- 12 Ocak 2010
- 1.811
- 6.066
- 683
- 33
Cidden bende bu konuda kendime kızıyorum dizginlemeye çalışıyorum ama kadın kabusum oldu birşeyleri mecbur bıraktığı zaman soğurum ben bu insandan kendi ailemide aramıyorum yapı gereği soğuk duruşluyum biraz belki komik olacak ama bazen eşimin bile elime koluma dokunmasını istemem kadın neredeyse üstüme abanıyo midem tutmuyo sabrediyorum tabiiki kırılmasın diye yada herzamanki gibi ağlamasından korkuyorum ama içimde içimi yiyo yani
Walla bende çocukları one surdum oda şart park alanı yok oyun oynayacak vs yok adam korkuyor ailesinden3 Yillik evliyim oglum var.ikna ederken hic ailesini karistirmadim evin bize yetmediginden cocuk odasi olmadigindan vs bunlari laf arasinda söyleyerek ikna ettim ailen deseydim hic cikmazdi eminim.hakkinizda hayirlisi olsun bir sans daha yok mu kurtaramaz mısın
Akraba olup olmadığımız konusunda derin şüphelerim var :)
Hmmm meraklı bi tip belkide.. belkide çok seviyordur2 tane daha çocuğu var bir kız bir oğlan kız evli 2 tanede torunu var ve kalabalık bi aileler kardeşleri falan hep aynı sokakta oturuyo onların gelinlwri vs.. devamlı bi uğraşları var sohbete gitmeler gezmeye gitmwler vs.. yanlız olsa da bana sarsa yine anlarım eşi ilede arası iyi hissettiğim kadarı ile onuda etrafından pek ayrı tuttmaz ama bana yapıştığı gibi yapışmıyo kimselere
onuda yaptım telefonda ağlayıp sızlarken dedim bu ay yükleme yapmadım o yüzden kimseyi arayamıyorum diye bana diyoki olsun akşamları xin telefonundan ara ama yinede ara ... bu cümleyi duyduktan sonra telefonu elimden fırlatasım geldii nolursa olsun kadın aranılacak yani mazeret kabul etmiyo asıl korkum ne biliyomusunuz 3 ay sonra doğum yapıcam kesin gelecek bebeğime neler yapacak acaba yada o dönemi nasıl atlatıcam benim gibi bebişimede kafayı takarsa şapur şupur öpmeye falan kalkarsa yada kendi yanında yatırmaya kalkarsa naparım acabaSiz anlatırken benim içim daraldı resmen!
Ne bu böyle ya, gereksiz samimiyet gösterileri...
Sizin yerinizde olsam beni öyle öptüğünde kendimi yere atıp ağlamaya başlardım.
Hani belirli gün ve haftalarda öpse neyse ama karşı koltuktan üzerinize atlaması nasıl bir libidonun eseridir Allah aşkına? İğrenç yani. Ben ki en son annesini kurban bayramında öpmüş bir insanım kayın validem her gördüğünde suratıma yapışsa baygınlık geçiririm herhalde.
Ağlama krizleri de huy olmuş. Böylelerine "drama queen" deniyor galiba..
