insallah cnm insallah hepimiz icin cok guzel olucak artik yoruldugumu his ediyorum rabbim hepimize guc kuvvet versin hepimizin yuzunu guldursun insallah
asicim paylastigin hikayeler cok guzel bize umut oluyo
son hikayedeki hele benim gibi belcikada yasiyomus umut oldu bana cok guclu biriymis ben 2.de yoruldum onlar tam 12 kere denemisler
rabbim hepimize guc versin
yorulmakmi ne cabuk canim ya
yorulmak yok durmak yok yola devam:lepi:
asicim.....merhaba...... bende senin gibi kim,kaç kere yaptırmış ve başarıya ne zaman ulaşmış merak ediyordum.........konuyu açtığın iyi olmuş.......ama tabiiki herkesin nasibi kısmeti nezamansa o zaman oluyor............bende hikayemi anlatayım.........1 aşılama ,3 tüp bebek yaptırdık........3.ündede hamile kaldım ve düştüler........kendimi iyi hissettiğim zaman kısmetse 4.cüyü yaptırıcaz........ALLAH hepimize hayırlı,uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.........emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah.........
ılk denememdi ohss oldugumdan dolayı transferım ıptal oldu
dondurulmus embrıyo ıle ılk denemede hamıle kaldım ama 8 haftalıkken kalbı durdu kaybettık
evet canim aklima zaten sen ve ayse geldi
insallah sizlerde burda o hikayelerden yazacaksin allahin izni ile
insallah hepimiz yazariz
bunlari hem okuyorum hem agliyorum cok etkileniyorum ve cok gucleniyorum
sizlerlede paylasamak istedim hep o yuzden boyle bir sayfa acmak aklima geldi:lepi:
tabi devam cnm yorulsamda gececek biliyorum yorgunlugum bebegim icin herseye deger yorulmaya bile raziyim ben
ohss den sonra 2 adet donemı bekledım tek bı transfer yasadım canım
4 yıl bekledım yavrumu ama cok erken kaybettım bundada vardır bı hayır ama korkuyorum yıne aynı seylerı yasarım dıye
insallah olmaz canim bir daha
tabi bir dahaki tedavine biraz daha az ilac tedavisi olursun ohss olmamak icin
drlar dikkat edince yine olmazsin korkma canim
ve bebegin sana simsiki tutunur insallah
asimira,canım bende çok şükür ne kan pıhtılaşması,nede genetik bir problem yok,bütün tahliller testler yapıldı hiç bir şey yok.ama bu düşükler neden bilmiyorum.diyorumya benimde imtihanım bu yoldaymış.sabredip sağlıklı bende alacağım bebeğimi kucağıma ,inancım sonsuz.
asimira,canım bende çok şükür ne kan pıhtılaşması,nede genetik bir problem yok,bütün tahliller testler yapıldı hiç bir şey yok.ama bu düşükler neden bilmiyorum.diyorumya benimde imtihanım bu yoldaymış.sabredip sağlıklı bende alacağım bebeğimi kucağıma ,inancım sonsuz.
arkadaşım ya.....sen kaç düşük yaşadın........bu tetkikleri kaçıncı denemenden sonra yaptırdın ve şu anda dr.un senden başka tetkikler istiyormu........inşallah hepimiz birgün sağlıkla kucağımıza alacağız bebeklerimizi.......
canım ben 2 düşük yaşadım.birde 36 haftalık ikizlerimi kaybettim.dr.benden ilk önce istedi yani ilk bebeklerimi kaybettiğimde.ben yaptırmamıştım.sonuçlar 1 ay sürüyor ve tedavim uzuyacak diye.son düşüğümde dr.artık yaptır zamanı geldi diye.çok şükür bir şey çıkmadı.nedensiz olmasıda zor.of bilmiyorum arkadaşım ne düşünüceğimi
bende 3 aşılama 3 tüp bebek 3 de tuttu ancak allaha şükür allah her istiyene versin olmasaydıda maddi durum el verdihi sürece denerdim allah kimseye aratmasın ilklerde tutumayı nasip etsin ihşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?