K.validem ve görümcelerim eşittir eşim yardımınıza ihtiyacım var***

Teşekkür ederim evet haklısınız daha 2.5 yıl oldu evleneli uzak olduğum müddetçe sorunları büyütmemem gerek evet ama işte yakın oturursak, hep endişeler var sanırım profesyonel destek almam gerekiyor

Yok bariz ortadaydı da kültür fark,ı evlenince ve böyle ufak tefek olayları birleştirince çıkıyor ortaya.Bir de bizim eşimle hikayemiz gerçekten çok farklı onun dışında inanın başka hiç kimseyle evliliğe bu kadar ön yargıyla bakan biri olarak başka hiç kimseyle aynı şartlar altında evet demezdim çünkü çok sorunlu bir evlilik yaşayan anne babanın çocuğuydum

Çok teşekkürler öncelikle,inş hayırlısıyla allah bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip eder dünyada eşi benzeri olmayan bir sevgi, bir mutluluk evlat sevgisi.Haklısınız en büyük derdimiz patavatsız insanlar olsun :)

kültür farki cok diyip durmussunuz,cok merak ettim sizi ve ailenizi..Madem oyleydi evlenmeseydiniz..
diger yazdiklariniza yorum yapamiyacagim..

yani boşver sen bebeğinle ve eşinle güzel zaman geçirmenin anneliğin keyfini çıkar iyi dileklerin içinde teşekkür ederim...

bak şekerim eşin burda çok hatalı sen gelinsin bunu kabul etmesende sen yapmak zorundasın sen dururken k.validen mi yapsın yani hizmetinide yapıcaksın yemeğinide eşinin ailesi seninde ailendir eşinin annesi sonuçta bak sende bir annesin daha iyi algılaman lazım olur her evlilikte bu gibi sorunlar anne kız arasındada tartışma olur eşinde çok suç var ne demek yemeklerinizi getirin bunları ilerde seni savunsada başına kalkar çocuğun mu var emzir çocuğunu sabahtab gelmişler ver kaynanana onlar çocuk bakmasını bilmiyor mu onlar baksın senın ewine misafir gelmiş sen kalk yemek yap ben demiyourm gelin hizmetçidir ama herşeyin bir uslübü vardır benim 7 aylık bebeğim var ben öyle yapıyorum yapmakta zorundayım ben gelinim onlara veriyorum ben işimi yapıyorum yemeğimi yaparım çayımı yaparım ama ewime gelen misafire hürmet gösteririm eşinin ailene gelen tutumu doğrudur o yanlış yine ama iş yine eşinde bitiyor bir ewllilikte düzene koyabilmen için sen kendi aileni susturcaksın eşinin ailesi ilgili konuşuyorsa eşinde ailesini susturcak tabi susturulması gereken konularda böyle gereksiz konularda değil birbirinizden çabuk soğursunuz tabiki kızma arkadaşım benim düşüncem budur sana uymayabilir bunlar sorun değil

Öncelikle teşekkür ederim yazdıklarınız için.Evet fazla hassas davrandım sanırım,fazla ayrıntıcı bebeğim kalabalıkta durmuyor, artık ben huzursuz olduğum için midir nedir hep onlar olduğunda benim kucağımda olmak istiyor bu yüzden de ben mutfakta olamadım.Bu nedenler ve benzer sorunlar yüzünden daha yeni tartıştık eşimle

rica ederim biraz rahat ol boşver oluruna bırak en azından uzaksın kaynanalara nede olsa eşinin ailesi ilerde başına kalkar sen böyle davranmadın diye sen bakma şimdi seni savunduğuna sonuçta annesi

Doğru söylüyorsun,söylediğiniz gibi de oluyor zaten.İlk yaş gününü kutlayacağız oğlumun e dolayısıyla herkesi çağıracağız daha kimse gelmeden birbirimizi yemeğe başladık Bütün güzel günlerimizi mafediyoruz bu şekilde takıntılıyım galiba napıcağımı şaşırdım teşekkür ederim tekrar.

bende senin gibiydim yanlış anlama sana akıl vemek gibi olmasın sadece fikir alışverişi diyelim bi tyartıştık iki tartıştık ya sonra bir baktım olan bize oluyor ewliliğimize oluyor tabi burda iki taraftada anlayış hemen burun kıvırmamak gerekiyor ne yapalım ne demişler dünya döne döne sen aileni sustur gerekli konuda oda ailesini sustursun bi problem kalmaz ama gerekli konuda olurda eşin ailesine hata yaparsa sen söyle onlar senin ailen böyle davranma de haklı gör onları hizmet et geldiklerinde sen onun ailesine saygı göstermezsen oda senin ailene göstermez

Sizlerden fikir almak için yazıyorum, zaman ayırıp yazıyorsunuz teşekkürler tekrar.Yani bizde uzun zamandır daha ılımlıydık birbirimize ama ayda bir kere de bu üçüncü kişiler nedeniyle kavga ediyoruz 2.5 yıl oldu evleneli,eşime göre ayda bir kere kavga çıkarıyormuşum başkaları yüzünden bir de bunu normal olarakta söylemiyor bağıra çağıra anlarsın of çok yoruldum aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…