K.validenin temizliği

Bence hiç gitme ..tatlı istiyorlarsa alıp yesin pis boğazlar .. yardım konusuna gelince de ,mecbur değilsin ,ister yapar ,ister yapmazsın ..kimseyi keyfine kahya yapma ...

Aferin takdir ettim eşinizi Allah ondan razı olsun amin ne güzel kocanın kıymetini bil doldurmalarrına gelmemiş kapak gibi laflar vermiş darısı diğer kardeşlere

Neden gidecekmişsin bu adam seni Kendine eş mi almış anasina hizmetçimi... kendileri babana maddi yardımda bulunuyor mu... babanın bazı işlerine yardimci oluyormu
.mesela baban eve bir ihtiyaç taşıdığına gidip yardım ediyormu Evetse gidersin aksiyse gitme... o söyleyenlere de ver cevabını çekinme

Ben de eşinizi takdir ettim sizi çok güzel savunmuş,hayır bide akşam yemeklerini de sizde yiyolarmış kv ve kp in daha napıcan, terbiyesizlere bak bide seni gidip kocana şikayet etmişler.Az yesinler de kendilerine hizmetçi tutsunlar!

15 gun icinde gidip yardim etmeniz gerekirdi zaten. Bittikten sonra degil yani. He onlarin bunu ulu orta konusmalari dogru mu? Degil. Kocaniza sikayet etmeleri cok cirkin. Insanin kardesi hic demez mi "ben bunu kardesime soyluyorum ama evlilikleri zarar gorur mu acaba?" Maalesef bunu umursamiyorlar. Sizde laf vermeyin daha cok agizlarina.

15 gun icinde gidip yardim etmeniz gerekirdi zaten. Bittikten sonra degil yani. Onlarinda kocaniza sikayet etmeleri cok cirkin. Insanin kardesi hic demez mi "ben bunu kardesime soyluyorum ama evliliklerinde sorun yasarlar mi acaba?" Daha cok laf vermeyin agizlarina bence. Gidin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…