Ka kere tp Bebek denediniz, sonu ne oldu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
insallah cnm insallah hepimiz icin cok guzel olucak artik yoruldugumu his ediyorum rabbim hepimize guc kuvvet versin hepimizin yuzunu guldursun insallah

yorulmakmi ne cabuk canim ya
yorulmak yok durmak yok yola devam:lepi:
[/QUOTE]

tabi devam cnm yorulsamda gececek biliyorum yorgunlugum bebegim icin herseye deger yorulmaya bile raziyim ben

asicim paylastigin hikayeler cok guzel bize umut oluyo
son hikayedeki hele benim gibi belcikada yasiyomus umut oldu bana cok guclu biriymis ben 2.de yoruldum onlar tam 12 kere denemisler
rabbim hepimize guc versin

evet canim aklima zaten sen ve ayse geldi
insallah sizlerde burda o hikayelerden yazacaksin allahin izni ile
insallah hepimiz yazariz
bunlari hem okuyorum hem agliyorum cok etkileniyorum ve cok gucleniyorum
sizlerlede paylasamak istedim hep o yuzden boyle bir sayfa acmak aklima geldi
:lepi:

yorulmakmi ne cabuk canim ya
yorulmak yok durmak yok yola devam:lepi:

tabi devam cnm yorulsamda gececek biliyorum yorgunlugum bebegim icin herseye deger yorulmaya bile raziyim ben[/QUOTE]

evet canim bencede herseye deger
hersey o mis kokulu guzel gozlu bebeklerimiz icin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu Ancak Filmlerde Olur
Zenep Gümüşçü

Yaşadıklarımı, o kötü günleri tekrar hatırlamak zorunda olsamda diğer hastalara teselli olsun diye yazmaya karar verdim. Anlatacaklarıma hastalarınız " bu ancak filmlerde olur " diyeceklerdir. Ancak ben bunları tek tek yaşadım. 1996 yılında cikolata kisti denen bir rahatsızlıkla karşılaştım. 2 yıl Şanlıurfa da tedavi gördüm. Ondan sonrada 1yıl Antep te tedavi gördüm. Rahim filmi isteyip bir şeyim olmadığını söyleyip 1 yıl beni oyaladılar. Sonra Adana da iyi bir Dr. olduğunu söylediler . Buradada 1 yıllık bir tedavi gördüm. Çok ağır geçen bir açık ameliyat geçirdim. Açık ameliyattan sonra 6 ay kortizon tedavisi uyguladılar. Nedense ne sonuçlarımda bir değişiklik oldu nede hastalığımın sonu geldi. Güvenim sarsıldığı için çareyi bitkisel yollarla devam etmeye karar verdim. 1 yıl boyunca günde 15 saat gerek bitki banyosu gerek bitki çayları ve yağlarını kullandım. Bundanda sonuç alamayınca tedavi ye İstanbul da başladım. İyi Bir Dr. a ve Tüp Bebek Merkezine başvurdum. Doktorum bana açık ameliyat olmam gerektiğini ve uzun süreli bir tedaviye ihtiyacım olduğunu söyledi. 45 dak. Sürecek sandığım yeni ameliyatım tam 4 saat sürdü. Benim için çok ağır bir ameliyattı. Tüp Bebek Merkezinden de sonuç alamayınca Ankara da tedaviye başladım. Doktorum kapalı ameliyat geçirmem gerektiğini söyledi. Yine ameliyat oldum 3 ay sonra ilk tüp bebek deneyimimizi yaptık ve sonuç alamadım. 6 ay sonra 2. tüpbebek deneyimimizi yaparak 4 yumurta toplandı ama maalesef sonuç alamadık. Tabi bu denemeler maddi manevi açıdan bize pahalıya maloldu. Bir ara umudumu yitirerek tüm tedavilere son vermek istedim . Sonra heray döneminde yaşadığım kanamalar ve sancılar dayanılmaz hale gelmişti. Gerek Allaha inancım gerekse inatçı olmamdan iyi bir Dr. araştırmaya karar verdim.Birgün internette Bahçeci Kliniği ve Dr. Murat Berksoy a rastladım. İstanbul'a geldim ve Murat Beyle tanıştım.

İstanbul ve Urfa arası mekik dokumaya başladık. Murat bey tedavinin uzun süreceğini pes etmememiz gerektiğini , sürekli umut veren sözleriyle hatırlatıyodu. Tedaviye günde 6-7 km yol yürüyerek 2 yıl boyunca hayvansal ürün yemeyerek ve Murat Beyin reçetesiyle başladık. Bizim yöresel yemeklerimiz hep et ağırlıklıdır. Burada herkes et yemekleri ve ağır tatlılar yerken ben büyük bir kararlılıkla diyetimi bozmadan tedavime devam ediyordum. Vede her ay sancılarımda azalma hissediyodum. 1.5 yıl sonra ilk tüpbebek denememizi yaptık. Ancak yumurta kalitesinin istenildiği kadar iyi olmadıgından ,Dr. Burçak hn. Tedaviyi istersek yarıda kesebileceğimizi maddi manevi sarsılarak sonuç alamayabileceğimizi söyledi.

