Ka kere tp Bebek denediniz, sonu ne oldu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
selam kizlar kac kere tup bebek denediniz?:uhm:
sonucunuz ne oldu ve kac kere daha denersiniz?
kacincida basariya ulastiniz:lepi:
duydugunuz guzel basari oykulerinide paylasirmisiniz:lepi:

once ben kendimden anlatiyim opuyorumnanaktan
ben suanda iki kere denedim allah izin verise 3 de en yakin zamanda dusunuyorum
birincide iki 1 kalite embriyo transfer edildi negatifCADIARZU
ikinicde yumurtalarim erken catladi iptal yani oda negatifCADIARZU
allahim guc verdigi surece ve izin verdigi surece de denemeyi dusunuyorum
:Saruboceq:

Canim benim selam inseallah bizimde yuzumuz gulecek bina inaniyorum hemde cokkkkkk artik yoruldugumu hissetmeye basladim acikcasi korkuyorum benimde kasimda7.migrom olacak hayirlisi maaleseff hic gebelik olusmadi yumurta rezervim azama pes etmedim etmicemde rabbim buyuk olacagina inaniyorum allahin izniyle ALLAHIM BIZLERE GUC KUVVET VERSIN AMINNNNN

Merhaba canım,Ben ilk tedavimde ikizlerime hamile kaldım.ikisinide kaybettim.mafoldumben ıkinci tedavimde kimyasal gebelikel sonlandı.mafoldumben Üçüncü tedavim ikizlerimi 5.5 haftalık kaybettim. ŞıMDı 4.tedavim için bekliyorum.rabbim yüzümü güldürene kadar yola devam.:CüvCüv:

RABBıM kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın.herkesin gönlüne göre versin.

Son düzenleme:
BEN SIMDIYE KADAR 5 KERE TÜP BEBEK TEDAVISI YAPTIM
HIC TUTMADI:sinifsinif:

DEVAM EDIYORUZ--NE ZAMANA KADAR MI?- HIIIIIC BILMIYORUM !

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

RABBİM kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın.herkesin gönlüne göre versin.

ARTVINLI canim benim cok duygulandim inanki kardesim benim rabbim inseallah bu sefer saglikli ve hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin evet bizde cok ugrastik ama tabiki olupta kaybetmek cok aci rabbim sana ve bize sabir versin inseallahhh sen ne zaman basliyorsun benimde tedavim gene ertelendi bilmiyorum ama icim kipir kipir hic boyle olmamistim zamanim gelsede baslasam diyorum tabiki korkumda var RABBIM BU SEFER YUZUMUZU GULDURECEK INSEALLAH YETERKI O OLSUN DESIN ANINDA OLUR RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN AMINNNN opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

asim bende 1 aşılama 4 micro denedim 2 defa iptal bir defa senin gibi erken çatladı yumoşlar ve bir defada yumurtanın içi boş çıktı böyle canım durmak yok yola devam

AMİİİİİİİN Canım amin rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını sağlıklı hayırlı evlatlarla versin:Saruboceq:evet canım inan olmaması zor ama tamam oldu deyip kaybetmek inan çok zor çok.benimde imtihanım bu yoldaymış,anne olamyı çok istiyordum.oldumda ama mutluluğum 36 hafta karnımda taşıdığım ve doğurup sadece 5 gün benimle olan yavrularımla yarım kaldıyasakkelimesenağlama.şimdi hayırlısıyla yeniden tedevi zamanımı bekliyorum.Ben hiç ümidimi yitirmedim :1no2:

asicim bende 3 asilama 2 tup bebek denedik
ilkinde dis gebelik oldu ikincide kimyasal gebelik oldu her defasinda hamileydim ama hep sonu gelmedi demekki hayirlisi buymus hakkimizda
allahim guc verdikce yola davam durmak yok

canim allahin izni ile kasimda son olsun insallah
tam olarak sorun neydi sizde
rabbim emeklerinin karsiligini versin
dualarim seninle

canim evet senin de sonu kotu oldu ama bizden daha iyi bir umudun var hamile kalabildigini bilmek bile cok guzeldir
canim kanda pihtilasma sorunumu var sende bu dusuklerin sebebi omu

BEN SIMDIYE KADAR 5 KERE TÜP BEBEK TEDAVISI YAPTIM
HIC TUTMADI:sinifsinif:

DEVAM EDIYORUZ--NE ZAMANA KADAR MI?- HIIIIIC BILMIYORUM !