Allah sabır versin konu sahibesi, ben olsam bir süre telefon kullanmazdım herhalde başka türlü yakanızı bırakmayacak gibi. Ya da fırsatınız varsa yurt dışına gidin
anlamıyo laftan anlasa bin defa konuşurum ama yok yok mazeret kabul etmiyo illaki aranılacak o gün aramadıysam akşamına oğlunu arayıp dert yanıyo ertesi günü yine aramasam düşüyo ortalığa kayınpederin telefonundan arıyo bi sürü ağlanıyo takmış kafayı tek çocuk değil eşime öyle belli düşkünlüğüde yok aslında varmı yokmu kestiremiyorum tam oraya gittiğimizde bazen bir iki saat yanından ayırmıyor sonra yüzüne bakmıyo ama ben söz konusu olunca yan odaya bile izinli geçicem neredeyse istiyoki her dakika beraber olalım gözünün önünde olayım mesela eşimle beraber bi çarşıya tek çıkamayız illa takılacak ayrı odada yatırmıyo beraber kalalım diyo ilk zamanlar dedim adetleri böyle heralde biz yeni evliyiz korkuyo yanlız kalmamızdan sanki afedersin 2 günlüğüne gelmişim birlikte olucam o çatı altında ondan sakınıyo falan takıntılı zannettim ama yok derdi oğlundan kıskanması falan değil benimle yapışık ikiz olmak istiyor sankiEğer eşin tek çocuksa bir derece anlaşılabilir, yeni çocuk evlendiren ebeveynlerin psikolojisi biraz farklı oluyor. hELE Kİ eşi de yoksa tekse, tümden size sarar. Kimseyi kırmadan mesafeni koymalısın. Açıkça konuş. Ben her gün telefonlaşmayı sevmiyorum de. Ona da eşine de anlat. Benim kvalidem de onu pek arayıp sormadığım için bozuluyormuş, dolaylı yoldan eşime ima etmiş. Ama aradığımda da pek m uhabbeti yoktur, benim konu açmamı bekler. Hal hatır sorayım, yıkayıp yağlayayım ister. Ben kendi annemi, anneannemi dahi sık arayan biri değlim. Bunu birkaç kez onun yanında da söyledim. "aNNEM babam da sık aramadığım için sitem ederler ama ne yapayım ben böyleyim. Yalnız yaşarken buna alışmıştım. Onları düşünmediğimden değil" vs dye bir kaç kez konusunu açtım. Artık sitem etmiyor. Bilmiyorum hala bozuluyor mu ama alıştı sanırım =) Alıştıracaksın. Yoksa böyle sürüp gider.
Yazınız vicdanımı rahatsız etti.Kızlar çok basit bir sorunum var gibi görünebilir ama ben sinir krizi geçiriyorum . kv. Den Ayrı bir şehirde yaşıyorum ve neredeyse hergün kendisini aramamı istiyor konuşacak bir konu bulamıyorum nasılsından sonrası gelmiyor. Evlendiğim günün sabahında yani saat 9 da bi başladı aramaya balayına gittik 1 haftalığına hergün düzenli olarak sabah ve akşam aradı hatırladıkça deliresim geliyor. Oğluna o kadar düşkün değilmiş eskiden ayda 1 defa ya konuşurularmış ya konuşmazlarmış eşimin anlattığı bu , şimdi ne olduda kıymetli oldu bu çocuk anlamam. Ağlama huyu var hemde herşeye ağlıyor sanki şakağında bi düğme var ihtiyaç anında basıyo şapır şapır ordan gözyaşı dökülüyo duygulanıyomuş herşeye eşimle şakalaşıyoruz gülüyoruz mesela iki dakika sonra bi bakıyorum ağlamaya başlamış noldu diyorum duygulanmış. Tamam hisli kadınsında saçma sapan şeylerede ağlanmazki psikolojim bozuluyo bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum öperken öldürecek sanki öyle sıkıyo öyle şapır şupur yanaklarıma dalıyoki yemin ediyorum midem ağzıma geliyo fiziksel temastan hiç hoşlanmam. Geri duruyorum ağlamaya başlıyo ben soğuk davranıyomuşum bi akıl verin allah aşkına nasıl uzak dururum ben bundan
