ever aynen böyle oluyor mesele başbaşa kalmak da değil sadece kendi kendine plan yapmasıeskiler birlik olmayı sever..
gençler basbasa kalmayı..
bütün maraz bundan doğar..
komiklik bi yana saçma oldu ayrıyeten ben yalnız kafamı dinlemek istiyodum söyleyemiyorum söylesem başka sorunlar çıkacak biliyorumesin disaridaykenpasta alip gelnesi korkunc bir olay degil. hatta komik olmus esinizolmadan uc kadin kutlamanuz..
bence istemiyorsaniz direkt soyleyin.anne talniz iturcam bgn diyin..
söyleyemiyorum aslında söylemek istiyorum ama çekiniyorum ben çekindikçe üstüme geliyorBu durumdan rahatsızlığını açık açık söyle artık,çek çek nereye kadar?
bende ilk kez kutladım saçmalıkta sınır tanımıyor kadınGıyabında doğum günü kutlayanı da ilk defa duydum
belki öyle ama eşim arada alıyor kavga çıkıyor yada ben istemediğim şeyleri yapmak durumunda kalıyorumkv eğer art niyetli değilse gerçekten farkında olmadan sadece birlikte olmak için yapıyor olabilir .
aynen bende yavaş yavaş kafayı yemeye başladım artık baş edemiyorumyorucu durumlar bunlar
kafayı yerdim ya
eş dışarda,ben kv ile pasta...nooluyoo derdim yani...
nasıl belli edicem ki direk söylesem sorun çıkar her doğum günü bizden önce plan yapıyor.valla daraldımCanm esinle degil kaynvalidenle konusmalisn esin arada kaliyo sonucta annesi. Sen arada basbasa kalmak istedgnizi belli et.o ne oyle ya kendileri kayinvalideyle yasadklari icin smdiki nesildende aynisini bekliyolar sinir oluyorm.
annemle konuştuk dün ben söylemeden boşan yada boşanma diyemem ama istersen başımın üstünde yerin var sıkma kendi dedi aslıda ayrılığı düşünmüyor değilimMinnie eski konularını da biliyorum ve hala ne bekliyosun Die soruyorum ne bu adam düzelir nede sen mutlu olabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?