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

evet canim durmak yok yola devam
allahim buyuktur insallah vakti geldiginde gondercek meleklerimizi

asim bende 1 aşılama 4 micro denedim 2 defa iptal bir defa senin gibi erken çatladı yumoşlar ve bir defada yumurtanın içi boş çıktı böyle canım durmak yok yola devam

canim pinkim umutsuzluk iki tane transfer olmamiski insallah ucuncu transferinde yuzun guler allahin izni ile dualarim seninle
tedavi seninde yaklasti
insallah burdaki herkes yilbasindan once hamile kalir
allahim sen buyuksun dualarimizi kabul et yarabbi
amin amin amin
asicim bende 3 asilama 2 tup bebek denedik
ilkinde dis gebelik oldu ikincide kimyasal gebelik oldu her defasinda hamileydim ama hep sonu gelmedi demekki hayirlisi buymus hakkimizda
allahim guc verdikce yola davam durmak yok

meryemcim allahin izni ile gor bak ucuncude hersey cok guzel olucak
bu sefer simsiki yakaliycak sin diger ikisi gibi elinden kacamiycaklar allahin izni ile
ben inaniyorum:lepi:

benide dusunmekten bu satte uyku tutmadi bi bakiniyim dedim
eskiden hic uyku sorunum yoktu ama simdi dusunmekten alamiyorum kendimi
sizlerle bi basari oykusu paylasiyimda bizlere umut olsun
allah buyuktur kizlar pes etmek yok
rabbim bizlere bu yolda guc versin

17. denemede bebek sahibi olduk

Yıllardır bebek hasreti çeken Neslihan – Server Somuncu çifti, 15 yılda 17 kez tüp bebek denemesi yaptıktan sonra anne baba oldular. Anne baba olmak için deneme rekoru kıran Somuncu çifti; “30. kez de denerdik herhalde!” diyorlar ve hikayelerini kendi ağızlarından dinliyoruz:
“15 yıl önce evlendik. Ben henüz 21, eşim Server 27 yaşındaydı. Ben hep anne olmak istiyordum zaten. Evlenir evlenmez çocuk sahibi olmaya karar verdik. İlk altı ay içinde bir sonuç alamayınca doktora başvurduk. Yapılan incelemeler sonucunda eşime bağlı kısırlık sorunu olduğu ortaya çıktı. Ailede genetik olarak da böyle bir sorun bulunuyordu. Eşimin ağabeyi de tüp bebek yöntemiyle birkaç denemenin ardından tüp bebek sahibi olabilmişti. Bunun üzerine tedavi imkanlarını araştırdık. Sinop'ta o yıllarda bu imkanı bulamayınca İstanbul’a geldik. Neredeyse hayatımızın büyük bir bölümü tedaviler yüzünden İstanbul’da geçti. Hastane hastane dolaştık. Doktorlar tüp bebek öneriyordu...

ARTIK UZMAN OLMUŞTUK!
1994 yılında ilk tüp bebek denememizi yaptık. Dördüncü deneme hamilelikle sonuçlandı fakat bebeğimizi doğumdan 10 gün sonra kaybettik. Ama vazgeçmedik ve 1994 yılından beri tüm tatil dönemlerimizi, izinlerimizi ve vakit bulabildiğimiz her anı tüp bebek merkezlerinde geçirdik. İstanbul, Ankara arasında dolaşıp durduk. . Pek çok kez iğne, tedavi derken sonuçta hep aynı cevabı alıyorduk. 'Olmadı!' Gözyaşları, umutsuzluklar ve hayal kırıklıklarını bol bol yaşadık. Ama eşim de, ben de hiç pes etmeye niyetli değildik. 17'nci denemeye kadar gelmiştik. Doktorlarımızın bir kısmı çılgınlık olarak değerlendirdi. Zaten biz 17'nci denemeye kadar konunun uzmanı olmuştuk neredeyse…Her yeni çıkan uygulamayı takip ediyor, doktorlarımıza soruyorduk. Doktor kontrolünde yaşamaya başlamıştık zaten. Sadece ilk denememiz aşılama, diğer tedavi yöntemlerimiz hep mikroenjeksiyon yöntemi uygulamasıydı.

30 KEZ DE DENERDİK
Ve sonunda Alman Hastanesi'ne başvurduk. Doktorumuz Op. Dr. Enver Kurt 17. deneme için başvurduğumuzu duyunca çok şaşırmıştı hatta! ‘Hep bu son deneme’ diyorduk ama herhalde 17. denemede de olmasaydı, 30 kez denerdik…. 13 Mayıs'ta yani benim doğum günümde, hamilelik haberimi aldım. Yıllardır özlemle beklediğim bu haberi hayatımızda ikinci kez almıştık. Eşimle birbirimize sarıldık. Bu haberi almak için çok çaba harcayıp, çok beklemiştik. Ama ağlayamadım bile, çünkü bebeğime bir şey olur diye korktum. Bütün gebeliğim boyunca çok titiz davrandık. Üstelik, sonra bebek değil, bebeklerimiz olacağını öğrendiğimizde sanki kalbimiz duracaktı ikimizin de… İkizleri bekleme dönemi ve hamilelik hiç de kolay geçmedi. Üç kez düşük tehlikesi derken son iki ay hastanede yatarak geçirdim. 9 Aralık tarihini hayatımızın en anlamlı günüydü. Çünkü o gün sabaha karşı saat 06.00’da bebeklerimiz dünyaya geldi. Eren ve Elvin’le yepyeni bir kapı açıldı sanki… Yepyeni bir hayat. Çok şükür, çok mutluyuz...