onuda yaptım telefonda ağlayıp sızlarken dedim bu ay yükleme yapmadım o yüzden kimseyi arayamıyorum diye bana diyoki olsun akşamları xin telefonundan ara ama yinede ara ... bu cümleyi duyduktan sonra telefonu elimden fırlatasım geldii nolursa olsun kadın aranılacak yani mazeret kabul etmiyo asıl korkum ne biliyomusunuz 3 ay sonra doğum yapıcam kesin gelecek bebeğime neler yapacak acaba yada o dönemi nasıl atlatıcam benim gibi bebişimede kafayı takarsa şapur şupur öpmeye falan kalkarsa yada kendi yanında yatırmaya kalkarsa naparım acaba
Ahh keşke sevecen biçimde olsa 4 saniyelik olayı abartırmıyım sizce bebde ruh hastası değilim neticede ama yakalayınca bırakmıyo ve durduk yerde hiç bişe yokken gelip öpüyor örnek vereyim mutfakta diyelim bulaşık yıkıyorum gelip arkadan sarılıyo kocamdan görmedim ben böyle hareketler aşırı değilmi sizce
Benim kv de de sürekli ağlarKızlar çok basit bir sorunum var gibi görünebilir ama ben sinir krizi geçiriyorum . kv. Den Ayrı bir şehirde yaşıyorum ve neredeyse hergün kendisini aramamı istiyor konuşacak bir konu bulamıyorum nasılsından sonrası gelmiyor. Evlendiğim günün sabahında yani saat 9 da bi başladı aramaya balayına gittik 1 haftalığına hergün düzenli olarak sabah ve akşam aradı hatırladıkça deliresim geliyor. Oğluna o kadar düşkün değilmiş eskiden ayda 1 defa ya konuşurularmış ya konuşmazlarmış eşimin anlattığı bu , şimdi ne olduda kıymetli oldu bu çocuk anlamam. Ağlama huyu var hemde herşeye ağlıyor sanki şakağında bi düğme var ihtiyaç anında basıyo şapır şapır ordan gözyaşı dökülüyo duygulanıyomuş herşeye eşimle şakalaşıyoruz gülüyoruz mesela iki dakika sonra bi bakıyorum ağlamaya başlamış noldu diyorum duygulanmış. Tamam hisli kadınsında saçma sapan şeylerede ağlanmazki psikolojim bozuluyo bazen nasıl davranacağımı şaşırıyorum öperken öldürecek sanki öyle sıkıyo öyle şapır şupur yanaklarıma dalıyoki yemin ediyorum midem ağzıma geliyo fiziksel temastan hiç hoşlanmam. Geri duruyorum ağlamaya başlıyo ben soğuk davranıyomuşum bi akıl verin allah aşkına nasıl uzak dururum ben bundan
Üstün körü mü okudunuz sizin dediğiniz basitlikte birşey beyan etmedim. Bir yakınımın bizzat evine girip bütün takılarını çalan kv tanıyorum. Eşinle sorunuz yoksa bu da dert değil. En azından öpülmek daha zararsız bundan değilmi? Biraz da yaşlı kadıncagızaempati yapınAllah kurtarsın ne diyeyimgelip araya yatmak nedir yani? Çok net bir çizgi çizin, eşiniz dahil asla ama asla kimseye taviz vermeyin. Bakın yıllarca elinizi vermişsiniz kolunuzu kurtaramamışsınız. Önceki mesajlarınızın birinde tavırları inandırıcı gelmiyor demiştiniz. Sanırım durumu çekilmez kılan asıl unsur da bu. Net olun, kıyameti de koparsa kendinizden taviz vermeyin...
Bir de şükret haline diyenler var çok güldüm. Senin için sorun kaynananın sana eksik altın takmasıyla bu arkadaş için sorun da kaynananın bu abartılı tiyatral tavırları işte.
Üstün körü mü okudunuz sizin dediğiniz basitlikte birşey beyan etmedim. Bir yakınımın bizzat evine girip bütün takılarını çalan kv tanıyorum. Eşinle sorunuz yoksa bu da dert değil. En azından öpülmek daha zararsız bundan değilmi? Biraz da yaşlı kadıncagızaempati yapın
Bakın meseleyi sadece 4 saniyelik bir eylemden rahatsız oluyormuşum gibi anlamışsınız önceki yazılardada belirttim bizim kv. Öyle bir defa öpüp koklayıp bırakan cinsinden değil koltukta otururken gelir pat diye öper mutfakta çalılırken gelip arkadan sarılır bırakmaz öptürmek istemeyince yada biraz mesafeli durunca ağlar herkese rezil eder beni bensiz yan odaya geçmez lavaboda azcık fazla kalsam yada komşuyla veya akraba kadınlarından birisi ile birebir bi konuşmaya muhabbete girsem fenalık geçirir sanki bütün