• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

K.validem ve eşim benim yüzümden küstüler, barışmaları için araya girmeli miyim?

sebebi sizin olduğunuz bi konuda anne oğulun küs kalmasına nasıl tepkisiz kalcaksınız.
isterse dünyanın en kadir kıymet bilmez insanı olsun siz görevinizi yapın bence,kul bilmezse Allah bilir,
ilerde sizde anne olcaksınız, eğer siz konunun içinde olmasanız bırakın ana oğul kendi halletsin derim ama hem kadın sizin arkanızda olsun hem oğluyla küssün sizde sadece seyredin olurmu öyle sey çok sasırdım diğer yorumlara.

Son düzenleme:
yeni evliyim canım 5 aylık

belli oluyor ayrı oturuyorsun bak bende 5 aylık evliyim bi süreliğine kaynanamlarla oturmak zorunda kaldım ben derimki hiç karışma iyide sölesen kötüde sölesen sen haksızsın çünkü ben kaynanama iyide sölesem kötüde sölesem anlamıo sonuçta oğulları var arada paylaşmak istemez onlar.tavırlarıda ilgi çekmek için sadece sen takma bile kafana

sebebi sizin olduğunuz bi konuda anne oğulun küs kalmasına nasıl tepkisiz kalcaksınız.
isterse dünyanın en kadir kıymet bilmez insanı olsun siz görevinizi yapın bence,kul bilmezse Allah bilir,
ilerde sizde anne olcaksınız, eğer siz konunun içinde olmasanız bırakın ana oğul kendi halletsin derim ama hem kadın sizin arkanızda olsun hem oğluyla küssün sizde sadece seyredin olurmu öyle sey çok sasırdım diğer yorumlara.

Off vicdanım da rahat etmiyo tam iki ucu b... değnek gibi kaldım.
Konuşsam k.validem bana da kızacak ben biliyorum.
KArışmamak en iyisi galiba, eşim de karışma diyor

şaşıracak bişi yokki ahhh o kaynanalar.evliliği zehir edenler hem kendi evladını hem gelinini mutsuz eden değilmi?vicdan deniliyor onlarda vicdan olsa bu kadar eziyet verirlermi?gelin kötü oğlu iyi olacak gün gelecek

kesinlikle aracı ol..
çünkü eger küslükleri uzarsa kayınvaliden ben gelini korudumda oğlumdan oldum dicek, bir dahada bu tarz seye kalkışmaz..
ayrıca se aracı olursan kayınvaliden ve eşine karşıda , aslında anne oğulun herzaman aralarının iyi olmasınıda istediğini hissettirirsin

şaşıracak bişi yokki ahhh o kaynanalar.evliliği zehir edenler hem kendi evladını hem gelinini mutsuz eden değilmi?vicdan deniliyor onlarda vicdan olsa bu kadar eziyet verirlermi?gelin kötü oğlu iyi olacak gün gelecek

neden kendinizden yola cikarak baskasinin yasadigi olaya ön yargilisiniz,

kaynanlar degil mi derken bile cogul kullaniyorsunuz,herkes öyle degildir emin olun..

bilmiyorum sizin annenizin erkek cocugu var mi,sizin annenizde bu katagoriye mi giriyor...

yapmayin Allah askina kendi yasadiginiz kötü birseyden bütün herkese bu sekilde davranmamalisiniz...

arkadasim senin yüzünden olmus yani sizi korumus kötü birsey yapmamis ogluylada arasi bozulmus

tabiki anne-evlat ömür boyu küs kalacak degiller,kadin kirilmis demek ki

sizin yerinizde olsaydim ben kayinvalidemle güzelce konusurdum.. zaten kadin kötülük yapmamis ki...

sizi hicede saymamis,konu sizle alakali nasil disinda duracaksiniz...

Son düzenleme:

kaynanlar degil mi derken bile cogul kullaniyorsunuz,herkes öyle degildir emin olun..

bilmiyorum sizin annenizin erkek cocugu var mi,sizin annenizde bu katagoriye mi giriyor...

yapmayin Allah askina kendi yasadiginiz kötü birseyden bütün herkese bu sekilde davranmamalisiniz...

arkadasim senin yüzünden olmus yani sizi korumus kötü birsey yapmamis ogluylada arasi bozulmus

sizin yerinizde olsaydim ben kayinvalidemle güzelce konusurdum.. zaten kadin kötülük yapmamis ki...

bi anne oğul oğul bekarken kaç saat küs kalabiliyor?

o nasıl bir eş ki kayınvalide sizi korudu diye kadının kalbini kırıyor?

anne-oğul arasına girmeyin, o kısım sizi ilgilendirmez (kaldı ki eşiniz de karışma demiş)

siz asıl eşinize dikkat edin.. hiç hoş değil bu yaptığı..

o nasıl bir eş ki kayınvalide sizi korudu diye kadının kalbini kırıyor?

anne-oğul arasına girmeyin, o kısım sizi ilgilendirmez (kaldı ki eşiniz de karışma demiş)

siz asıl eşinize dikkat edin.. hiç hoş değil bu yaptığı..

Haklısınız, sinirli bir anıydı zaten,ama hatasını anladı

Katılıyorum, her kadın potansiyel birer görümce, kayıncalide, elti olabilir.

Off vicdanım da rahat etmiyo tam iki ucu b... değnek gibi kaldım.
Konuşsam k.validem bana da kızacak ben biliyorum.
KArışmamak en iyisi galiba, eşim de karışma diyor

eşin karışma dediyse karışma sonra bi sorun olursa eşinle aran açılır
eşin senden yardım isterse birşeyler yaparsın bırak kendileri çözerler

bi anne oğul oğul bekarken kaç saat küs kalabiliyor?

bilmem,erkek kardesim var ama hic dakikalik bile küslük olayi olmadi...

bekar yani kardesim,zaten küs kalmazlar dedim bende,ama ben sizin yasadiginiz kötü seylerden dolayi

her kayinvalideye onlar böyle,onalr ayirmayi sever atrzi konusmasinizdan bahsettim..

herkesin yasadiginin sinirlari farkli soucta.

eşin özür dilemiş, iyi güzel. arada annesini görmesi için gidip gelebilirsin. annesine yakın durmasını söyleyebilirsin. yavaş yavaş düzelir zaten.

ama k.valideyle ben olsam konuşmazdım. lafı geçerse anca ozmn derdim.

bilmem,erkek kardesim var ama hic dakikalik bile küslük olayi olmadi...

bekar yani kardesim,zaten küs kalmazlar dedim bende,ama ben sizin yasadiginiz kötü seylerden dolayi

her kayinvalideye onlar böyle,onalr ayirmayi sever atrzi konusmasinizdan bahsettim..

herkesin yasadiginin sinirlari farkli soucta.

kabul etmek gerekirki her kayınvalide oğlu evlendikten sonra daha bi düşüyor üstüne daha bi ilgi bekliyor daha bi küslüğü devam ettirebiliyor neden peki?

Back
X