Bunun üzerine Murat Beyle 2. tüpbebek tedavisine başladık. Bu deneyimimiz başarılı oldu. Bebeğim 2 aylık olunca dışgebelik olduğunu öğrendik ve yıkıldık. İstanbula gelip Dr. Halit Beyin opreasyonuyla bebeğim alındı ve tüplerim bağlandı. Yinede pes etmeyerek 3. denememiz için tedaviye başladık. Bunda başarılı olduk. Ancak transferin 3 . günü idrar kesesinden kanama başladı 3 gün evde mücadele ettim sonunda kendi isteğimle Alman Hastanesine gittik. Son dakikalarımı yaşadığımı sanıyordum . Vücuttaki hemen hemen tüm kan bitmişti. Acil ameliyata alındım 5 ünite kan yüklendi ve bunların hepsi hamileyken oluyordu 1 hafta hastanede kaldım.Böbreğime katater takıldı artık hamile olduğuma inanmıyordum. Ancak bebeğim okadar güçlüydiki testlerim positif çıktı. Fakat Murat Beyle konusarak doğum yapmadan 3 ay önceye kadar " hamile değilim, anne değilim " diyordum. Bebeğim 2 aylık olunca 2li testlere başladık. Test sonucu bebeğin yüksek ihtimalle down sendromlu olduğunu söylüyorlardı. 2. tahlil Ankara da yapıldı.Aynı sonuç geldi . Ancak ben ne olursa olsun ben bu bebeği doğuracaktım.

urat Bey sürekli moral verip bu zorluğuda atlatabileceğimi söylüyordu.Hamileliğimin son ayında 24 saat tansıyonum normale inmiyordu.Neyseki sağlıklı bir bebeğimiz oldu. Doğumun 2 . günü dikişlerim patladı. Bu benim gördüğüm en kötü sahneydi. Eşimle birbirimize teselli veriyorduk sürekli.6 gün hastanede yattım taburcu oldum. Eve gelince kendimi kötü hissediyordum tekrar hastaneye geri döndük. Gece saat 12 de hastanede bir aşağı bir yukarı dolanıyorduk. Kimse nasıl müdahale edeceğini bilmiyordu. Acil de karşımıza Murat Bey çıktı. Ailecek nasıl rahatladık anlatamam.Murat bey aldığım ilaçları söyleyerek yoğun bakıma alındım. O gece bebeğimizden ayrı kaldık tansiyonum düşürülmeye çalışıldı. Tam 45 gün banyo yapamadım . Bu olaylardan sonra bebeği bana okadar güzel duygular yaşattıki hepsini unutturdu. Şimdi kızım 16 aylık yine sorsalar Murat Beyle tedaviye hiç düşünmeden " EVET " derim.

Umut olmadan yaşanmaz. Murat beye okadar şey borçluyum ki mükemmel bir insan ve mükemmel bir Dr. Hastaları da o kadar şanslı ki. Bu tedavide herkes benim gibi inaçlı olsun , kararlı olsun. Tüm Bahçeci Kliniği ile Dr. Murat Berksoy a sonsuz teşekkürlerimi iletirim.

asicim.....merhaba...... bende senin gibi kim,kaç kere yaptırmış ve başarıya ne zaman ulaşmış merak ediyordum.........konuyu açtığın iyi olmuş.......ama tabiiki herkesin nasibi kısmeti nezamansa o zaman oluyor............bende hikayemi anlatayım.........1 aşılama ,3 tüp bebek yaptırdık........3.ündede hamile kaldım ve düştüler........kendimi iyi hissettiğim zaman kısmetse 4.cüyü yaptırıcaz........ALLAH hepimize hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.........emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.........

ılk denememdi ohss oldugumdan dolayı transferım ıptal oldu
dondurulmus embrıyo ıle ılk denemede hamıle kaldım ama 8 haftalıkken kalbı durdu kaybettık

canim cok uzuldum adina
dusuk nedenlerini arastirdinizmi acaba
pihtilasmami yoksa kromozomsal bir bozuklukmu var
allahim birdaha yasatmasin

