k.valdemin vefat etmesi benim hiç ağlayamam

Babam 4. Evre kanserle 1 yıl yaşadı. 3 ay yaşamaz diyorlardı.
O bir yıl annem ve kız kardeşim babam için yaşadı. Salonumuz tam teşekkülü bir hastane odasına döndü. Öyle bir ortamda iyi bakıldı.
Babam öldü akrabaların ilk dedikleri şey iyi bakamadılar demek oldu.
Bunu diyen baş pislik şuan kanser annemi arayıp kendisine bakmasını istiyor kendi ailesi varken. Öyle pislik yani. Oh olsun demiyorum ama üzülmüyorum da, nötrüm.
İnsanların içi kötülük dolu.
Bu yüzden boşuna dert etmeyin. Bizim milletimiz her daim konuşacak bir şey bulur.

dedem ölünce yeneler aglamadı ve hatta biri arada normal norml güldü biri ben kayınvalideme bakmam diye kavga etti. ben çocuktum gözlemlemişim aglamayana kimse niye aglamdın demz . senn anan babana birsy olsa esin aglayackmı onlara ne dik dur acıklama yapma

Keske benimkide ölse :)
Ne çirkef insanmış onlarda bırak ne derlerse desinler tıın..

söz de çok merhametli duygusal bir toplumuz

her memlekette yığınla bu ve buna benzer örnekler

gerçekten öyleydik te sonradan mı bozulduk

hep bi art niyet ....

yani bi insan kaynanasina neden aglasin ki bilemedim simdi yada neden aglamak zorunda olsun
insan olan tabiki esinin annesini kaybetmis olmasina cok uzulurde aralarinda cok cok siki baglar olan kisiler disinda kaynanasina aglamayan insanlari neden tuhafsarlar bilmiyorum bende aglamam heralde

biz 8 yıl bir arada yaşadık belkide bu yüzden beklentiler farklı oldu.keşke bi 8 yıl onlarda yaşasalardı belki anlarlardı.

haklısınız kimse kimsenin içini bilemez

aynen öyle işte en iyi anneniz anlar beni.

o kadar genc olum o kadar haberde cocuk olumleri duyuyoruz ki yasli olumleri ne guzel cocugunun cocugunu gormus ne mutlu dedirtiyo. aglamak uzuntu kistasi degildir. disa vurumu herkesn farklidir ayrica. aglayanlar uzuntulernden sasirmislar heralde.
zorla zaten ağlanmaz cnm haklısın.

ne insanlar varya inansım gelmiyor böyle kişilere.rabbim sabır versin sizlerede.

o gibi zamanlarda tabikide bir kişi soğuk kanlı olucakki sizin gibi koştursun siz doğru olanı yapmışsınız.dediğiniz gibi boşvermek lazım.

Ablamın eltisi işte bu kişi,
ablam kb sı ile aynı evde yaşadı yıllarca, eltisi yan binada idi bayramda seyranda zor uğrardı kb sına,
adam öldü en çok ağlayan yeriş göğü inleten elti oldu

evet bizde uzun süre bekledik hep zaten hazırlıklı olun dediler bizide sizi arıcaz biz dediler özel hastanede yatıyordu k.valdem.hala daha o kadar sıkmışımki kendimi telefon çalıcak gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…