k.valide (çok mu abartıyorum)

yani şimdi burda açık açık yazamadım da özel günler de özel şekilde kutlanmayı hakeder diye düşünüyorum..

yani her zamankinden farklı şeyler farklı bir tarz falan farkedilecek derecede şeylerden bahsediyorum yani...hergününüz farklı tarzlar denemekle geçmiyordur diye düşündüm..

kesinlikle haklısın ne demek istediğini anladım :) ama böyle durumlar olunca insanın içinden de gelmiyor hem inan benim eşim evlendikten sonra o konuda da özensiz davrandı şu an cinsel hayatımızda iyi sayılmaz evliliğim nerden tutsam elime kalıyor

ooovvv benimki yaraya tuz basmak olmuş yaa

kaç yıllık evlisiniz bu arada merak ettim eğer sakıncası yoksa

Açık açık söylerim ben olsam "anne artık biraz da yalnız kalalım" diye. Düşüncesizliğinden oluyor galiba.

vallahi korkuyorum artık evlilikten yaaa...
herkes kötü sonuçla karşılacak diye bişey yok ben 8 sene çıktım ama tanıyamadım.biraz o zamanki toyluğunda etkisi var kaç yaşındasın bilmiyorum ama karşındaki insanın ruh sağlığının iyi olduğundan emin ol,ailesini iyi tanımaya çalış,yakınlarına oturma,saygı çerçevesinde görüş ama mesafeli ol bunlara dikkat etmezsen sonrası pişmanlık en önemlisi karşndaki adam rol mü yapıyor yoksa doğal mı dikkat et her hareketini iyi analiz et benden tavsiye şimdiki aklım olsa her davranışın iredelerdim

Mesele sadece d.günü meselesi ise çok da büyük bir durum gibi değil, oğlunun doğum günü sonuçta ve hep beraber olmak mutlu ediyordur ve mutlu edeceğini düşünüyordur.
Keşke gündüz ayrı akşam ayrı plan yapsaydınız.
Bu tür günlerde birlikte olmaktan başka bir yol yoksa iki plan yapmayı deneyin.

Edit: Ben eşiniz sonradan programını iptal etti, evde olacak sandım, gıyabında doğumgünü kutlamak nedir yaa, tuhaf bir iş olmuş cidden.

eşim gündüz iş yerinde oluyor mesele yalnız kalmak da deil sadece arkamdan iş çevirir gibi kendilerince plan yapıyorlar

hayır evde yoktu gıyabında oldu .tuhaf olsun k.validem umursamaz önemli olan onun istekleri

eşim gündüz iş yerinde oluyor mesele yalnız kalmak da deil sadece arkamdan iş çevirir gibi kendilerince plan yapıyorlar
Doğru değil evet, size de fikir sorulmalı mutlaka. Birlikte yaşamak, bir hayat paylaşmak bunu gerektiriyor.
Eşinizi bu konuda hoş bir dille uyarmayı deneyebilirsiniz. (tabi denemediyseniz.)
'Ailenle elbette görüşelim, birlikte planlar yapalım ama o esnada bana da danış, belki ben de birşeyler ayarlıyorumdur ya da bana danışmaman beni kırıyordur.' cinsinde şeyler söyleseniz işe yaramaz mı ki?

24 yaşındayım...ilişkimiz 2yıllık arkadaşlığımız 4yıllık

bu sene işleri yoluna koyunca söz nişan düşünüyoruz nasip kısmet olursa inşallah..ailelerimiz tanışmıyor..onun anlatmasıyla biliyorum..ama bu zamana kadar ne sorduysam üstü kapalı cevap vermedi hep kesin konuştu...

rol yaptığını da düşünmüyorum çünkü kendi bile şu anda bana " ailemle ben bile çoğu zaman anlaşamazken seni bu kadar içlerine sokmam" diyor ailesiyle alakalı konuları bana objektif bir biçimde yansıtıyor

amaaaaaaaaa çok detaycıyım incelemeye devam tabiki ve ne olursa olsun kendimden ödün vermiyorum...

arkadaşım var o da yeni evlenicek 8senelik bir ilişkinin üzerine ama daha geçen seneye kadar çocuğun babasının ne iş yaptığını bile bilmiyordu böyle olmamak için de herşeyi sordum öğrendim...

tavsiyeniz varsa uymak isterim tabiki

zaten kaç gündür konuşmuyoruz bişey söylemeye fırsatım olmadı adam ya küsüyor ya hakaret ediyor.annesi sormadı bile dün ne oldu diye

dediğim gibi aşk sarhoşu olup karşındaki adamın sadece olumlu yönlerini görme olumsuzları da gör.incelemelerini sürdür.flörtü es geçersek (çünkü güllük gülistanlık olur)nişanlılık dönemindeki davranışlar ve düğü alışverişinde kendini ele verir....kötü yüzü varsa allah göstersin yolun açık olsun

zaten kaç gündür konuşmuyoruz bişey söylemeye fırsatım olmadı adam ya küsüyor ya hakaret ediyor.annesi sormadı bile dün ne oldu diye
O halde bunları yapmak için ortamın durulmasını bekleyin.
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır demişler. Aranız düzelince alttan alttan işleyin en hoş anlarında.
Bilinçaltına bir güzel yerleştirin. İfadelerinize çok dikkat edin ama suçlar gibi değil de bir öneri, teklif sunuyormuş edasıyla, onun insiyatifinde bir durummuş gibi bahsedin bu durumdan.
Umarım sıkıntılarınızı atlatırsınız ve eşinizle huzurlu bir şekilde devam edersiniz yolunuza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…