Neslihan-Server Sabuncu
Nisan 2007

Boyle haberler evet umut oluyor insana. ben de 6 asilama 1 kez tup denedim ve hamile kalamamak cok kotu sanki hic olmayacak gibi insan umutsuzluga kapiliyor..ama galiba ben de Allah maddiyat ve saglik verdikce sonuna kadar devam ederim..yani bu hayatta anne olmak kadar guzel bir duygu yoktur herhalde, rabbim ozellikle defalarca deneyip negatif alanlara bebislerini cabucak gondersin.biliyorum bunun 1 de 5 de insanin yuregini yakiyor ama defalarca deneyip negatif alan arkadaslara cok uzuluyorum..Allah sabir ve kuvvet versin neler cekmissiniz ya Nilcim, Artvinli dualarim sizinle ve anne olmak isteyen herkesle rabbim bu acimizi hasretimizi dindirsin en kisa zamanda AMINNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım 3 kere denedık 16 haftalık hamıleyım darısı ısteyen herkesın basına ...cok zorlu uzun bı yol bu...ama asla yılmamak lazım mucadeleye devam...bız 2 yıla 2 amelıyat 1 kurtaj ve 3 tup bebek denemesı sıgdırdık ...o kadar cok agladım kı canım yandı içim yandı..ama oldu şükür oğlumla gecırecegım gunlerı dusunuyorum sımdı rabbım kımseyı bu acıyla sınamasın...

biz de 2 kere denedik. hamilelik yok maalesef. 3.'yü bi aksilik olmazsa ekim- kasım gibi düşünüyoruz.
ınşallah bu son olur ve hayırlısıyla bebeğimize kavuşuruz...

merhaba arkadaşlar bende 1 aşılama 1 tüp bebek negatif öncesinde kendiliğinden gebelik oluştu ve düşük oldu 2. tüp bebek de ekimde inşallah herkesin yaşadıkları birbirine nekadar yakın bazı arkadaşlar daha fazla sorunlar yaşamışlar bütün tedavide olanlar için herşey güzel olur inşallah

amin amin amin

cok guzel canim ya bazen ben dusunuyorum birde olmadi sonra olurmu diye
senin gibilerde hep umut oluyor bana

biz de 2 kere denedik. hamilelik yok maalesef. 3.'yü bi aksilik olmazsa ekim- kasım gibi düşünüyoruz.
İnşallah bu son olur ve hayırlısıyla bebeğimize kavuşuruz...

insallah bu sefere olur canim allahin izni ile haberini duymayi cok isterim

insallah canim
herkesin tedavisi hayirli olsun en onemliside bu
cunku bizim bilemediklerimizi allahim biliyor ve ona gore bazen bize kotu gelen seyler hakkimizda hayir oluyor

Slm kızlarrrr

Bende 4 tüp bebek denememde hiç hamıle kalamamıştım artık hamıle kalmak benım için mucize derken 5. denememde hamıle kaldım çok sevınmıstım ancak malesef kımyasal gebelık yasadım hiç ara vermeden hemen 6. denemeyı yaptık ve yıne hamıle kaldım bır mucıze gıbıydı ancak ALLAHIM ol demeyınce olmuyor işte malesef dış gebelık yasadım ALLAHIM kısmet ve nasip ederse 7. denemem için Ekim de dr umla goruseceğim ınsallah bu sefer basaracağım ve 2010 annesı olacagım hıcboır zaman pes etmedım yılmadım ısyan etmedım her yenı baslangıc benım için buyuk umut oldu
inşallah hepimiz Anne olucaz kızlar .............

biz 1 kere denedik( turkiyede) tup bebek ama sonuc negativvvvvv ofsssssss o gunleri dusundukce kafayi yiyorum ((((
ve almanyada tup bebek degilde kur gibi bisiler yabtik yani bukurde tedaviyle ayni fiyatti nerdeyse ve cok pisman oldum 2.ciyi de tup bebek yabtirmadigima ((
allahin izniyle melegime kavusana kadar denemeyi dusunuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…