dünyamın ondan ibaret olmasını istiyor hareketlerimi kısıtlıyor hergün kendisini aramazsam olay çkkarıyor eşimi cebinden arıyo eşime ulaşamazsa iş yeri numarasını bulmuş koca fabrikada ordan oraya bağlanıpda kaç sekreterden geçiş yapıpda iletişime geçiyo daha 7 aylık evliyim kadını ömrümde ilk söz takılırken gördüm el öpülürken oğlunu öptü geçti bana saeıldı 5 dakika bırakmadı omzumda ağladı bide sesli sesli krizr girer gibi kenetledi kendini etraftaki kadınlar zor ayırdılar kollarını boynumdan bi gariplik vardı anlayamadım zamanından herkes çok sevindi mutlu oldu ondan böyle vs.. dediler geçiştirdik. Aklı başında yaşı genç çevresi var eli ayağı tutuyo 2 çocuğu daha var yanii bimderdi yok bildiğim. Sizce bu yaşadıklarım normalmi illa derdim olması için altınlarımımı elimden almalı yoksa hakaret falanmı işitmeliyim vallahi özgür bırakacaksa hepsini sayarım eline içim bile titremez tükendim beni yönlendirmeye çalışması kısıtlaması devamlı tepemde olmak istemesi en büyük küfür benim için oraya gideceğimizi söylediğinde eşim beni bi stres sarıyo 30 yaşından sonra insan eğilip bükülemiyor zor geliyor dayanamıyorum temastan hoşlanmıyorum iğrenmek nasıl bir duygudur bilirsiniz ıslak ıslak şap şup öptü öpecek diye tedirgin oturmak sırf gözüne batmayayım diye kenarda köşede pısmış kedi gibi sinmek nasıl ezici bi durum psikolojim için anlayabiliyormusun benim içinde dert dediğin budur haa diyosanki çok rahatsızsan koy postayı zorla olmaz de resti çek naparsa yapsın amaa öyle olmuyo işte eşim benim ailemi tepesinde taşıyo bir dediklerini iki etmez annemin karşısında ayağını uzattığını bilmem ben akıl edemem o arar sorar çağırır gider vs.. vs.. kısacası o iyi davrandıkça ben sorumlu hissediyorum sesim çıkamıyo annesineYazınız vicdanımı rahatsız etti.
Ne kvler var iftira atan gelininin altınlarına el koyan
Aynı evde yaşamakta ısrar eden...
Şapur şupur öpsün daha ne istiyorsunuz.
Tükürüğün, antiseptik özelliğinden dolayı millet köpeğe yalatıyor kendini
Sizi aşağılamıyor, eşinize kötülemiyor, sizi hizmetçi gibi kullanmıyorsa iyi yönlerini düşünüp sevmeye çalışın.
Bi arkadaşım vardı aynı salata tabağında yemeyen fakat sonra sevgilisiyle aynı dondurmayı yerken gördüm. Bunlar birbirinin tükürüklerini bile yiyor. Siz kv gidince yüzünüzü yıkayın bu kadar kafaya takmayın. Ölmezsiniz
Ayy valla hayırlısını iste rahat bırakacağını bilsem milyon doları elimden çıkarırım ben kendi halimde mutluyum ne ona nede ağlama krizlerine inan hiç ihtiyacım yokAnam bn aranmamaktan sevilmemekten gelinip gidilinmemesinden uzuluyorum sizde bulmusunuz guzelim ilgili kayinvalideyi istemiyorsunuz herkesin sikintisi ayri tabi birazda yapi meselesi bu isler sanirim
Büyük konuşmayayım ama yakınında olsam sabahın köründe gelir karşıma oturur diker gözlerini yüzüme öyle saatlerce bakar durur arada bide gelir ıslam ıslak öper heralde, geceleri bile evine gitmez ayy korku filmi gibi içim ürperdi bacım niye rahatını bozdun ne güzel uzaktaymışsındaBenim kv de ilk zamanlar hergun ne yiyoruz ne içiyoruz nereye gidiyoruz vs ogrenmek icin surekli beni arardi merakından.Baktim olacak gibi degil o zamanlar uzak oturuyorduk bir de ve acmiyordum telefonu her aradiginda.Bu sefer esime sikayet ediyordu ariyorum dönmüyor bana diye..o da annesine biriki cikisti beni niye aramiyorsun diye..çözdük mu o donem icin çözdük sonra nasil bir hata yaptıysam yakinina geldim ah ki ne ah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?