- 14 Aralık 2012
- 21.403
- 32.063
- 598
- 38
- Konu Sahibi birparcaatom
-
geçmiş olsun gelecek göremedim.Zorlarsanız mutsuz olursunuz.Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittim. Annesi benimle hiç ilgilenmedi sanki yokmuşum gibi kendi aralarında sohbet filan ettiler çok üzüldüm kendimi önemsiz hissettim.
Iki taraf da ilk kez arkadaşını tanıştırıyor ailesiyle. Benimkiler çok sevinçliydi ve çok ilgilendiler bütün gün onunla sohbet ettiler. Hâlâ da x napiyor selam soyle vs. Ilgilenirler. Ama onlar öyle yapmadı biraz bozuldum.
Özellikle sordum annen baban ne düşünmüş hakkımda diye. Konuşmadık bu konuda dedi. Nasıl konuşulmaz? Hayatında ilk kez oğlun eve kız arkadaşını getiriyor 1 sene içinde evlilik planı yapıyoruz ve yorum yapmıyorsun. Hiç hevesleri yok.
Çok mu takıyorum? Bir şey söyleyin.
Niye böyleler ama ya vallahi isyan eder oldum eşim yakışıklı boylu poslu adam hani baktırır kendine ama ben öyle çok da aman aman güzel değilim açıkçası çok şirin olduğum soylenireee illa ki benimde çok güzel olmam mi lazım kafa yapımız uydu evlendik ne bu kendi oğlunu beğenmişlik karşı tarafı aşağılama çabası gerçekten nefret eder oldum böyle tiplerden Not = Çok şükür bana böyle davranan olmadi hoş olaydı da ağızlarını yırtardım
Daha evlenmeden kıskançlık triplerine girmiş kv adayıniz...stareteji bence..önemsememe stratejisi..
kendini beğenmiş olduğunuzu anlamışlardır belli ki , o yüzden hoşlanmamışlarNeden sevmediklerini de anlamadım ki. Meslek olarak, kariyer olarak oğullarından çok daha iyiyim. Fiziki olarak da aramızda epey fark var dışarıdan bakan bir insan icin (ben onun önce kalbini sevdim).
Kendimde kabahat bulamıyorum. Konuşmamı sevmediler desen 2 kelime konuşmadık bile. Çok üzgünüm.
mesafe koymuş aklı sıra sana , bazı insanlar böyledir. Çok fazla takılmışsın bence. Sevmemiş de olabilir, sevmezse sevmesin saygı duyun birbirinize yeter. Bu sebeple de erkek arkadaşınla kavga etme bence... Size yazık olur. Sen onlara iyi davran ki yaptıklarından utansınlar ..Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittim. Annesi benimle hiç ilgilenmedi sanki yokmuşum gibi kendi aralarında sohbet filan ettiler çok üzüldüm kendimi önemsiz hissettim.
Iki taraf da ilk kez arkadaşını tanıştırıyor ailesiyle. Benimkiler çok sevinçliydi ve çok ilgilendiler bütün gün onunla sohbet ettiler. Hâlâ da x napiyor selam soyle vs. Ilgilenirler. Ama onlar öyle yapmadı biraz bozuldum.
Özellikle sordum annen baban ne düşünmüş hakkımda diye. Konuşmadık bu konuda dedi. Nasıl konuşulmaz? Hayatında ilk kez oğlun eve kız arkadaşını getiriyor 1 sene içinde evlilik planı yapıyoruz ve yorum yapmıyorsun. Hiç hevesleri yok.
Not = Çok şükür bana böyle davranan olmadi hoş olaydı da ağızlarını yırtardım
Sen görüşmeye gitmeyecektin. Madem ciddi şeyler düşünüyorsunuz ailesi gelecekti size görüşecektiniz orda tanışılacaktı. Ben bu konularda eski kafayım üzgünüm.
Kızımın, sevgilisinin ailesine tanışmaya gitmesini istemem, oğlumun da sevgilisini tanıştırmaya getirmesini istemem. Ciddi bir şey olacaksa biz gideceğiz tanışacağız. Aksi halde böyle dikkate alınmıyorsunuz işte.
Bir daha gitmeyin.
En azından kv den için sonradan değişti demezsin:)Erkek arkadaşımın ailesiyle tanışmaya gittim. Annesi benimle hiç ilgilenmedi sanki yokmuşum gibi kendi aralarında sohbet filan ettiler çok üzüldüm kendimi önemsiz hissettim.
Annemde bizi böyle yetiştirdi ben de bu kafadayım o yüzden, gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum.
En doğrusu bu bana göre :)
Evet çok modern aileler de bile bu kafa yapısını görüyorum ben de.Aynen Türk milleti %95 böyle zaten hala, ki çok modern görünenler bile bence böyle düşünüyor. Bizim adetlerimiz böyle çünkü kız ailesinden istenir, tek başına gitmek falso arkasında kimse yok falan diye düşünülür.
Benim ailem benim evime karışmıyor, rahatsız etmemek için gidip gelmiyor bile onda bile bana öksüz yetim misin dediler düşünün böyle saçma bir kafa yapısı var hemen ezelim hakir görelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?