k.valdemin vefat etmesi benim hiç ağlayamam

tşk ederim yorumunuz için haklısınız

benimde kızdığım şey bu iki yüzlülük.

rol yapamam işte ben böyle.illaki sevilir evet çektim çok ama vefat etmiş biri arkasından konuşmak olmaz ona rağmen gerçekten çokta üzüldüm.

ağlamış olsaydınız da bulurlardı bişe bak bak gösteri yapıyo madem seviyodun ayrılmasaydın olacaktı elalem her türlü konuşur.. içinizden nasıl geliyorsa öyle davranın

başınız sağolsun.herkes yaşadığını bilir sizde aldırmayın.

yasmin1985 hiç kafanıza takmayın insanlar hep konuşur. Hastanede kaldığı süre boyunca üzerinize düşeni yapmışsınız zaten.
Benim kv ölse ağlamam çünkü sevmiyorum sevenleri ağlasın. Kimsenin ne dediği de umrumda olmaz gerçekten. Herkes kendi yaşadığını bilir. Beni Allah biliyor kafasına erdikten sonra boş insanların boş konuşmaları insanı hiç etkilemiyor.

teşekkür ederim düşünceleriniz için.biride yazmış ben göndermişim mezara töbe estf.

ben elimden geleni yaptrdım evimde 7 ne kadar olsun yine olsa yine yaparım en önemlisi eşime saygımdan yaparım zaten.

Ağlamak keşke gerçekten tüm duyguların samimiyetini gösterebilseydi zira zor bir eylem değil. Annemin ananesi vefat etti kadına hiç kimse sahip çıkmadı senelerce gelini baktı bir sürü çocuğu olmasına rağmen ne bir su aş veren olmadı kadın ölünce herkes gelini suçladı sebebi vicdan rahatlatmak. Bu yüzden sana olan davranışlarının sebebi kendi vicdanları susmadığı için kurban arayışı.

bencede doğru söylüyorsunuz.8 yıl beraber yaşadım k.valdemle ayda yıl bir ararlardı bayramlarda bile gelmezleridi.o kadar uzun süre hastanede yattı ben koştum tabikide koşucaktım eşim için vicdanım için.ama gelin görünki ağlamaktan öldüler ne için niye iki yüzlülükten başka bişey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…