- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
- 123
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
-
Eşim demiş kızın eşim demiş kızın astimi alerjisi var evde bile zar zor temizlik yapiyor 1 hafta yataklık oluyor niye yapsın demiş tatli içinde sen nerden biliyorsun yapiyo getiriyor annem hep bir kilıf uyduruyor yaptığı şeylere insan derki ellerine sağlık kizim diye konusmuşgideceğiniz varsa da gitmeyin
kendileri yapsınlar analarının temizliğini, kendileri yapıp tatlı götürsünler.
eşiniz ne diyor ? şikayet ettiklerini o mu söyledi ? onlara hak mı vermiş ?
açıkcası tadilat bitince kv nize yardım etmeniz gerekirdi yani şimdi sırf kaynana diye düşünmemek lazım, hani annemiz olsa ve evinde bu şekilde iş olsa yardım ederiz, ama bu şekilde çocuk şikayet eder gibi eşinize şikayetler hoş olmamış , ayrıca kendileri ne güne duruyor onlar yapsın
Eşime demiş ben olsam kaynanananin evinde beklerdim evet dedim yardımcı geliyor ablan başinda cokta güzel bejliyorGörümceniz kendi kayınvalidesine yapıyormuymuş aynılarını?
Öyle bir ihtimal yokTaşınmayı düşünmez misiniz acaba? :)
Zaten geçicektim bugun sırf öyle konuştu diye istemiyorumBen kimse birşey demeden yardım ederdim, ama bu şikayet durumunda gideceğim varsa da gitmem.
Ayy hiç gulceğim yoktu vallahiBu laflardan sonra gitmezdim ama kayınla gorumceye birer kutu baklava gönderirdim. Üstüne de bir not: Duydum ki.canınız tatlı istemiş. Afiyet olsun.
Komik gelebilir ama ciddiyim. Hatta kutuları eşime verirdim gotursun diye. Bir daha kimi kime şikayet ettiklerine dikkat etsinler diye.Ayy hiç gulceğim yoktu vallahi
Gidim şimdi giyiniyorum el atim yinede o dengesiz yüzünden o utansın baktim canımı sikarsa çeker kapiyi çikarimBu kdr laftan sonra da niye gidiyorsun ya boşver madem oradalar kalabalık etme bırak yapsınlar boşver
Karşılıklı oturuyoruz yemeği zaten bende yiyoalrBence tadilata girmiş eve yardıma gidilir, yaşlı insanlar sonucta hem de anne. En azından yemek götürülür. İnsanlık bu gerektirir en azından. Çok mu yoğun calisiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?