k.validemin işgüzarlığı

Ironiyi farkettim o yuzden gulumsedim zaten. Haklisiniz gece gunduz es ailesi, es akrabalari ve tanidiklari agirlanmali :)
Yok kvcigim pazar günü arkadaşıma söz verdim ayıp olur teyzemciklerimi en kısa sürede agirlayacagim tarzı bir cümle olabilir gibi

Iyi ki emrivaki yapmamış sabah sabah kapıyı açtığınızda " Sürpriiiiz , biz sana kahvaltıya geldik güzel gelinimm " diye çat kapı yapabilirdi , şanlısınız bence .

Iyi ki emrivaki yapmamış sabah sabah kapıyı açtığınızda " Sürpriiiiz , biz sana kahvaltıya geldik güzel gelinimm " diye çat kapı yapabilirdi , şanlısınız bence .

O gunun ogleden sonrasina zaten misafir gelecegini bildigi icin oyle birsey yapamaz emin ol :) yaparsada oglu derki anne git milleti evinde kahvalti yaptir bize biliyorsun ogleden sonra misafir gelecek der. Buarada evler yurume mesafesinde

Senın kaynanada az degılmıs tas kalplimi desem salagamı yatıyor desem ne desem bılemedım yakın olmnz ktu olmus farklı sehrlerde oldaydınız yuz goz olmzdınız

Senın kaynanada az degılmıs tas kalplimi desem salagamı yatıyor desem ne desem bılemedım yakın olmnz ktu olmus farklı sehrlerde oldaydınız yuz goz olmzdınız

Yurume mesafesindeyiz canim. Gun asiri gidelim ister ona aksamlari ama haftada 1 en fazla 2 kez gideriz. Ona kalsa daha cok gidelim ama yani bizimde ozel hayatimiz var. Dedigim gibi bole minik minik seyler oldugu icin sanirim bugunku yazdigim konu gibi minik seyler bile uyuz olmama neden oluyor sanirim

Aynen canım ufak tefek seyler byle bırıkıp bırıkıp tahamulsuzluk yapabılıyr ve dahada bırıkırse ufak bır olayda bıle patlayıp asırı tepkı vermene sebep olur snrada en ufak seyde esıp gurluyr derler yıne hatalı sen olursun

Bence çok mantıklı ve pratik olur kırkına bir fırt misali. Kv dende hazırlık için yardım iste ohh mis

eşim sagolsun frenliyor annesini canim. O da benden yuz bulamayinca cok usteleyemiyor. Ben de sanirim alistim artik umursamamaya calisip gene bildigimi okuyorum

Sizin numaranız yok mu teyzelerde? Bende buna takıldım. Ev sahibi bensem ben aranmalıyım. İlk gelişleri değildir sonuçta aranızda samimiyet vardır.

eşim sagolsun frenliyor annesini canim. O da benden yuz bulamayinca cok usteleyemiyor. Ben de sanirim alistim artik umursamamaya calisip gene bildigimi okuyorum

Amaaaan esın dengeyı kruyrsa zaten dedıgın gıbı hııııc takma en guzelı :)

Ben hiç öyle 'kadın sormak için aramış işte ne var?' falan diyemeyeceğim. Geleceklerden haberi varmış. İnsan kendi kardeşine 'gelinin 2 gün boyunca misafiri var başka zaman gelmek istediğinizi söylerim' diyemez mi?
Basbaya kendince başkalarını da eklemek istemiş. Kahvaltıya gelenler mutlaka akşam çaya kadar kalacaklardı. Böylece herkes bir araya gelmiş olacaktı.

Açık açık söyleyip, planını bozmaman iyi olmuş. Daha fazla kurma kafanda boşver.

Sizin numaranız yok mu teyzelerde? Bende buna takıldım. Ev sahibi bensem ben aranmalıyım. İlk gelişleri değildir sonuçta aranızda samimiyet vardır.

Numaram var tabiki, bircok kez geldiler bana. Bayramlarda kandillerde ararim falan. Telefonda gorusmeyen insanlar degiliz ama iste adam yerine konmadim sanirim. O yuzden bende onlari adam yerine koyup kabul etmedim ve k.validemede seni aradilar sen arar durumu aciklarsin dedim

Şahsen ben sizin yaptığınızı doğru bulmadım. O misafir sizi arasa geri çevirebilirmiydiniz. Ben şahsen kimseye o gün baska misafirim var haftaya gelin diyemezdim. Sanırım bu annemden gelen bir özellik ki annem aynı zamanda çalışan bir bayandı. Biz üst uste3 ayrı misafir bile gelse ev dolup taşınca mutlu oluruz. Ben kv ye de değil teyzelerin tutumundan hoşlanmadım. Misafir olarak kimin evine gideceksen onun numarasını alıp ararsın.

eger ki teyzeler sonradan size bir tavir sergilerlerse, nazik bir lisan ile soyle dersiniz:

- teyzecigim, bir dahaki seferi dogrudan beni ararsaniz yanlis anlasilmalar yasanmaz. kayyum validem bizim her programimiza vakif olamayacagi icin uzuntu yasanmamis olur.

Iste 8 sayfadir beni tam olarak anlayan tek mesaj bu olmus. Insanlar bana tü kaka yaptilar ama ben diyorumki k.validem plani biliyor ve arayanda kardesi. Bana yansitmadan kardesiylede halledebilirdi. Beni arayip nabiz yokladi, ya da pazar gunku kahvaltiyi teyzelerle degisip arkadasimi iptal etmemi bekledi. Ayrica belirttim ilerleyen sayfalarda esimle 1 aydir ev tadilati nedeniyle her haftasonumuz evde gecti yorgunluktan öldük. Bunlari bildigi halde boyle davranmasi beni sinir etti. Ama benim k.validem melekmis de benim haberim yokmus :) burdaki yorumlardan onu anladim. Gidip kadinin elini etegini opesim geldi anacim diye :)

iyi yapmışsın. Benim kayınvalidemde balayındayken evime misafir getireceğini söylemişti. Uzaktan gelen akrabalarının evi görmesi lazımmış. O gün koydum tavrımı sınırlarımı çizdim. Herkes durması gereken yeri bilmeli.

Ben beni de ararsalar derdim teyzelere ama aramadilar lutfedip. Ayrica k.vlaidemin c.tesi oglu ve benimle gezmeye gitme plani vardi. Ilk arayan akrabasi onu da aramis c.tesi gelmek istiyoz diye (teyzeler degil zaten gelecek olanlar) k.validem onlara c tesi gezmeye gidecektik pazar gelin demis ( kahvalti planimi bildigi halde) ben onlara bile k.validem gibi gezmeye gidicez demedim. Dedimki ne demek buyrun gelin k.validemler gitsinler ben gitmem siz bana geleceksiniz buyrun gelin ben musaitim dedim. Hani misafir sevmeyen biri degilim ama misafirime layikiyla hizmet etmek isterim ve emrivakilerden hoslanmam. Olay bu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…