K.validesine anne diyemiyen varmi

K.valideye hic anne diyemiyorum icimden gelmiyor,alisamadimda en basindan beri aramiz hic iyi degildi,sevgililik nisanlik evlilik donemleri hepsi dahil hep surtusme yasadik,6 yil oldu hala anne diyemem toplasan 5 10 kez anca demisimdir icimden gelmiyor,varmi benim gibi olan?

Hiç demiyorsan bu saatten sonra denen garip olur zaten. Başta nasıl söylenirse öyle devam ediyor..
Ama ben denmesinden yanayım çünkü kayınvalide de anne dir sonuçta..
Tabi kendi annemiz gibi olması imkansız ama o da Anne.

X anneM diyorm.. sonundaki 'M' ye seviniyor. Çünkü samimiyim. Severim ben kayınvalidemi, o da beni sever ama ben annemi kaybettim düğünden önce. O yüzden anne diyemedm,bikaç sefer söylesen falan dedi ama olmadı. Bi konuda karışıklık olmasn diye kayınbabama da y babam diyorm,Allahtan adı müslüm değil :) müslüm babam komik olurdu

Ben diyorum. Hic kompleks yapmadim bu sacmaligi..
Ilk zamanlarda garip hissetmistim sadece ama sonradan alisiyor insan. Ve anne diyorum diye kendi annemden vazgecmis veya onun yerini baskasi almis gibi düsünmemek lazim.

K.valideye hic anne diyemiyorum icimden gelmiyor,alisamadimda en basindan beri aramiz hic iyi degildi,sevgililik nisanlik evlilik donemleri hepsi dahil hep surtusme yasadik,6 yil oldu hala anne diyemem toplasan 5 10 kez anca demisimdir icimden gelmiyor,varmi benim gibi olan?
Bende diyemem hala 8 seneyi geride bırakıyoruz olmuyor zorlama

Back
X