Ka yanda Anne oldunuz veya olacaksnz?

ben 29 yaşımda anne oldum şimdi ikinciye hamileyim ikinci anneliğimde 31 yaşımda olcak ama evlendiğim gün hamile kaldım çünkü çok istiyordum yaşımda geçicekti artık biraz daha bekleseydim

temmuzda evliliğimizde 3.yılımız dolacak.allah kısmet edersede eylülde oğluşum dünyaya gelecek veo doğduktan 3 aysonrada ben 27 yaşımı dolduracağım.

ilk çocuğuma 27 yaşında anne oldum allah tamamına erdirirsede kasımda tam 35 yaşında ikinci kez anne olacağım

30 yasında biri 31yasında ikincisi simdi bir tane daha düsünüyorum ama cocuklarımın büyümesi lazım bu seferde yas ğeciyor daha zor olacak benim icin

28.5 yasindayim ama benim yasimda olup ta evlenmemis olan yok sanırım pek burda...anne olabilsem keske 30 uma girmeden keske ....ama aday bile yok...

şuan 24 ümdeyim 2,5 ay sonra inş bebeğimi kucagıma alacagım... darısı isteyenlerin başına

28 yasında 3,5 yıllık evlı ıken anne oldum,İnşallah bir tanede 35 yasında istiyorum

eğer kısmetse ben 29. yaş günümden ya biraz önce ya bir gün sonra anne olacağım.doğum günüm 12.01.2009 muhtemel doğum tarihimiz 13.01.2009:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…