k.valdemin vefat etmesi benim hiç ağlayamam

evet bizde uzun süre bekledik hep zaten hazırlıklı olun dediler bizide sizi arıcaz biz dediler özel hastanede yatıyordu k.valdem.hala daha o kadar sıkmışımki kendimi telefon çalıcak gibi geliyor.
hayrını görsün şimdi seni bu hale sokmanın,
kurtulmuşsun canım

Eşi destek olan insanlar niye baskalarini takar ki!?

Aglasan da yaranamayacaksin ki. Ananem kanserden öldü benim senelerce kadının icini çürütmüş cocuk bakmasi dedemle uğraşması.son zamanlarindaki sıkkın liğinin faturasini bana kesmişlerdi.bunu yapanlarda asıl kadının ömrunu yiyenler.benki kimseye karışmam bulaşmam.utanmasalar sen kanser ettin diyeceklerdi

Benm kayınvalidem ölse helal etmicem hakkımı allah biliyor ya. İmam sorduğunda helal ediiyormusunuz diye hyır dicem. Aslada aqlamıcam ahtım war ölsün daha gömülmeden yarm saatte esylrını toplayıp kapıya koycam. Etöe bulma dünyası. Elalem ne derse desin ben cekiyorum. Ben bilirim
.yapmacık aqlıcaqna hiç aqlama cnm snde

Benm bi problemim yok ama ölseler de ağlamam heralde. Herkesin duygu aktarımı farklıdır ki dedğn gibi millet ağlarken ne kdar samimi. 1.derece akrabaların size ciddi kötülüğü dokunmadysa bayramdan ölüme aramanızı tavsye ederim. Ki o kadrı yeteblr

kötülükleri laf sokmaları onun haricinde bişey yok.

Sen ağlasaydın bu seferde birlikte otururken sorun yaşıyorlardı şimdi gösteriş için ağlıyor derlerdi. O yüzden milletin lafını takma onlar her zaman konuşacak br şey bulurlar. Ölüm bu, ölen kişiye üzüleceklerine etrafta kim ağlamış kim ne yapmış diye gözlemlecek kadar iyi hissediyorlarmış demek ki kendilerini

aynen öyle gerçekten

nasıl bir toplum olduk biz böyle ya aklım almıyor.herkese ne kadar meraklıymış başkalarına suçlamaya.

yaşadıklarını siz bilirsiniz tabi ama helal edin derim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…