye gitmwler vs.. yanlız olsa da bana sarsa yine anlarım eşi ilede arası iyi hissettiğim kadarı ile onuda etrafından pek ayrı tuttmaz ama bana yapıştığı gibi yapışmıyo kimselereBaska coçuğu yokmu hep işsizlikten. Bende annemle haftada bir konusurum benimki uzaktaysa hergün arar.. üf bayıyorlar..
Ayy seninkide zormuş kadına bi yere kadar mıç mıç yapışabiliyosun ama erkeğin cıvığı hiç çekilmez sevindim senin adına allahım inşallah benimde bi mesafe koymama izin verir tek ümidim kaynım evlenirse belki onunkine sararda beni unuturBenim kayınbabam böyleydi hergün onu aramanı ister şapır şupur öper vıç vıç bir samimiyet beklerdi ilk başlarda ağzımı açmadım ama sonradan çok acayip hareketleri oldu kavga etmeyeceğim için mesafe koydum beni aradı aradı açmadım. Eşime şikayet etti işteydim dedim görmedim dedim vs sonra eşim ben arayayım diye acayip baskı yaptı bende arıyorum açmıyor dedim ama hiç aramadım şimdi kayınbabamda biliyor duracağı yeri, senin kalbini kıracak olaylar olmamış Nasıl geliyorsa içimden öyle yap, sevgi zorla olmuyor zorlayınca da itici oluyor arayacağın varsa da içinden gelmiyor insanın
Allah için hakkını yiyemem evlilik aşamasında hiç bir meselede sorun çıkarmadı gerçi ikimizde para yönünden bağımsız yetişkin olduğumuz için karışacak meselesi olmadı eşyalar ev mobilyalar vs. Kendi kafamıza göre hallettik sadece annemler daha yakın bi mesafede başka şehirdeler ama onlarınki 4 saatlik yoksa annemler 2 saatlik yoldalar bazen haftaiçi kaçamak yapıp giderdim gittiğimi duyduğu andan itibaren saçma saçma şeyler için arar her aramasındada ne zaman dönüyosun diye sıkıştırırdı mesela bi gün aramış hal hatır faslını geçtik aklıma geldi çeyiz serilirken yeşil bi leğen vardı onu banyoda kullanabilirsin kızım diycektim o yüzden aradım donup kalıyorum dahada manyak manyak nedenlerarayabilirsin bunu kv için değil eşinin hatrı için zamanla birbirinizin huyuna alışacaksınız belki sen de ona göre soğuk ve mesafeli geliyorsundur.herkesin karakteri ve beklentileri farklı.sana karşı sorun çıkaran kavga etmek için yer arayan bir kadın değil anladığım kadarıyla.sen de gönlünü alıver.o sadece ilgi bekliyor.bekarken oğluyla pek iletişimi olmamış olabilir.ancak artık oğlu evli olduğu için o da ilgi görmek istiyor arayıp hal hatır sorup gönül almak çok da zor olmasa gerek
Kızlar çok basit bir sorunum var gibi görünebilir ama ben sinir krizi geçiriyorum . kv. Den Ayrı bir şehirde yaşıyorum ve neredeyse hergün kendisini aramamı istiyor konuşacak bir konu bulamıyorum nasılsından sonrası gelmiyor. Evlendiğim günün sabahında yani saat 9 da bi başladı aramaya balayına gittik 1 haftalığına hergün düzenli olarak sabah ve akşam aradı hatırladıkça deliresim geliyor. Oğluna o kadar düşkün değilmiş eskiden ayda 1 defa ya konuşurularmış ya konuşmazlarmış eşimin anlattığı bu , şimdi ne olduda kıymetli oldu bu çocuk anlamam. Ağlama huyu var hemde herşeye ağlıyor sanki şakağında bi düğme var ihtiyaç anında basıyo şapır şapır ordan gözyaşı dökülüyo duygulanıyomuş herşeye eşimle şakalaşıyoruz gülüyoruz mesela iki dakika sonra bi bakıyorum ağlamaya başlamış noldu diyorum duygulanmış. Tamam hisli kadınsında saçma sapan şeylerede ağlanmazki psikolojim bozuluyo bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum öperken öldürecek sanki öyle sıkıyo öyle şapır şupur yanaklarıma dalıyoki yemin ediyorum midem ağzıma geliyo fiziksel temastan hiç hoşlanmam. Geri duruyorum ağlamaya başlıyo ben soğuk davranıyomuşum bi akıl verin allah aşkına nasıl uzak dururum ben bundan
Ayy seninkide zormuş kadına bi yere kadar mıç mıç yapışabiliyosun ama erkeğin cıvığı hiç çekilmez sevindim senin adına allahım inşallah benimde bi mesafe koymama izin verir tek ümidim kaynım evlenirse belki onunkine sararda beni unutur
Akraba olup olmadığımız konusunda derin şüphelerim var :)Benim KV ve yanında bir de artı olarak tüm akrabaları öyle aşırı saçma şekilde öperler
Resmen somurur yalar gibi biseyler yapıyorlar öperken.
KV beni bir kere o şekilde öptü midem kalktı yemin ederim
Eşime söyledim bir daha böyle opmesin lütfen dedim eşim de annesine söyledi ama kadın her seferinde yine öyle öpmeye çalışıyor
Ben de her seferinde kendimi geri çekip lütfen öyle öpme hoslanmiyorum diyorum
Hatta bir kere KV beni yine öyle iğrenç optu ben de onun gözünün önünde hemen yüzümü sildim anlasin diye
Dedim ya tüm akrabaları öyle opuyor diye
Düğünde eşim gelinin alerjisi var kimse opmesin yasak dedi de kurtuldum hepsinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?