K.validem ve eşimin arası benim yüzümden açıldı. Ne yapmalıyım?

Annem gelecek hayatım ameliyata kvdem de ameliyat günü akşam yada ertesi gün gelecek dedim.
Ama kv de 5 gün sonra geldi... Eşim buna bozulmuş...
eşin annesıne adamın tam boşanmıs olmamasından dolayı kızgın bence. ne yaparsa yapsın gözüne batar eşinin.
ulen başka zaman olsa toz kondurmazlar..kendılerı kızdı mı gemılerı yakarlar

eşin annesıne adamın tam boşanmıs olmamasından dolayı kızgın bence. ne yaparsa yapsın gözüne batar eşinin.
ulen başka zaman olsa toz kondurmazlar..kendılerı kızdı mı gemılerı yakarlar
Bu konu nedeniyle kızmakta, gemileri yakmak haksız değil. Biz gelinler olarak bu topa hiç girmedik. Abimiz de çok kızdı. Çünkü adamın eski karısı (yada hala karısı bilmiyoruz) bütün oğullarına facebook dan olur olmadık şeyler yazmış. Sadece oğullarına değil bir kaç akrabaya da. Çocuklar delirdi tabi. Eşim o öfkeyle benim yüzünden de kırgınlığını dile getirip son konu da bu olunca ihale biraz bana kaldı.
Zor ve karışık bir durum valla.

Sen kayınvalide ile gerekli iletişimi kur aranız boş yere açılmasın. Gerisini kendileri hallederler.Bu arada geçmiş olsun.

Kaynanan cayır cayır yanıyor anlaşılan yuksek ihtimal boşanmamış bir adamın Tr deki ikinci karısı olmayı göze almış..abiniz kuçuk kaynınız ve eşiniz bunun net farkında olduklarından oturu böyle tepkililer...yoksa daha önce neden musade etsinlerki evlenmelerine..bir de helal olsun kaynananıza kocaları nerden buluyor yaşı kaç.?.

Aralarına girme senin yüzünden olan bişey yok müsait bi anda sen kendini kv anlatırsın ama araları düzelsin falan diye çaba gösterme onlar anne oğul aralarında halletsinler

Valla kv tebrik ettim bi kadın olarak hayatını devam ettirmeye çalışması çok güzel keşke kadınlarımız iki üç çocuğu olunca kendini yalnızlığa mahkum edip gönül işinden elini eteğini çekmese. Ben ameliyata gelmemesini annenin gelmesine bağladım kötü niyetli değil gibi de, eşini arayıp geçmiş olsun dememesi ilginç. Sen arayı bulmaya bak, kayın üstünüze kalacak :)

Bencede sen hic karisma. Evet ayip etmis, gelmek zorunda degildi ama arayabilirdi. En azindan kendi oglunun ihtiyaclari icinde orada olabilirdi ama olan olmus. Et tirnaktan ayrilmaz onlar barisir sonra karistigiyla kalan sen olursun. Hanimligini bozma. Ve cooook gecmis olsun

Öyle olmuyor malesef bende yurt disindayim almanysdan bosaniOrsun trde ama hala evli oluOrsun ordada ayri mahkeme acman lazim yani o adam trde evli olarak gözüküyor

Bence eşiniz evlililiğe değil tatile gittiği yerde nişanlısıyla gezmesine ve bunu yakın cevrenizden gorenler olup konunun dedikodusunun yapılmasına kızmış...

Iyide sen bişe yapmamissin ki senin ne suçun var hastalık bu o kadar değer veriyo sa yanında olmaliydi

Demek ki insan her yaşta hayatına biri girince ergenleşebiliyormuş.

Hiç karışmayın, kendi aralarında halletsinler.

Kaçırmış olabilirim, ameliyattan sonra sizi de mi aramadı geçmiş olsun demek için?

Madem bu kadar yıl iyi geçinmişsiniz bir hatasında hemen kapılarını kapama.
Bir adım at derim, zaten kadın ikinci baharımı yaşayım derken çocuklarını karşısına almış- sen arada kaynama. En son çocuklar iyi olur sen kötü olduğunda kalırsın.

Esin hakli.ben olsam arayip sormazdim bi gecmis olsun bile dememis.annenden once kayinvalidenin sorumluluk almasi lazimdi

Nîye annesinden önce kv sorumluluk alsın ki

Annesi ve eşi varmış Kv de ziyarete gelmeli tabii de niye onun önce sorumluluk alması gereksin

Hepsi aynı binada oturuyor annesi de hem konu sahibine bakıp hem de kendi evi ile de ilgilenmiştir

Sanki artık evlisin annen değil Kv sorumlu olmuş der gibi geldi yorumunuz

Bunda abartilacak bi durum yok yani sizin ameliyatinizla ilgili..
Diger konu ise kv yapilan tavirlar sizin ameliyatiniza gelmedigi icin dgl evlenecegi adamla ayni ilde oldugu icin ..
Kisacasi esiniz bahane aramis sizin ameliyatinizi bulmus..
Kuslugun Asil sebebi kv nin evliligi , ameliyata nie gelmedin mevzusu dgl..

Kayinvalidejin bi agirligi olmali benim bildigim geline annesi kadar deger vermeli ki baba evini aratmasin.
Yanlis anlatmisim pardon:)

kabak senin başına patlar el kızısın ya oğlumu doldurdu üzerime saldı diye düşünebilir.

Bence evlilik konusuna karışmayın ama bireysel olarak kayınvalidenizle ilişkinizi koparmayın. Eşinize de kayınvalidenize değer verdiğinizi ve bu durumdan hoşnut olmadığınızı hissettirin derim. Sonuçta anne oğul bunlar mutlaka düzeltirler arayı ama bu sürecin daha az yıpratıcı olması için dengeyi sizin kurmanız gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…