K.validenin temizliği

Öğlen akşam yemegi bizde yediler günde bide üstüne yaklaşık 20 kere kapı caliyorlar

15 gündür evde çalişanlar vardi ben gelip ne yapicaktim daha yeni bugün bitti tam olarak ablasıda bitmeden konuşmuş geldim zaten yapiyorlardı çok soğuk davraniyodu bende hiç konuşmadim onla

Karşılıklı oturuyormuşsunuz tadilat varken yemek yapıp çay götürdünüz mü bunları yapmanız lazımdı.İş bitip sıra temizliğe gelmiş resmen kaçmışsınız.Kusura bakmayın ama ben sizi haksız buldum ne var yardım etseniz.Kendi anneniz olsa böyle mi yapardınız acaba dürüst olun.

Kayınvalide çocuğuma bakmıyor, Düğünde yardım etmedi vs herşey yazılıyor burada ama iş temizliğe gelince yapmak gerekir mi?

Şikayet gibi değilde alınmışlardır ben de olsam üzülürdüm.Bence gidin yardım edin.Yarın sizde kayınvalide olacaksınız gelin size böyle yapsa zorunuza gitmez mi?

Yardım edin sizin de işiniz olur onlar da size yardım eder.Baktınız siz hep onlara desteksiniz onlar size köstek oluyorsa bundan sonra da ona göre davranırsınız.

Onlar diye yapmıyormuş sordunuz mu? Göbekleri size mi bağlıymış?
'İstersem ederim istersem etmem kimseye hesap vermem' demediniz mi telefon açıp. Arkanızdan konuşanlarla yüzleşmek gerekiyor. Yüzünüze söylesinler..

Yemek zaten bizim evde yedi k.valide. k.peder gelmiyor bizim eve ona tepsiye koyup evine getiriyoduk ben yada k.valide... temizlik içinde daya yeni bugün bitti tam olarak hepsi gorümcenin o şekilde eşime beni şikayet etmesine sinirlendim zaten gelicektim yardıma k.valideme soylemistim yardim ederim diye geldim zaten gorumce hanim çok soğuk davraniyodu bende hiç konuşmadım kendi değerini dusüruyor böyle yaparak eşime demiş seni karın dolduruyor karının sözünü dinliyorsun Allaha havale ediyorum onu kendi pisliğinde boğulsun benden evimden uzak dursun napiyorsa yapsin

Geldim zaten oda annesine geldi çok soguktu bende hiç konusmadım

Temizliğe gelecem demişsiniz.
O halde surat asarlarsa da assınlar.
Sıkmayın canınızı.

Geldim zaten oda annesine geldi çok soguktu bende hiç konusmadım

Kastettiğim bu değildi ama.
Sizi kocanıza şikayet edene 'bir problemin varsa benimle konuş arkamdan konuşup eşimi karıştırma. anneni çok düşünüyorsan gelip dursaydın' demeniz ilk baştan olacak şeylerin önünü almanıza faydası olacaktı. Ondan sonra adınızı dikkatli anardı..

"Kardeşiniz benim babama temizlikte yardım ediyor mu, tatlı yapıp götürüyor mu da siz benden bunları bekliyorsunuz?" derdim. Ki ben elimden geldiğince yardım ederdim. Ama ne yapacağımı benim yerime karar veren insanlara böyle tepki verirdim.

Gene yılan bir gorumce daha. Allah bilir kendi hiç gitmiyordur bile kaynanasina. İlla karistiracaklar ortalığı sanane ulan. Yap tatlı getir anan yesin o zaman ne şikayet ediyorsun. Yüzü olsa sana söyler iki yuzlu

Ya eşim için bişey demek istemedim daha yuzüme bişey deseydi o zaman alirdı cevabını eskiden eşim cok dolduruşa geliyordu artık gördü gerçeği onlarin zoruna giden o aslında

Benim kapalı bir balkonum var evlendigimden beri depo yerine kullandılar uzu bir sure bana sormadan geçen sene kizkardesinin eşyalarini getirip koyucaktı k.valide bana hiç sormadan esim le tartıştılar kaldı öyle tadilat sirasinda o eşyalari tekrar benim evime getircegini soylemis eşime onun yüzünden kac gun eşimle yuz göz olduk bana sormadan herşeti yapmaya calişiyorlat

Gene yılan bir gorumce daha. Allah bilir kendi hiç gitmiyordur bile kaynanasina. İlla karistiracaklar ortalığı sanane ulan. Yap tatlı getir anan yesin o zaman ne şikayet ediyorsun. Yüzü olsa sana söyler iki yuzlu
O kaynanasini yanımizda adiyla hitap ediyor kendisine baksın önce k.validesi daha bikaç ay önce benim yanimda annesine şikayt ediyordu gelio gitmiyor diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…