- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
İşte bu kadarEşimi aradim diyoki inadına git tartişma ortami yaratırsada geri durma lafini söyle
Karşılıklı oturuyoruz yemeği zaten bende yiyoalr
Gidim şimdi giyiniyorum el atim yinede o dengesiz yüzünden o utansın baktim canımı sikarsa çeker kapiyi çikarim
Eşimi aradim diyoki inadına git tartişma ortami yaratırsada geri durma lafini söyle
Bence hiç gitme ..tatlı istiyorlarsa alıp yesin pis boğazlar .. yardım konusuna gelince de ,mecbur değilsin ,ister yapar ,ister yapmazsın ..kimseyi keyfine kahya yapma ...Merhaba k.valideyle maalesef karşılıklı oturuyoruz 15 gündür evi tadilattaydi mutfak dolapları yapıldı parke döşendi kapılar falan değişti yeni bitti iki gün önce ben babamlara gittim eşimin abisi ablası k.valideye gelmiş eşime şikayet etmiş beni yok karın annene yardım etmiyor birgün tatlı yapmıyor getirmiyor bilmem ne diye konuşmuş normalde bugün gidicektim k.valideye yardıma şimdi gorumcede orda gitsemmi bilmiyorum yüzünü de görmek istemiyorum Allah biliyor ama gidimmi kararsız kaldım yaa
Aferin takdir ettim eşinizi Allah ondan razı olsun amin ne güzel kocanın kıymetini bil doldurmalarrına gelmemiş kapak gibi laflar vermiş darısı diğer kardeşlereEşim demiş kızın eşim demiş kızın astimi alerjisi var evde bile zar zor temizlik yapiyor 1 hafta yataklık oluyor niye yapsın demiş tatli içinde sen nerden biliyorsun yapiyo getiriyor annem hep bir kilıf uyduruyor yaptığı şeylere insan derki ellerine sağlık kizim diye konusmuş
Neden gidecekmişsin bu adam seni Kendine eş mi almış anasina hizmetçimi... kendileri babana maddi yardımda bulunuyor mu... babanın bazı işlerine yardimci oluyormuMerhaba k.valideyle maalesef karşılıklı oturuyoruz 15 gündür evi tadilattaydi mutfak dolapları yapıldı parke döşendi kapılar falan değişti yeni bitti iki gün önce ben babamlara gittim eşimin abisi ablası k.valideye gelmiş eşime şikayet etmiş beni yok karın annene yardım etmiyor birgün tatlı yapmıyor getirmiyor bilmem ne diye konuşmuş normalde bugün gidicektim k.valideye yardıma şimdi gorumcede orda gitsemmi bilmiyorum yüzünü de görmek istemiyorum Allah biliyor ama gidimmi kararsız kaldım yaa
Abisi bişet dememiş beni savunmuş yapmak zorunda değil demişAbisi ve ablasi cok biliyorsa krndileri yapsinlar .Gitme tabikide mecbur degilsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?