k.valide (çok mu abartıyorum)

minnie

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
9.543
10.014
773
Ankara
arkadaşlar eşimle bi kaç gündür konuşmuyoruz hatta beni öyle bir süreç ve psikolojiye soktu ki ben ciddi ciddi ayrılığı düşünüyorum eşim zaten anlaşılması kolay bi adam değil kolay tartışıp küsüyor .k.validede sürekli plan program yapıp tartışma konularını arttırıyor.beni sinir ediyor yakın oturuyoruz bu kadının hali,tavrı beni çok yordu.4 senelik evliyiz daha eşimle bir doğum gününü dahi yalnız kutlamadık zaten son tarışmada bu konudan patlak verdi daha önceki konumda yazmıştım.dün d.günüydü halen konuşmuyoruz annesi yemeğe çıkmak istedi(benim fikrimi sormadan plan yapmışlar)tartışma bundan çıktı eşimde dün kendi dışarı çıktı çünkü arada kaldı annesi sayesinde .eşim hazırlanırken annesi geldi akşama bişeyler yapalım dedi bende x gidiyor dedim o da ben akşam pasta alıp size gelecem otururuz dedi vede yaptı dediğini eşim gitti bizde k.validem,onun annesi,ben oturup pasta yedik arkadaşlar ben bu kadının bu yapışık tavrıyla baş edemiyorum eşimle zaten sıkıntılar var bi de annesi sinir ediyor ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım.

esin disaridaykenpasta alip gelnesi korkunc bir olay degil. hatta komik olmus esinizolmadan uc kadin kutlamanuz..
bence istemiyorsaniz direkt soyleyin.anne talniz iturcam bgn diyin..

Ben olsaydım yemeğe öğlen kayınvalideyle çıkardım,akşamsa eşimle kendim kutlardım :)

Burda sadece Kv suclu degil , esinde suclu , annesi esine yemege cikalim dediginde .
Esim bu sene karimla bas basa cikmak istiyorum dese guzel bir dille .
Sorun kalmayacak ama esin arayi iyi tu
turamiyor.

yorucu durumlar bunlar
kafayı yerdim ya
eş dışarda,ben kv ile pasta...nooluyoo derdim yani...

esin disaridaykenpasta alip gelnesi korkunc bir olay degil. hatta komik olmus esinizolmadan uc kadin kutlamanuz..
bence istemiyorsaniz direkt soyleyin.anne talniz iturcam bgn diyin..
komiklik bi yana saçma oldu ayrıyeten ben yalnız kafamı dinlemek istiyodum söyleyemiyorum söylesem başka sorunlar çıkacak biliyorum

Canm esinle degil kaynvalidenle konusmalisn esin arada kaliyo sonucta annesi. Sen arada basbasa kalmak istedgnizi belli et.o ne oyle ya kendileri kayinvalideyle yasadklari icin smdiki nesildende aynisini bekliyolar sinir oluyorm.

Minnie eski konularını da biliyorum ve hala ne bekliyosun Die soruyorum ne bu adam düzelir nede sen mutlu olabilirsin.

Canm esinle degil kaynvalidenle konusmalisn esin arada kaliyo sonucta annesi. Sen arada basbasa kalmak istedgnizi belli et.o ne oyle ya kendileri kayinvalideyle yasadklari icin smdiki nesildende aynisini bekliyolar sinir oluyorm.
nasıl belli edicem ki direk söylesem sorun çıkar her doğum günü bizden önce plan yapıyor.valla daraldım

Bence kayinvaliden kotu niyetli.degil sizide seviyo belliki hqngi kqynana ogluna pasta alir kutlar cok nadirdir esinde bitio esinin yon vermesi gerekio

Minnie eski konularını da biliyorum ve hala ne bekliyosun Die soruyorum ne bu adam düzelir nede sen mutlu olabilirsin.
annemle konuştuk dün ben söylemeden boşan yada boşanma diyemem ama istersen başımın üstünde yerin var sıkma kendi dedi aslıda ayrılığı düşünmüyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…