ılk denememdi ohss oldugumdan dolayı transferım ıptal oldu
dondurulmus embrıyo ıle ılk denemede hamıle kaldım ama 8 haftalıkken kalbı durdu kaybettık

canim ya kaybetmek cok kotu ama dedigim gibihamile kalmayi hissetmekte harika birseydir
peki ohssden sonra transfer yapildimi yoksa dondurulmus o dedigin o yani bi transfermi yasadin

canim bende ilkinde ohss oldum ve ertelemediler daha da rahatsilznadim
hastanede yatmistim
o gunleri hic unutamiyorum

tabi devam cnm yorulsamda gececek biliyorum yorgunlugum bebegim icin herseye deger yorulmaya bile raziyim ben

evet canim bencede herseye deger
hersey o mis kokulu guzel gozlu bebeklerimiz icin:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
[/QUOTE]

insallah cnm hepimize nasip etsin rabbim boyle hikayeler yazmayi rabbim daha fazla aratmasin kimseyi herkesi bebegine kavustursun
insallah artik bende turkiyede yaptirmak istiyorum bakalim rabbim hayirlisini nasip etsin

ohss den sonra 2 adet donemı bekledım tek bı transfer yasadım canım
4 yıl bekledım yavrumu ama cok erken kaybettım bundada vardır bı hayır ama korkuyorum yıne aynı seylerı yasarım dıye

ohss den sonra 2 adet donemı bekledım tek bı transfer yasadım canım
4 yıl bekledım yavrumu ama cok erken kaybettım bundada vardır bı hayır ama korkuyorum yıne aynı seylerı yasarım dıye

insallah olmaz canim bir daha
tabi bir dahaki tedavine biraz daha az ilac tedavisi olursun ohss olmamak icin
drlar dikkat edince yine olmazsin korkma canim
ve bebegin sana simsiki tutunur insallah

asimira,canım bende çok şükür ne kan pıhtılaşması,nede genetik bir problem yok,bütün tahliller testler yapıldı hiç bir şey yok.ama bu düşükler neden bilmiyorum.diyorumya benimde imtihanım bu yoldaymış.sabredip sağlıklı bende alacağım bebeğimi kucağıma ,inancım sonsuz.

insallah olmaz canim bir daha
tabi bir dahaki tedavine biraz daha az ilac tedavisi olursun ohss olmamak icin
drlar dikkat edince yine olmazsin korkma canim
ve bebegin sana simsiki tutunur insallah

amin canım ıhsallah saolasınopuyorumnanaktan

evet canim ya cok haklisin servikal yetmezligi falanda bakilmistir sende aslinda
ama neden oluyor anlamadim ama cani gonulden diliyorum bir daha yasama bu kotu seyleri

asicim......benimde genetik,kanpıhtılaşması vs.tetkiklerim yapıldı.......ama birşey çıkmadı........

arkadaşım ya.....sen kaç düşük yaşadın........bu tetkikleri kaçıncı denemenden sonra yaptırdın ve şu anda dr.un senden başka tetkikler istiyormu........inşallah hepimiz birgün sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi.......

ilk denemem dış gebelikle sonuçlandı ikincisi ise tutunamadı malesef asicim.şimdi adet olur olmaz yani bugün yarın yeni tedaviye başlıyoruz nasipse.inşallahhh bu sefer sağlıkla alırım bebeğimi kucağıma ama olmazsa da maddi durumum ve sağlığım el verdiği sürece hiç ara vermeden devam edebilirim taaaa ki olana dek....

canım ben 2 düşük yaşadım.birde 36 haftalık ikizlerimi kaybettim.dr.benden ilk önce istedi yani ilk bebeklerimi kaybettiğimde.ben yaptırmamıştım.sonuçlar 1 ay sürüyor ve tedavim uzuyacak diye.son düşüğümde dr.artık yaptır zamanı geldi diye.çok şükür bir şey çıkmadı.nedensiz olmasıda zor.of bilmiyorum arkadaşım ne düşünüceğimi

canım şu anda benim dr.um histereskopi yapalım diyor.bakalım onuda yap tırıcaz.......artık bende bir sorun çıksın istiyorum........herkez sorun çıkması n diye dua eder......ben çıkmasını istiyorum.........sorun neyse halledilsinki 4.cü denemeye öyle başlıyayım.......eğer sorun çıkmazsa artık yap tırmaya korkuyorum.......ALLAHIM ne zor işler.....ALLAH bizlere kolaylık versin.........

bende 3 aşılama 3 tüp bebek 3 de tuttu ancak allaha şükür allah her istiyene versin olmasaydıda maddi durum el verdihi sürece denerdim allah kimseye aratmasın ilklerde tutumayı nasip etsin ihşallah:Saruboceq:

bende 3 aşılama 3 tüp bebek 3 de tuttu ancak allaha şükür allah her istiyene versin olmasaydıda maddi durum el verdihi sürece denerdim allah kimseye aratmasın ilklerde tutumayı nasip etsin ihşallah:Saruboceq:

canım Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin. önceki denemelerinde hiç hamilelik olmuşmuydu. nerde tedavi oldun, bi de sorun neydi canım. benim 2 negatif micro var, hiç hamilelik olmadı, bazen çok korkuyorum hiç hamile kalamayacakmıyım diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…