E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
once ben kendimden anlatiyim opuyorumnanaktan
ben suanda iki kere denedim allah izin verise 3 de en yakin zamanda dusunuyorum
birincide iki 1 kalite embriyo transfer edildi negatifCADIARZU
ikinicde yumurtalarim erken catladi iptal yani oda negatifCADIARZU
allahim guc verdigi surece ve izin verdigi surece de denemeyi dusunuyorum:Saruboceq:
RABBİM kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın.herkesin gönlüne göre versin.
ARTVINLI canim benim cok duygulandim inanki kardesim benim rabbim inseallah bu sefer saglikli ve hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin evet bizde cok ugrastik ama tabiki olupta kaybetmek cok aci rabbim sana ve bize sabir versin inseallahhh sen ne zaman basliyorsun benimde tedavim gene ertelendi bilmiyorum ama icim kipir kipir hic boyle olmamistim zamanim gelsede baslasam diyorum tabiki korkumda var RABBIM BU SEFER YUZUMUZU GULDURECEK INSEALLAH YETERKI O OLSUN DESIN ANINDA OLUR RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN AMINNNN opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
Canim benim selam inseallah bizimde yuzumuz gulecek bina inaniyorum hemde cokkkkkk artik yoruldugumu hissetmeye basladim acikcasi korkuyorum benimde kasimda7.migrom olacak hayirlisi maaleseff hic gebelik olusmadi yumurta rezervim azama pes etmedim etmicemde rabbim buyuk olacagina inaniyorum allahin izniyle ALLAHIM BIZLERE GUC KUVVET VERSIN AMINNNNN
Merhaba canım,Ben ilk tedavimde ikizlerime hamile kaldım.ikisinide kaybettim.mafoldumben İkinci tedavimde kimyasal gebelikel sonlandı.mafoldumben Üçüncü tedavim ikizlerimi 5.5 haftalık kaybettim. ŞİMDİ 4.tedavim için bekliyorum.rabbim yüzümü güldürene kadar yola devam.:CüvCüv:
BEN SIMDIYE KADAR 5 KERE TÜP BEBEK TEDAVISI YAPTIM
HIC TUTMADI:sinifsinif:
DEVAM EDIYORUZ--NE ZAMANA KADAR MI?- HIIIIIC BILMIYORUM !
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN
asim bende 1 aşılama 4 micro denedim 2 defa iptal bir defa senin gibi erken çatladı yumoşlar ve bir defada yumurtanın içi boş çıktı böyle canım durmak yok yola devam
asicim bende 3 asilama 2 tup bebek denedik
ilkinde dis gebelik oldu ikincide kimyasal gebelik oldu her defasinda hamileydim ama hep sonu gelmedi demekki hayirlisi buymus hakkimizda
allahim guc verdikce yola davam durmak yok
Boyle haberler evet umut oluyor insana. ben de 6 asilama 1 kez tup denedim ve hamile kalamamak cok kotu sanki hic olmayacak gibi insan umutsuzluga kapiliyor..ama galiba ben de Allah maddiyat ve saglik verdikce sonuna kadar devam ederim..yani bu hayatta anne olmak kadar guzel bir duygu yoktur herhalde, rabbim ozellikle defalarca deneyip negatif alanlara bebislerini cabucak gondersin.biliyorum bunun 1 de 5 de insanin yuregini yakiyor ama defalarca deneyip negatif alan arkadaslara cok uzuluyorum..Allah sabir ve kuvvet versin neler cekmissiniz ya Nilcim, Artvinli dualarim sizinle ve anne olmak isteyen herkesle rabbim bu acimizi hasretimizi dindirsin en kisa zamanda AMINNNN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım 3 kere denedık 16 haftalık hamıleyım darısı ısteyen herkesın basına ...cok zorlu uzun bı yol bu...ama asla yılmamak lazım mucadeleye devam...bız 2 yıla 2 amelıyat 1 kurtaj ve 3 tup bebek denemesı sıgdırdık ...o kadar cok agladım kı canım yandı içim yandı..ama oldu şükür oğlumla gecırecegım gunlerı dusunuyorum sımdı rabbım kımseyı bu acıyla sınamasın...
biz de 2 kere denedik. hamilelik yok maalesef. 3.'yü bi aksilik olmazsa ekim- kasım gibi düşünüyoruz.
İnşallah bu son olur ve hayırlısıyla bebeğimize kavuşuruz...
insallah canimmerhaba arkadaşlar bende 1 aşılama 1 tüp bebek negatif öncesinde kendiliğinden gebelik oluştu ve düşük oldu 2. tüp bebek de ekimde inşallah herkesin yaşadıkları birbirine nekadar yakın bazı arkadaşlar daha fazla sorunlar yaşamışlar bütün tedavide olanlar için herşey güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?